MiraNee Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Καλησπέρα με λένε Κώστα είμαι 18 και παίζω wow από TBC...Ξέρω πως το παιχνίδι οσο πάει και "χειροτερεύει" και η Blizzard κάνει προσπάθειες για να το φτάξει και να το "βελτιώσει"..Προσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι είναι ακόμα εξίσου διασκεδαστικό όπως παλιά (σε θέμα PvP γιατί με PvE δεν ασχολούμαι και πολύ) και ακόμα και αν έχει χαθεί εκείνη η αίσθηση που είχαμε κάποτε το παιχνίδι συνεχίζει να μας προσφέρει αξέχαστες στιγμές..Βέβαια όλα αυτά είναι λίγο άσχετα σχετικά με την ερώτηση μου..Τέλος πάντων η ερώτηση μου είναι (προσωπική μου άποψη πάντα) ότι όποιος αγοράζει WoW account είναι βλάκας...Ο λόγος? Πολύ απλά η Blizzard έχει ένα απο τα καλύτερα Customer Service ,μπορεί και το καλύτερο, και με ένα απλό Ticket στην εταιρία ο κάτωχος με την ταυτότητα μπορεί να χει το account του πίσω και τα 50-100 ευρώ αναλόγος πόσα το πούλησε στην τσέπη..Προσωπικά μου είχαν αλλάξει τον κωδικό παλιά στο WoTLK και με ένα απλό ticket πήρα πίσω το account μου μέσα σε 48 ώρες..Βέβαια υπάρχουν και έμπιστοι αλλά ποτέ δεν ξες!
Erevus Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εγώ πρόσφατα πούλησα ένα από τα 2 (!) accounts μου και από τη στιγμή που το έκανα δεν βλέπω το λόγο να φερθώ ανέντιμα στο παλικάρι που μου έδωσε τα χρήματα και να κάνω οτιδήποτε για να πάρω πίσω το account. Μόνο ένα λαμόγιο θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.
Bspus Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πιο περιεργο μου φαινεται το γεγονος οτι υπαρχουν ανθρωποι που ενδιαφερονται για αγορα account. Η ολη χαρα στα MMO ειναι το να φτιαξεις το χαρακτηρα σου εσυ, με τον κοπο σου. Η αξια πλεον βεβαια ακομα και αυτου εχει πεσει δραματικα καθως ολοι μπορουν να εχουν προσβαση στα καλα αντικειμενα μονο με grinding, αλλα και παλι τι θα καταλαβουν με τον αγορασμενο account δεν ξερω 1
Erevus Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 "αλλα και παλι τι θα καταλαβουν με τον αγορασμενο account δεν ξερω" Εγώ το account μου το έδωσα για να το ξεφορτωθώ προς 25 ευρώ. Στην ουσία δεν πούλησα χαρακτήρες δηλαδή (2 είχε όλο κι όλο μέσα) αλλά το παιχνίδι. Άρα αυτός που το αγόρασε στην ουσία πλήρωσε μόνο για τα panda και γλύτωσε τα λεφτά του vanilla και των άλλων expansion. Συν ότι πήρε και μπόλικες χιλιάδες gold και 2 ωραία mounts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα