paixtroni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Γεια σας Ειμαι αρχαριος στον χωρο του προγραμματισμου και δουλευω πανω σε C# και αν μπορειτεε θα ηθελα ολη να μου πειτε απο ενα προγραμμα που θα ηταν καλο να φτιαχτει.. ευχαριστω ολους εκ των προτερων
paixtroni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Έναν αυτόματο ορθογράφο.... για πες περισσοτερες πληροφοριεςς... ακουγεται ενδιαφερον!
john_avlakiotis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Για να μάθεις να κάνεις κάτι, η έισαι σε φάση που φτύνεις 10 κιλά κώδικα την μέρα και δεν ξέρεις τι να φτιάξεις; 1
john_avlakiotis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ε μπορείς να κάνεις ένα πρόγραμμα που θα υπολογίζει fractals. Πολύ κλασσικό και θα βρεις μπόλικο documentation στο net. Αρκεί να μην κάνεις c/p τον κώδικα
migf1 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Θα μπορούσες επίσης να φτιάξεις ένα calculator. Ιδανικά προσπάθησε να το κάνεις να δουλεύει σε κονσόλα αν δεν υπάρχει γραφικό περιβάλλον. Παρεμπιπτόντως, όταν λέω calculator εννοώ κανονικό... δηλαδή να μπορεί να υπολογίζει και σύνθετες εκφράσεις (με ή/και χωρίς παρενθέσεις προτεραιότητας πράξεων). ΥΓ. Και για τον πυρήνα και για το γραφικό περιβάλλον θα βρεις άπειρα tutorials στο internet, σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα θελήσεις. 2
john_avlakiotis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ναι, το κόλπο είναι να το πάρεις λίγο σοβαρά και να μην δεις τον κώδικα και πεις, α οκ εύκολο είναι δεν το κάνω. Καλό και το calculator, ειδικά αν προσπαθήσεις να κάνεις και πράξεις με αριθμούς μεγαλύτερους από int32 πχ ( όχι δεν εννοώ σαν λύση να κάνεις τα πάντα long long ). Ξεκινάς μόνο με το τι θες να κάνεις στο μυαλό σου και όταν το τελειώσεις θα εισαι πολύ κερδισμένος 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Έναν αυτόματο ορθογράφο.... Προφανέστατα και δεν το "έπιασε"! Καλό όμως 1
paixtroni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 οποτε εχουμε καταληξει σε ενα calculator.. ξερετε τι θελω? ενα ευκολο, να το φτιαξω εγω ομως.. και να το δωσω στον κοσμο πχ να το παρουν 20 ατομα.. (παντα δωρεαν)ελπιζω να εγινα κατανοητος.. ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας
zynif Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πρόγραμμα για καταχώρηση αποδείξεων (ίσως θα πρέπει να ξέρεις και sql για αυτό)
paixtroni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 αν ειναι να εχει και sql μεσα το αποριπτω γιατι εδω δεν ξερω καθολου απο προγραμματισμο.. απλα θελω να ξεκινησω απο εναν ευκολο αλλα ταυτοχρονως καλο προγραμματακι.. παρολα αυτα σευχαριστω για την ιδεα σου..ειμαι 15 χρονων γιαυτο και δεν ξερω πολλα διαφορετικα θα ηξερα
zynif Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στην ηλικία σου ή λίγο πιο μετά στο ιδιαίτερο ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον είχα ως άσκηση να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε κονσόλα για parking που χρησιμοποιούσε πίνακες για να αναπαραστήσει τις θέσεις των αυτοκινήτων. Κάτι τέτοιο σίγουρα μπορείς να το κάνεις
paixtroni Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στην ηλικία σου ή λίγο πιο μετά στο ιδιαίτερο ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον είχα ως άσκηση να φτιάξω ένα πρόγραμμα σε κονσόλα για parking που χρησιμοποιούσε πίνακες για να αναπαραστήσει τις θέσεις των αυτοκινήτων. Κάτι τέτοιο σίγουρα μπορείς να το κάνεις πιστευω οτι μπορω να το κανω αλλα που χρησιμευει αυτο? απλα για ασκηση ξερω γω? θα το ψαξω το θεμα.. καλο μου ακουγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα