Kostas360 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παιδιά νομίζω πως η προσφορά είναι αρκετά καλή... Public Skroutz 1
tool1983 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδια ξερει καποιος αν αυτα τα 3 cd k με τo DLC,χρειαζονται εγκατασταση ή δουλευουν κ μονα τους(σαν το GTA complete edition); Ρωταω γιατι εχω το 4GB xbox κ εχω προβλημα μνημης αν πρεπει να εγκαταστησω 3 cd. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2013 από tool1983 1
Kostas360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Παιδια ξερει καποιος αν αυτα τα 3 cd k με τo DLC,χρειαζονται εγκατασταση ή δουλευουν κ μονα τους(σαν το GTA complete edition); Ρωταω γιατι εχω το 4GB xbox κ εχω προβλημα μνημης αν πρεπει να εγκαταστησω 3 cd. Νομίζω ότι θα τα βρεις λίγο σκούρα με τα 4 GB και τα 3CD Και το δικό μου το XBOX 360 τόσα έχει και επειδή δεν μου έφταναν και ήθελα να εγκαταστήσω τα παιχνίδια για να μην βουίζει του αγόρασα ένα σκληρό δίσκο μεταχειρισμένο σε καλή τιμή (120 GB)... Δοκίμασε και εσύ να βρεις κάτι καλό...
tool1983 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Φιλε themos3 πρωτα το γκουγκλαρα αλλα δεν εβγαλα ακρη απ τις απαντησεις. Τα 3 cd ειναι το game κ το 4ο ειναι το DLC. Λογικα μονο το DLC χρειαζεται εγκατασταση κ τα υπολοιπα παιζουν με τη σειρα. Φιλε kostas εγω με φλασακια το δουλευω κ δεν εχω καποιο προβλημα ,εκτος απο τετοιες περιπτωσεις Μαλλον θα παω σε κατι αλλο για σιγουρια.Τhanks. Δειτε κ αυτη τη προσφορα http://www.plaisio.gr/games/xbox/xbox-360-paixnidia-games/Activision-Call-of-Duty-Black-Ops-2-XBOX360.htm
Kostas360 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Φιλε themos3 πρωτα το γκουγκλαρα αλλα δεν εβγαλα ακρη απ τις απαντησεις. Τα 3 cd ειναι το game κ το 4ο ειναι το DLC. Λογικα μονο το DLC χρειαζεται εγκατασταση κ τα υπολοιπα παιζουν με τη σειρα. Φιλε kostas εγω με φλασακια το δουλευω κ δεν εχω καποιο προβλημα ,εκτος απο τετοιες περιπτωσεις Μαλλον θα παω σε κατι αλλο για σιγουρια.Τhanks. Δειτε κ αυτη τη προσφορα http://www.plaisio.gr/games/xbox/xbox-360-paixnidia-games/Activision-Call-of-Duty-Black-Ops-2-XBOX360.htm Πόσταρε την για να την δουν και οι άλλοι χρήστες του φόρουμ αλλιώς θα το κάνω εγώ 1
tolis1983 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μολις παρελαβα απο το καταστημα στο συνταγμα..κανονικα σφραγισμενο..ευχαριστω τον topic starter.. 1
Kostas360 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μολις παρελαβα απο το καταστημα στο συνταγμα..κανονικα σφραγισμενο..ευχαριστω τον topic starter.. χαίρομαι που βοήθησα φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα