Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το galaxy το nexus?μου κίνησε κι αυτό κάπως το ενδιαφέρον...

Πολυ καλο το Galaxy Nexus και βεβαια κοιτα και τπτ σε Motorola Razr... Εχει παρει φιλαρακι και ειναι πολυ πολυ ωραιο και σαν εμπειρια χρησης και σαν εμφανιση! Ειδικα η πλατη του  :wub:  :wub:  :wub:

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το nexus είναι ένα μεγάλο scamm τουλάχιστον για Ελλαδα μας το πλασάρουν 400++ ενώ η google το πουλάει brand new 300 + δολάρια  , πλάκα κάνουνε εδώ!

Δημοσ.

Το nexus είναι ένα μεγάλο scamm τουλάχιστον για Ελλαδα μας το πλασάρουν 400++ ενώ η google το πουλάει brand new 300 + δολάρια  , πλάκα κάνουνε εδώ!
Έτσι κι αλλιώς μάλλον μεταχειρισμένο θα τα πάρω αν επιλέξω αυτό...
Δημοσ.

Ε έτσι κι αλλιώς μέχρι Σεπτέμβρη...θα χω αλλάξει και 80 γνώμες:-P...απλά τώρα κοιτάω ποια μου αρέσουν βλέπω αν αξίζουν και τα σημειώνω ώστε να διαλέξω πιο γρήγορα τότε...

Δημοσ.

Σε τρεις μήνες είναι...φαντάζομαι αυτά που θεωρούμε τώρα καλά θα είναι και τότε...

Αποστολή από το WT19i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλά θα είναι αλλά ως τότε θα υπάρχουν άλλα δεδομένα και όπως είπες και εσύ μπορεί να αλλάξεις γνώμη.Θα χρειαστεί νέα έρευνα αγοράς μάλλον.

Δημοσ.

Καθιστε βρε,τωρα βγαινει και το jelly bean για το S και θα στρωσει και αλλο.αν και εγω προσωπικα δεν εχω παρατηρησει κανενα κολλημα.Η το s θα επαιρνα τοτε η το S3 μινι.δεν μετανοιωνω καθολου που πηρα το S και το δουλεψα το S3 mini σε εναν φιλο.

Ακομη και τωρα υστερα απο 4 μηνες,δεν εχω σταματησει να το χαζευω το S.

Δημοσ.

<p>Σ'αρέσουν τα έντονα χρώματα φαίνεται εσένα  :)</p>

<p> </p>

<p>Το παιδί κοιτάει κινητά άλλης κατηγορίας.</p>

Αν δεν αναφέρεσαι στον ts και αναφέρεσαι σ μένα όχι αυτά τα κινητά τριγυρνάω...

Δημοσ.

Ναι αλλά δεδομένου ότι εγώ ψάχνω και μεταχειρισμένο το nexus πλησιάζει στο μπάτζετ μου...:-P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...