Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά...και γω το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω το κιν μου και μέχρι τώρα σκεφτόμουν το xperia s...είναι νομίζω στα 270...αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ίσως και με λίγα λιγότερα... Το καλοκαίρι ε? χμμ αν είναι έτσι εγώ στην θέση σου θα έβαζα 30 - 40 euro ακόμα δηλαδή στα 300 και θα έπαιρνα το Galaxy S3 που είναι ότι καλύτερο σε αυτές τις τιμές , τώρα έχει γύρο στα 350 άλλα λογικά θα πέσει κι άλλο μέχρι το καλοκαίρι να το έχεις από κοντά!. Επίσης ρίξε μια μάτια στο samsung Ativ είναι windows phone άλλα είναι απροβληματιστο , όπως και το LG 4X HD που έδειξα παραπάνω στον φίλο. Καλές Αγορές!
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 300 δύσκολο να φτάσω...δηλαδή κι αυτά που λέω ακόμα σιγά σιγά μαζεύονται γι αυτό...αν το βρω εδώ μέσα το s3 πόσο περίπου λέτε να το βρω;εννοώ σε τι τιμή παίζει; Επίσης στο eBay έχει κάτι s3 με 200 ευρώ μεταχειρισμένα...κι εδώ τόσο παίζει; γιατί αν ναι φυσικά θα προτιμήσω από δω μην γίνει και καμιά βλακεία...
gkasmak0s GR Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Γεια σου φίλε μου εγώ θα σου πρωτινά να δεις λίγο παραπέρα από Sony είναι αρκετά ελατοματικη , έχω δουλέψει κινητά όπως το Sony xperia S και το Sony xperia P που είναι από τα καλά mid - range κινητά της Sony και δεν υπάρχει σύγκριση με το Samsung Galaxy s3 mini καθόλου lag τρέχει τα πάντα με τους 2 πυρήνες , απροβληματιστη amoled , σου το συστήνω με κλειστά μάτια 1)https://www.skroutz.gr/s/2504932/Samsung-Galaxy-S-III-mini-8GB.html 2)https://www.skroutz.gr/s/2492492/HTC-Windows-Phone-8S.html 3)https://www.skroutz.gr/s/2828260/Nokia-Lumia-620.html 4)https://www.skroutz.gr/s/1975772/LG-Optimus-4X-HD-P880.html Τα πρώτα 3 είναι από τα καλύτερα στο range των 200 Euro , εάν διαθέτεις ακόμα 70 euro σου συνιστώ να πας στο LG που είναι και 4 πύρινο και δεν θα έχεις κανένα απολυτός πρόβλημα με εφαρμογές. Καλές αγορές!! Ευχαριστω πολυ φιλε μου.Με δελεασες να αγορασω το 4πηρυνο αλλα δεν ξερω για την τιμη του....για το HTC θελω android οποτε........ Καλησπέρα παιδιά...και γω το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω το κιν μου και μέχρι τώρα σκεφτόμουν το xperia s...είναι νομίζω στα 270...αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο ίσως και με λίγα λιγότερα... http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=9304 πολυ καλο οπως μας ειπε και ο Newbie...
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 300 δύσκολο να φτάσω...δηλαδή κι αυτά που λέω ακόμα σιγά σιγά μαζεύονται γι αυτό...αν το βρω εδώ μέσα το s3 πόσο περίπου λέτε να το βρω;εννοώ σε τι τιμή παίζει; Επίσης στο eBay έχει κάτι s3 με 200 ευρώ μεταχειρισμένα...κι εδώ τόσο παίζει; γιατί αν ναι φυσικά θα προτιμήσω από δω μην γίνει και καμιά βλακεία... 300 δύσκολο να φτάσω...δηλαδή κι αυτά που λέω ακόμα σιγά σιγά μαζεύονται γι αυτό...αν το βρω εδώ μέσα το s3 πόσο περίπου λέτε να το βρω;εννοώ σε τι τιμή παίζει; Επίσης στο eBay έχει κάτι s3 με 200 ευρώ μεταχειρισμένα...κι εδώ τόσο παίζει; γιατί αν ναι φυσικά θα προτιμήσω από δω μην γίνει και καμιά βλακεία... Όλο και κάποιο member θα πουλάει εδώ στο insomnia αν δεν βρεις εδώ τσέκαρε τριγύρω σίγουρα θα βρεις και σε καλές τιμές , αν και όπως είπα το lg αξίζει κι αυτό μια μάτια.
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Τελικά μάλλον το LG optimus 4x με κόβω...λέτε μέχρι Σεπτέμβρη να έχει πέσει;κι αν έχει πέσει και το σ3 πιο να προτιμήσω;
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Τελικά μάλλον το LG optimus 4x με κόβω...λέτε μέχρι Σεπτέμβρη να έχει πέσει;κι αν έχει πέσει και το σ3 πιο να προτιμήσω; Η LG έχει ένα πρόβλημα με τα updates δηλαδή μην περιμένεις να δώσει μεγάλη βαρύτητα στα κινητά του 12' , από την άλλη το S3 είναι μια επένδυση 2 - 3 χρόνων από τώρα σίγουρα , και αν βάλει σε future updates τα κολπάκια που έχει το S4 θα είναι το κάτι άλλο , εγώ στην θέση σου θα πηγενα samsung all the way , λίγο υπομονή θέλει κάνα 2 - 3 μηνακια εκτός και αν καίγεσαι και θες κάτι άμεσα.
mouti Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Όχι όχι...και για Σεπτέμβρη αντέχω...:-Pπόσο λες να πέσει το σ3;
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Θέλω να πιστεύω ότι θα κοστίζει γύρο στα 300 - 290 , το μέγιστο 310 στην ποιο άσχημη περίπτωση , αν και όπως είπες μπορείς να δεις και μεταχειρισμενα.
Tzikoz Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Αλλιώς...το xperia το s?δεν πιάνει μια μπροστά του; Συμπαθητικό και το S το έχει ένα φιλαράκι και το έχω δουλέψει λίγο , μπορώ να πω ότι δεν το συγκρίνεις καν με το Galaxy S3 με το Mini ναι άλλα με το μεγάλο είναι μέρα με την νύχτα , μπορώ να πω ότι έχει αρκετά κωλύματα αν και η οθόνη η κάμερα και η χωρητικότητα του S είναι για πολλά +++
mouti Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βασικά να μην κολλάει θέλω...άρα η το σ3 η το μίνι...κρίμα έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό τα xperia...
Tzikoz Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Βασικά να μην κολλάει θέλω...άρα η το σ3 η το μίνι...κρίμα έχουν πολύ ωραίο σχεδιασμό τα xperia... Να το βράσω τον σχεδιασμό άμα κάθε μέρα κάνω 10 σταυρούς για να κάνει load μια σελίδα , κλασική Sony.
Millennium Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα να πήγαινες να τα δοκίμαζες από κοντά.
mouti Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Και να τα δοκιμάσω τι θα γίνει;εκείνη την στιγμή όλα σφαίρα θα πηγαίνουν και απλά θα μ αρέσει το πιο όμορφο...το θέμα είναι όταν το γεμίσω με προγράμματα τι θα λέει...είμαι ανάμεσα σε s3 mini,xperia s,μεταχειρισμένο s3,και το LG μάλλον το απέκλεισα για τον λόγο που μου είπατε...
mouti Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Το galaxy το nexus?μου κίνησε κι αυτό κάπως το ενδιαφέρον... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα