InTheEnd Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καμια ιδεα πως να το κανω? Μολις πηρα το iPhone και δεν ξερω πολλα.
vaiosgtr Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 συγνωμη για αυτο που θα πω αλλα ελεος ! τι παιρνεις τοσο ακριβο κινητο εαν δεν ξερεις να το χειριζεσαι και δεν το χρειαζεσαι ? 2
billst21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 μην σπαμάρουμε αλλά το 80% παίρνουν iphone έτσι για να λένε ότι έχουν iphone. anyway ρυθμήσεις-->ήχοι-->κουδούνισμα και διάλεξε ότι ήχο κλήσης θέλεις.
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 vaiosgtr πως ξερεις να χειριζεσαι ενα κινητο πριν το αποκτησεις? Ας παραμεινουμε οntopic χωρις flame παρακαλω. 2
InTheEnd Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 μην σπαμάρουμε αλλά το 80% παίρνουν iphone έτσι για να λένε ότι έχουν iphone. anyway ρυθμήσεις-->ήχοι-->κουδούνισμα και διάλεξε ότι ήχο κλήσης θέλεις. θελω να βαλω συγκεκριμενο ηχο κλησεις. Οχι απο αυτους που εχει. Και δεν πηρα το iPhone για να κανω μοστρα η κατι τετοιο,δεν καταλαβαινω γιατι θυχτηκατε εδω περα. Εγραψα το post για να με βοηθησετε οχι για να με κραξετε.
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ο μόνος επίσημος τρόπος να έχεις διαφορετικά ringtones είναι να τα αγοράζεις από το iTunes Store. Αν δεν θες κάτι τέτοιο υπάρχουν αρκετοί οδηγοί στο διαδίκτυο που το γενικό concept είναι: 1.Βρίσκω τον ήχο/τραγούδι που θέλω 2.Τον κάνω crop στα 30sec max 3.Τον μετατρέπω στο τάδε format με την τάδε κατάληξη 4.Το εισάγω στο iTunes και με συγχρονισμό περνάει και στο iPhone. Σε γενικές γραμμές μόνο αυτοί οι 2 τρόποι υπάρχουν που δεν προϋποθέτουν jailbroken iPhone. Sent from my iPhone using Insomnia
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 μην σπαμάρουμε αλλά το 80% παίρνουν iphone έτσι για να λένε ότι έχουν iphone. anyway ρυθμήσεις-->ήχοι-->κουδούνισμα και διάλεξε ότι ήχο κλήσης θέλεις. Eχεις απολυτο δικιο! Κι εγω γι'αυτο το πηρα τοτε, για μοστρα κ για να λεω οτι εχω iphone!
InTheEnd Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ένα μέλος μου έδειξε αυτο το βίντεο. Εμενα το iTunes μενου ειναι ετσι http://prntscr.com/148irz Και δεν βρίσκω αυτα που λεει,μηπως χρησιμοποιω λαθος προγραμμα?
sistah Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ακριβως το ιδιο itunes εχεις με το video.Ακου τι λεει και ακολουθησε τα βηματα πιο πρσεκτικα.Και μην ανοιγεις νεα θεματα για το ιδιο προβλημα σου. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Το θεμα ξεκλειδωσε και εγινε merge με το νεο. Συνεχιζουμε πανω σε αυτο που ρωταει o topic starter λοιπον.
InTheEnd Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ακριβως το ιδιο itunes εχεις με το video. Ακου τι λεει και ακολουθησε τα βηματα πιο πρσεκτικα. Και μην ανοιγεις νεα θεματα για το ιδιο προβλημα σου. Δεν βρίσκω τις ρυθμισεις αυτες που εχει :/
nikoskon Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Φίλτατε InTheEnd το video που παρέθεσε ο kage είναι αναλυτικότατο και επεξηγηματικότατο. Δες το ξανά, χρησιμοποίησε τα πλήκτρα παύσης καθώς και την μπάρα χρόνου για να δεις ξανά όποια σημεία δεν καταλαβαίνεις. Θεωρώ απίθανο να μπορεί να εξηγηθεί καλύτερα γραπτώς κάτι που υπάρχει τόσο τέλεια καταγεγραμμένο σε video. 1
InTheEnd Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Ναί αλλα εμενα η εμφανιση του iTunes ειναι διαφορετικη και δεν μπορω να βρω αυτα που λεει. http://prntscr.com/14g98i
GIOVINCO Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Eχεις απολυτο δικιο! Κι εγω γι'αυτο το πηρα τοτε, για μοστρα κ για να λεω οτι εχω iphone! Κι εγω το ιδιο. Μουφα το κινητο μονο για μοστρα κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα