psptrela Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) καλημερα εχω αυτον τον επεξεργαστη τρεχει στα 3,00Ghz και θελω να το παω στα 3,20 + - μην μου πειτε οτι δεν αξιζει το κοπο θελω να το κανω γιατι θελω να πειραματιστω Μητρικη : msi k9a2 cf http://www.msi.com/product/mb/K9A2-CF.html Eπεξεργαστης : http://www.amazon.co.uk/gp/customer-media/product-gallery/B000MNA07I/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0 Ραμ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.554574 (Χ4) Τροφοδοτικο : http://www.e-shop.gr/product?id=PER.802382 Ισως να μην αξιζει τον κοπο αλλα εγω θελω να το κανω! για αρχη θελω να διαβασω καποια πραγματα (εχω αρχισει ειδη αλλα γενικα) θελω να μου δωσετε καποιους οδηγους για OC πανω στο AMD Athlon 64 η αν ειναι καποιος προθυμος να με βοηθησει βημα βημα !ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΛΙΣ διαπιστωσα οτι λεει η μητρικη μου στο manual:Please note that if your board begins with this serial number, 601-7388-010, your board will only support cpu’s of 95 Watt and lower. You cannot connect a CPU of 125 Watt since this will damage your board θα εχω προβλημα εμενα ειναι 125 watt??? Επεξ/σία 10 Μαΐου 2013 από psptrela Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 παιδες γνωριζει καποιος να βοηθησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 βασικά δεν νομίζω να κερδίσεις και πολλά πράγματα απο OC σε τέτοιο επεξεργαστή,θα σου συνιστούσα να μην τον πειράξεις γιατί αυτός είδη απο stock καίει 125 watt. http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 με αποπαιρνεις δεν ηθελα τετοια απνατησει το ξερω ειναι χαζο να το ανεβασω γιατι εινια ασυμαντο!αλλα θελω κανω για να αρχισω να μαθαινω για το καινουργιο pc που ετοιμαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Ο AMD ATHLON X2 6000+ έβγαινε σε 2 εκδόσεις μια των 89watt και μια των 125watt ! Η πιο γνωστή ήταν αυτή των 125watt ! Αν μπορείς πες μας τις γράφει επάνω του (κωδικό) να σου πω ποιον έχεις ! Ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν παίρνει πολύ κλοκάρισμα ! Το πολύ 200Mhz ! Πάντως στο cpu-support list της μητρικής σου, αν είναι αυτή, υπάρχουν και οι δυο 125/89 watt ! Το πολύ ωραίω στην περίπτωσή σου είναι πως μπορείς να βάλεις επάνω στην μητρική έναν AMD PHENOM II X4 965BE με 70€ και να δεις ανάσταση στο pc σου ! Αν έχεις 4DG DDR2 μνήμη (EDIT: έχεις) ή και παραπάνω αξίζει 100% ! Μπορείς να πουλήσεις και τον ATHLON X2 6000+ για 30€ ας πούμε και να σου έρθει η αναβάθμιση πολύ πολύ φτηνά ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 εισαι πολυ κατατοπιστικος σε ευχαριστω πολυ!εγω εχω 125w συτην την εκδοση στον cpu.την απορια που ειχα ηταν για την μητρικη αν περνει 125w γιατι κατι ελεγε οτι μια παρτιδα δεν υποστηριζει(αυτα που ανεφερω πανω με κοκκινα γραμματα) τον 125w αλλα για να τον εχω καποιο διαστημα πανω δεν εχω προβλημα δεν εχω καταλβει καποια κακη λειτουργεια!δηλαδη δεν αξιζει να πειραματιστω και να τον ανεβασω 200mhz πρακτικα ειναι δυσκολο εχω αριχσει να διαβαζω καποια πραγματα?ΠΑΝΤΟΣ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ αλλα οπως ειπα θελω να μπω να ασχλοηθω για πειραματικο σκοπο γιατι αργοτερα θα παρω πιο δυνατο Pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν βάλεις επάνω τον PHENOM 965 ο οποίος από τα 3,4Ghz ανεβαίνει έως και τα 4Ghz+ αν πέσεις σε καλό κομμάτι , τότε και θα μπορείς να πειραματιστείς και θα έχεις και ένα δυνατό σύστημα ! O PHENOM II X4 965 δεν είναι κακός επεξεργαστής ! Εχει αρκετή δύναμη και θα σε υπερκαλύψει για μια 3-ετία σίγουρα ! Η αναβάθμιση αυτή σου έχρεται σχεδόν τσάμπα και στην ουσία είναι σαν να παίρνεις καινούριο σύστημα !!! Αν παίζεις games το μόνο που ίσως να χρειαστεί να αναβαθμίσεις θα είναι η κάρτα γραφικών και τίποτε άλλο ! Απλά συμφέρει απίστευτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ΟΚ μαλλον με επεισες κα θα προχωρησω ισως στην αγορα του (απλα θελω να πουλησω τον επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων που εχω) ..η καρτα που εχω https://www.skroutz.gr/s/2274630/Sapphire-Radeon-HD7770-1GB-GHz-Edition-OC.html και η αναλυση που παιζω ειναι 1680 x 1050!τωρα σχετικα εμ το OC εινια δυσκολο? εγω ειπα οτι θελω να πειραξω επεξεργαστη ?και ρωταω για τον πειραξω θα πρεπει ταυτοχρονα να πειραξω και την μητρικη ακουσα (για τις γεφυρες) και επισης χρειαζεται να πειραξω και τις ραμ ?εννοω ολα αυτα συνδεονται στην αυξηση του επεξεργαστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ΟΚ μαλλον με επεισες κα θα προχωρησω ισως στην αγορα του (απλα θελω να πουλησω τον επεξεργαστη και μια καρτα γραφικων που εχω) ..η καρτα που εχω https://www.skroutz.gr/s/2274630/Sapphire-Radeon-HD7770-1GB-GHz-Edition-OC.html και η αναλυση που παιζω ειναι 1680 x 1050!τωρα σχετικα εμ το OC εινια δυσκολο? εγω ειπα οτι θελω να πειραξω επεξεργαστη ?και ρωταω για τον πειραξω θα πρεπει ταυτοχρονα να πειραξω και την μητρικη ακουσα (για τις γεφυρες) και επισης χρειαζεται να πειραξω και τις ραμ ?εννοω ολα αυτα συνδεονται στην αυξηση του επεξεργαστη? Βαζεις τον 965-Black Edition, που ειναι ξεκλειδωτος: δηλαδη αν θελεις να ανεβει λιγο ειναι σχετικα ευκολο τον ανεβαζεις διχως να μπλεξεις extra ρευματα κλπ! 7770oc, μπορεις να τη κρατησεις μια χαρα, αλλωστε "κρατιοταν πισω", με Athlon 6000.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ok!!! αλλα και παλι δεν περνω την απαντηση που θελω δηλαδη αν θελω να τον ενεβασω πιο πολυ τον cpu πρεπει τον να πειραξω και την μητρικη το ρευμα και τους χρονισμους τις ραμ δεν ξερω και εγω τι αλλο?και οταν λες "κρατιοταν πισω" δηλαδη με τον 965-black edition Θα βοηθησει τι καρτα τι ακριβως ? συγνωμη αν γινομαι σπαστικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ok!!! αλλα και παλι δεν περνω την απαντηση που θελω δηλαδη αν θελω να τον ενεβασω πιο πολυ τον cpu πρεπει τον να πειραξω και την μητρικη το ρευμα και τους χρονισμους τις ραμ δεν ξερω και εγω τι αλλο?και οταν λες "κρατιοταν πισω" δηλαδη με τον 965-black edition Θα βοηθησει τι καρτα τι ακριβως ? συγνωμη αν γινομαι σπαστικος Στους Black Edition, ο πολλαπλασιαστης ειναι ξεκλειδωτος, δηλαδη σe 965BE θα μπορουσες να δοκιμασεις @ 3.8GHz: - Multipl X 19 - Buspeed 200 MHz - NB 2.400 MHz Τελικα θα εχεις +12% = οχι κατι τρελα σπουδαιο, αλλα free Με τον Athlon X2 6000, θα ειχες bottleneck στην καρτα γραφικων, δε μπορω να προσδιορισω ακριβως ποσο πολυ, παντως σιγουρα. Με τον Χ4 965, θα χαρεις την vga σου, σαφως περισσοτερο μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psptrela Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μαλιστα ωραια παιδια ευχαριστω πολυ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα