Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

στο pc της υπογραφής μου έχω ένα θεματάκι όταν ανοίγω τον chrome η την εξερεύνηση τον windows στα "γύρο γύρο" τρεμοπαίζουν τα χρώματα!
τι μπορεί να φταίει??
να τονίσω ότι η οθόνη που έχω είναι η philips 170s( :( ) και τώρα αυτόν τον καιρό μου κάνει κάτι κουλά πχ κλίνει μόνη της!

Δημοσ.

Εχω κι εγω παρομοιο προβλημα.Στην LG μου ειπαν πως συνηθως τρεμοπαιζει λογω κακης τροφοδοσιας.Θα προσπαθησουν να το φτιαξουν αλλιως RMA.Nα και το θεμα που ανοιξα

http://www.insomnia.gr/topic/485376-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7-%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7/

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, εσένα στο έκανε σε συγκεκριμένα προγράμματα?
να κάνω ότι σου είπανε και εσένα?

Δημοσ.

Το κανει συνεχεια δεν τρεχω κατι η κανω κατι.Τη δοκιμασα σε αλλο πισι και εκανε τα ιδια.Πριν απο αυτο δοκιμασα αλλο καλωδιο,ανταπτορα,τη συνδεσα στην onboard καρτα γραφικων.Αν εχεις ΤV που συνδεεται με υπολογιστη δοκιμασε την

Σε μενα οταν εκλεινε δεν εμπαινε σε power save mode,απλα μαυριζε και ειχα ηχο κλπ.Γενικα το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι ειτε να την δοκιμασεις σε αλλον υπολογιστη ειτε καποια αλλη οθονη-τν στο δικο σου για να μην κανεις περιτα εξοδα με καλωδια ανταπτορες κλπ

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω σε μια tv και θα σου πω!

το δοκίμασα με άλλη οθόνη/tv και δεν έκανε κανένα τρεμόπεγμα το ξανά έβαλα στην οθόνη μου και είναι μια χαρά!

όμως έχω άλλο πρόβλημα τώρα...
αργεί να φορτώσει δηλαδή με το που λέει καλώς ήρθατε κατλ και μετά κάνει 15-20" για να φορτώσει και να είναι όλα κανονικά 

τα γιτζετ κτλπ!

με μια πολύ γρήγορη ματιά στο ιντερνέτ είδα πως είναι θέμα hardware και όχι software πράγμα που με δυσαρέστησε

λένε για σκληρό η ραμ!

τη κάνουμε τώρα? :'(

Δημοσ.

Aργει να φορτωσει στο desktop?

Aν ναι πριν δοκιμασεις harware τσεκαρε για ιους,το μητρωο σου,αν ο σκληρος θελει defrag,αν φορτωνουν πολλες εφαρμογες που δεν χρειαζεσαι στο start up,και τη διαθεσιμη μνημη.Αν εχεις 7 απο την διαχειριση συσκευων βρες την οθονη σου και καταργησε την(δεξι κλικ-ιδιοτητες),κανε επαννεκινηση και ασε τα windows να την βρουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...