Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Παίδες πρόσφατα αγόρασα ipad και θέλω την εμπειρία και τα φώτα σας σε κάποια πράγματα. 1. Ο κύριος λόγος που το αγόρασα είναι ότι διαβάζω pdf books και πολλά από αυτά είναι στα αγγλικά. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα dictionary που την ώρα που διαβάζω το pdf να επιλέγεις την λέξη που θέλεις και να σου κάνει απευθείας την μετάφραση αυτής? Κάτι αντίστοιχο στον υπολογιστή έχω βρει με το babylon. 2. Χρησιμοποιούσα στον υπολογιστή και στο android κινητό το google drive για να έχω shared documents όπου και αν βρισκόμουνα. Το google drive υπάρχει στο ipad αυτό το βρήκα και φαίνεται να δουλεύει επαρκώς καλά. Υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη εφαρμογή στο store? έχοντας όμως την δυνατότητα να μεταφέρω να υπάρχοντα έγγραφα από το google drive. 3. Ένας φίλος μου έδωσε μία δερμάτινη θυκούλα για την συσκευή οπότε είμαι καλυμμένος από αυτό. Θέλω μία συμβουλής (μόδας ) από κάποιον που έχει αγοράσει και είναι ευχαριστημένος για κάποια τσάντα ώμου που να παίρνει και το ipad μέσα και κάποια άλλα πραγματάκια όπως κινητά, γυλιά κτλ.
georgeadams Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 1. Στο iBooks, όταν επιλέξεις μια λέξη σου βγάζει ως pop-up το αντίστοιχο λήμα με τον ορισμό της στο ενσωματωμένο λεξικό του iPad. Μόνο που το βγάζει στα αγγλικά, δεν το μεταφράζει στα ελληνικά. Δεν έχω υπόψη μου κάποια εφαρμογή προβολής PDF με ενσωματωμένο αγγλο-ελληνικό λεξικό. Βασικά, δεδομένου του μεγέθους της Ελληνικής αγοράς, δεν θεωρώ πιθανό να υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Μακάρι να κάνω λάθος. 2. Μια καλή εφαρμογή διαχείρισης εγγράφων για iOS που μεταξύ άλλων υποστηρίζει και Google Drive είναι το Documents by Readdle. Μπορείς να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνει (είναι δωρεάν).
iMarilina Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι χρησιμοποιώ Dropbox/box εφαρμογές για τα έγγραφα.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 1. Στο iBooks, όταν επιλέξεις μια λέξη σου βγάζει ως pop-up το αντίστοιχο λήμα με τον ορισμό της στο ενσωματωμένο λεξικό του iPad. Μόνο που το βγάζει στα αγγλικά, δεν το μεταφράζει στα ελληνικά. Δεν έχω υπόψη μου κάποια εφαρμογή προβολής PDF με ενσωματωμένο αγγλο-ελληνικό λεξικό. Βασικά, δεδομένου του μεγέθους της Ελληνικής αγοράς, δεν θεωρώ πιθανό να υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Μακάρι να κάνω λάθος. 2. Μια καλή εφαρμογή διαχείρισης εγγράφων για iOS που μεταξύ άλλων υποστηρίζει και Google Drive είναι το Documents by Readdle. Μπορείς να το δοκιμάσεις για να δεις αν σου κάνει (είναι δωρεάν). Θα το δοκιμάσω το iBooks. Το φοβόμουν ότι δεν θα υπάρχει μετάφραση στα Ελληνικά, αλλά θα με καλύψει πιστεύω στα Αγγλικά. Το κυριότερο είναι να μην μου ζητάει internet όταν ψάχνει τους ορισμούς! Εγώ πάλι χρησιμοποιώ Dropbox/box εφαρμογές για τα έγγραφα. Το dropbox το χρησιμοποιώ για pdf books κτλ. δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ για documents, θα δοκιμάσω του Readdle αρχικά να δω αν βολεύει. Ευχαριστώ παίδες! EDIT: Το σήμα του wifi μου φαίνεται λίγο χαμηλό. Βρίσκει πολύ λιγότερα δίκτυα σε σχέση με το κινητό και το pc μου... είναι το ipad 4, το βρίσκετε φυσιολογικό?
Tablet Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δες και το goodreader το πληρωνεις κατι ψιλά αλλα ειναι οτι καλυτερο για pdf και οχι μονο
F1spa Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Το goodreader με καλύπτει κι εμένα πλήρως, η καλύτερη εφαρμογή που έχω αγοράσει.
evkar Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 το σήμα τους γενικά στα ipad δεν πρέπει να είναι και το δυνατό τους σημείο . Και σε μένα ένα ipad mini δεν λέει πολλά από σήμα .Καμία σχέση με Android ή WP8 . Εκτός αν είναι θέμα λογισμικού και το φτιάξουν στο μέλλον.
iMarilina Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 <p>το σήμα τους γενικά στα ipad δεν πρέπει να είναι και το δυνατό τους σημείο . Και σε μένα ένα ipad mini δεν λέει πολλά από σήμα .Καμία σχέση με Android ή WP8 . Εκτός αν είναι θέμα λογισμικού και το φτιάξουν στο μέλλον.</p> Ότι νάναι όμως έ;
evkar Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Συμφορίτη iMarilina αντί να ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να γράψεις και την δική΄ σου άποψη για το θέμα .Εκτός (κρίνοντας από την υπογραφή σου ) είσαι και συ ένα από τα fanboys , οπότε εκεί πάω πάσσο . Αλλά μιας και τυχαίνει να έχω συστήματα και από τα τρια OS , πως να το κάνουμε το ipad mini που έχω , έχει την χειρότερη επίδοση στο wi fi . Μιλάμε για ίδιο σημείο , ίδιο ράουτερ και ίδιες συνθήκες .
efo355 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Στο ipad 3 με 5.1.1 ( γιατί στο 6 δεν αναβαθμίζω που να με πληρώσουν) δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Ιδιο wifi με άλλες 3 συσκευές.
iMarilina Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Συμφορίτη iMarilina αντί να ειρωνεύεσαι καλό θα ήταν να γράψεις και την δική΄ σου άποψη για το θέμα .Εκτός (κρίνοντας από την υπογραφή σου ) είσαι και συ ένα από τα fanboys , οπότε εκεί πάω πάσσο . Αλλά μιας και τυχαίνει να έχω συστήματα και από τα τρια OS , πως να το κάνουμε το ipad mini που έχω , έχει την χειρότερη επίδοση στο wi fi . Μιλάμε για ίδιο σημείο , ίδιο ράουτερ και ίδιες συνθήκες . Εχω iphone 5 και ipad 3 και πριν είχα περάσει και από 4άρι και 4s, και ipad 2, και έχουμε και ένα παλιό 3gs, κανένα από αυτά δεν είχε ποτέ πρόβλημα ούτε στο να συνδεθεί, ούτε στο να δει τα δίκτυα πουθενά.
georgeadams Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Προσωπική παρατήρηση: σε μη ιδανικές συνθήκες (πχ μακρυά από το Apple Time Capsule που χρησιμοποιώ ως WiFi access Point ή με πολλούς τοίχους ενδιάμεσα) το iPad 2 μου έχει χειρότερο σήμα από iPhone 4, iPhone 4S και ένα Dell netbook.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα