ilias_97 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Χρειάζομαι ένα νέο router γιατί με αυτό που έχω τώρα απλά δε την παλεύω Έχω το zte που δίνει δωρεάν η wind. Αφορμή για να το αλλάξω είναι πως η port 80 είναι μπλοκαρισμένη και τη χρειάζομαι. Δεν έχω και τρελές απαιτήσεις. Ίσως φτιάξω ένα vpn, το μόνο ιδιαίτερο που μπορώ να σκεφτώ. Όσο για τα υπόλοιπα, συνδεδεμένες θα είναι πάντα 2 συσκευές ασύρματα και κάποιες φορές άλλες 2 ασύρματα (ασύρματοι εκτυπωτές δεν υπάρχουν αν έχει σημασία). Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να είναι vfm. Btw μου φαίνεται πολύ ωραία η λύση να του περάσω μετά dd-wrt ή open-wrt, μεταμορφώνει το router σε συσκευή με άλλες δυνατότητες... Τι λέτε και εσείς; Περιμένω προτάσεις
ilias_97 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Βρήκα ένα που μου φαίνεται αρκετά καλό. Τι πιστεύετε εσείς, αξίζει; Το firmware αφήστε το επειδή θα του περάσω μόλις το πάρω dd-wrt. http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10106568&cmicc=skroutz
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 τα tp link ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.το καλο ειναι οπως ειπες οτι καποια παιρνουν custom firmware.το να πας σε ενα vigor 2710 θα σου βγει διπλη τιμη πανω.μετα αξιολογο ρουτερ με δυνατοτητα να παρει αλλα firmware οσο ξερω (δεν το εχω ψαξει παραπανω) ειναι netgear dgn2200.σε κατι φτηνο καλο αλλα θελει αλλαγη firmware vigor 2700vg με 25-26 ευρω απο το www.ebw.gr . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα