BrahmaBull Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχω κάνει 1 φορά factory reset το κινητό μου και για κάποιον λόγο σκέφτομαι να το κάνω για τελευταία φορά.. Είναι καλό για το κινητό? να κάνω 2η φορά reset; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κανένα πρόβλημα φιλέ μου.Αν φανταστεις οτι εγώ περνάω 2-3 διαφορετικές roms το μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdoumani Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 To factory reset αντιθέτως μπορεί να κάνει και καλό στο κινητό γιατί καθαρίζει την ΡΟΜ. Απλά μετά από ένα factory reset καλό είναι να περιμένεις κάπου στις 12-15 μέρες για να προσαρμοστεί καλά στο τηλέφωνο για maximum επιδόσεις κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Απλά μετά από ένα factory reset καλό είναι να περιμένεις κάπου στις 12-15 μέρες για να προσαρμοστεί καλά στο τηλέφωνο για maximum επιδόσεις κτλπ. Δεν ισχυει αυτο. Προσαρμοζεται ανετα μετα το δευτερο/τριτο boot. Ας μη γραφουμε γενικα πραγματα χωρις να ειμαστε σιγουροι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kdoumani Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μιλάω εκ πείρας με την δική μου συσκευή, βέβαια είναι λίγο μπακατέλα. Συγγνώμη, o φίλος stormrain έχει δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα