dimitris2006 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Η φημολογία για την κυκλοφορία ενός smartphone από την Amazon υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες, όμως αυτή τη φορά δημοσίευμα της Wall Street Journal έρχεται να την ενισχύσει, κάνοντας μάλιστα λόγο για 3D οθόνη.Ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι η Amazon δε θα παρουσίασει μία, αλλά δύο συσκευές smartphones, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου υψηλών επιδόσεων με δυνατότητες 3D χωρίς ειδικά γυαλιά, ένα εγχείρημα που δοκιμάστηκε πριν από μερικά χρόνια με το Evo 3D. Το δημοσίευμα αναφέρει επίσης θα υπάρχει τεχνολογία αναγνώρισης βλέμματος μια τεχνολογία που είδαμε να χρησιμοποιείται μέχρι τώρα περισσότερο από τη Samsung, η οποία θα βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό την τρισδιάστατη εμπειρία. Σύμφωνα με τη WSJ μπορεί όλα τα παραπάνω να μην ξεπεράσουν το δοκιμαστικό στάδιο, ενώ αναφέρεται ακόμη ότι η Amazon ετοιμάζει συσκευές με αποκλειστική χρήση αυτή του streaming ήχου, την οποία θα χαρακτηρίζαμε ως ένα iPod στο Cloud. Η εταιρεία φαίνεται να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στο streaming, καθώς φαίνεται εργάζεται και σε ένα προτότυπο συσκευής set-top box για την τηλεόραση. Το διάσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο μας προετοιμάζει για τις νέες συσκευές της Amazon αναφέροντας ότι θα δούμε στα ράφια των καταστημάτων ορισμένες από αυτές μέσα στους επόμενους μήνες. Site: theverge.com
tilegamos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εμένα προσωπικά το 3d μου φάνηκε χρήσιμο μόνο στο avatar!! ειδικά στο κινητό μου φαίνεται παντελώς άχρηστο κι ενεργοβόρο..
kurkosdr Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εμένα προσωπικά το 3d μου φάνηκε χρήσιμο μόνο στο avatar!! ειδικά στο κινητό μου φαίνεται παντελώς άχρηστο κι ενεργοβόρο..Εγω μετανιωσα που δεν πηρα το Optimus 3D τοτε (ξενερωσα που η οθονη ειχε μαυρες μπάρες οταν ηταν off το 3D), γιατι μπορουσε να τραβαει σε 3D. Αυτο ειναι πραγματικα χρησιμο 3D στο κινητο, να δειχνει 2D αλλα να τραβαει 3D.
teo_74 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εγώ πάλι μετάνιωσα που είχα πάρει το Optimus 3D αντί του S2 και ευτυχώς το έδωσα πριν πέσει πολύ η τιμή του.(δώσαμε update στο 3D η ακόμα?). Και κάτι για τον αρθρογράφο..Το πρώτο 3D κινητό ήταν το LG και όχι το EVO 3D της HTC που αναφέρεις σαν παράδειγμα. φιλικά Τέο 1
prokopisboy Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Γιατί δεν βγάζει ένα με e-ink; Με 3d βρωμάει αποτυχία από τώρα. Το 3ds δεν είναι επιτυχημένο λόγω της τρισδιάστατης οθόνης...οι περισσότεροι έχουν το feature απενεργοποιημένο.
damoclesword Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Κρίνοντας από Optimus 3D & Evo 3D, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι γωνίες θέασης που ήταν ιδαίτερα περιορισμένες. Ευελπιστώ το αναμενόμενο κινητό της Amazon να μην έχει τα ίδια προβλήματα. (Δεν είμαι τεχνικός και φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτή μια καλύτερη ποιότητα τρισδιάστατης θέασης σε οθόνες κινητών, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρίσκω το feature αυτό τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται.)
21century Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Εδώ τα εγκατέλειψαν πολλοί κατασκευαστές γιατί ήταν πανάκριβα και μετά ξέφτισαν τώρα τι θα καταφέρει?
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 τωρα το θυμηθηκε αφου ξεφουσκωσε η μοδα του 3d
kurkosdr Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Κρίνοντας από Optimus 3D & Evo 3D, το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν οι γωνίες θέασης που ήταν ιδαίτερα περιορισμένες. Ευελπιστώ το αναμενόμενο κινητό της Amazon να μην έχει τα ίδια προβλήματα. Αυτο με τις γωνίες θέασης στο glasses-free 3D λύνεται με eye tracking. Το θεμα ειναι οτι ολα αυτα προσθέτουν κατανάλωση ενεργειας.
mikegad Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 το θετικό είναι ότι μια μεγάλη και σοβαρή εταιρία όπως η amazon θα βγάλει smartphones ,όσο για το 3d....τρίχες 1
nfeel Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Εγώ θέλω να σχολιάσω λιγάκι την λεγόμενη τεχνολογία "αναγνώρισης βλέμματος". Σε καμία περίπτωση καμιά τεχνολογία από αυτές που έχουν παρουσιαστεί μέχρι τώρα δεν αναγνωρίζει το βλέμμα.Αυτός είναι ένας μαρκετιστικος όρος κ μόνο αφού η συγκεκριμένη τεχνολογία λειτουργεί με την κλίση του προσώπου κ φυσικά λειτουργεί κ με τα μάτια κλειστά! Αρκεί δηλαδή να κουνάς το κεφάλι πάνω κάτω σαν καθυστερημένος.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα