xfloydx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλησπέρα παιδιά...! Θα ήθελα να συνδέσω ένα επιπλέον modem σε ένα διαφορετικό δωμάτιο του σπιτιού μου για έναν desktop pc. Το κεντρικό μου Modem είναι τοThomson της Forthent και το άλλο που θέλω να συνδέσω το Crypto F360 Τι πρέπει να κάνω για να λειτουργούν και τα 2???
kosmasgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν γίνεται , ειναι τεχνικά αδύνατο. Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.505881
Peperone Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 δε γίνεται αυτό που λες. ένα modem αντιστοιχεί σε μια γραμμή.
xfloydx Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχω ακούσει πως γίνεται απλά θέλει κάποιες ρυθμίσεις... Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να βάλω στον άλλον υπολογιστή ίντερνετ χωρίς να χρησιμοποιήσω wifi adaptor?
Peperone Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 θα μπορούσε μόνο αν το crypto είχε wi/fi και client mode. ποιο Thomson έχεις;
biomecanoid Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) 2 modem δεν συγχρονίζουν πάνω σε μια γραφή adslγια να βάλεις παραπάνω από 1 pc στο internet θες να κανεις δίκτυο στο σπίτι σου.οι λύσης είναι oi εξης * Απλό καλώδιο ethernet από το modem στο pc απλή,αξιόπιστη και εύκολη λύση* Wirelessly με wifi στο pc η εξωτερικό access point που θα γίνει client και θα συνδεθεί στο pc με καλώδιο* Με powerline και κανεις τις πριζες του σπιτιού παροχές δικτύου * Ενα modem ενεργο καθε φορα. Η λιστα ειναι απο το καλυτερο στο χειροτερο Επεξ/σία 10 Μαΐου 2013 από biomecanoid
rfc Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μπορεις αλλα οχι ταυτοχρονα. Κουμπωμενα μονο το ενα ή το αλλο
poulinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 α.δυο ρουτερ πανω σε μια γραμμη δεν γινεται. β.με wds δηλαδη να ενωθουν ασυρματα το ξεχνας.το thomsonυποστηριζει αλλα θελει και δευτερο thomson και υπο πολλες προυποθεσεις. γ.το μονο που γινεται με τον εξοπλισμο που εχεις ειναι Utp απο το ενα ρουτερ στο αλλο και το crypfo f360 απλα να αναλαβει χρεη access point.αλλα θελει Utp απο το ενα στο αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα