Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα με την RAM από τότε που πήρα το PC μου

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

ASUS P8H61 REV 3.0 Motherboard

Cooler Master Elite 430 Case

Intel Pentium G620 CPU

ASUS GT 520 1GB GPU

Seagate Barracuda 500GB HDD

HANTOL 550Watt PSU

Kingston KHX1333C9D3B1/4G 4GB 1333 MHz

Το έχω ένα χρόνο το PC και η μνήμη αντί να είναι στα 1333 MHz είναι στα 1066 MHz. Η μητρική μου υποστηρίζει μνήμες στα 1333 MHz. Τι λέτε να φταίει;

Δημοσ.

Δεν έχουν πρόβλημα οι μνήμες σου. Προφανώς για να παίζουν στα 1333mhz χρειάζονται συγκεκριμένα timings

Κατέβασε το cpu z http://www.cpuid.com/softwares/cpu-z.html και πάνε στην καρτέλα memory να δεις τι timings έχουν οι μνήμες σου.

Δημοσ.

Στην μνήμη δίνεις παραπάνω volt και αλλαγή timings μέσα από bios της μητρικής σου. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να το κανεις , δεν θα υπάρξει καμοία διαφορά.

Δημοσ.

στον επεξεργαστη αλλα αστο καλυτερα γιατι δεν προκειται να καταλαβεις πραγματικη διαφορα.

δεν χρειάζεται o/c στον επεξεργαστή για να ανεβάσει τις μνήμες. Αλλά όπως και να έχει δεν αξίζει. Τα o/c ειναι για bench και τίποτα άλλο.

Δημοσ.

ρε συ κοσμα δεν εχουν προβλημα οι μνημες. απλα ο επεξεργαστης εχει fsb με 1066 MHz ενω οι μνημες ειναι 1333 

Δημοσ.

θα έχεις ακούσει απο πολλούς οταν κάνεις o/c η αναλογία FSB/DRAM να είναι 1:1 , ίδιο δηλαδή.  Εγώ όσο ασχολούμουν με o/c ειχα fsb 1333 στον επεξεργαστή μου Ε8500 και στις μνήμες DRAM 533 για να παίζουν στα 1066. η αναλογία δηλαδή ήταν περίπου 1:1 και το σύστημα μου ήταν σταθερότατο , ενώ χωρίς ο/c σε default τιμες ήμουν σε 5:6. Μπορεί να δοκιμάσει να δώσει ρεύμα στις μνήμες μόνο να ανέβουν και βλέπει αν εχει σταθερό σύστημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...