Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πως κανουμε απεγκατασταση εφαρμογων στην τηλεοραση?

και κατι ακομα ! ενα παιχνδι μπροω να το παιζω μεσω κινητου και να το βλεπω στην τηλεοραση και να χρησιμοποιω δηλαδη το κινητο μονο  για χειρηστηριο!

και κατι ακομα πως βαζουμε τα καναλια σε οποιον αριθμο θελουμε εμεις? π.χ το μεγκα μου το εχει στο 12 και θελω να το βαλω στο 5 πως γινεται ?

ευχαριστω!

Νομιζω πας στο app store βρίσκεις την εφαρμογή και κανεις uninstall. Θα το ψαξω αυριο. Εχω μια F7000 στην ακρη για πειράματα.....

Το κινητό μπορεις να το προβάλεις στην οθονη σου μονο αμα υποστηρίζει την τεχνολογία miracast. Τα τυχερά ειναι το S3, S4 galaxy note 2 και όποιο αλλο βγει που να το αναφέρει. Εχει ομως πολυ καθυστέρηση (lag) και δεν κανει για gaming. Μεχρι να σταλεί wireless η πληροφορία θα εχεις χάσει... :-D :-D

ΤΑ καναλια τα κανεις ταξινομηση απο το μενου επεξεργασια καναλιων. Στο πινακακι πατας το κουμπι tools. (επιτελους στην F το εφτιαξαν, στα περσινα ηθελα ενα κατεβατο να στο εξηγησω)

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν θεωρείται απλοποιημένο στην σειρά F (πήρα την 6100), δεν θέλω να σκέφτομαι πως ήταν πριν.

Δεν χρειάστηκα μάνουαλ βέβαια για να βρω τι πρέπει να κάνω, αλλά λίγη φαιά ουσία την δαπάνησα για να πω την αλήθεια.

Ξέρει κανείς αν η 6400 σε σχέση με την 6100 έχει άλλη διαφορά εκτός από το ότι είναι smart? 

Δημοσ.

Η 6400 είναι smart, dual core cpu, κάνει pvr, κάνει sharing ασύρματα δεδομένα από συσκευές pc, tablet ,smartphones κτλ. Η 6100 όχι.

Δημοσ.

Τυπικα με βαση τα specs δεν  εχουν. Εχω παρατηρησει στην 6400 παραυτα λιγο καλυτερη ομοιομρφια και πιο σταθερο - μακρα πιο γρηγορο media player. Αλλες διαφορες σημαντικες διαφορες στην εικονα οχι. Το ιδιο πανελ φορουν αλλωστε.

Δημοσ.

Μιας και έχω την f6100 εδώ και 3 μέρες να σας πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου.

Πρώτα απ' όλα πριν την αγοράσω πήγα σε μαγαζί να την δω από κοντά. Έτυχε  μάλιστα στο μαγαζί (Κωτσόβολος στο mall) να την έχουν δίπλα ακριβώς στην 6400 και να παίζουντο ίδιο βίντεο. Διαφορά στην εικόνα δεν είδα, τουλάχιστον με μια πρόχειρη ματιά.

Τώρα όσον αφορά στην χρήση εδώ και 3 μέρες, δεν έχω κάποιο παράπονο. Πολύ καλή εικόνα και αρκετά καλός ήχος για τις απαιτήσεις μου που δεν το περίμενα.

Δοκίμασα να παίξω και ταινία 1080 από σκληρό δίσκο kai 3d αλλά και 2d. Μια χαρά έπαιζε εκτός από κάποια μικρά "κοψιματάκια" που έκανε στην κίνηση αραιά και που. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στον media player ή στον σκληρό δίσκο που δεν ήταν και ο πιο γρήγορος.

Στις ρυθμίσεις της εικόνας έχει 3 προφίλ (δυναμικό, τυπικό, κινηματογραφική ταινία) ενώ έχει και μια επιπλέον ξεχωριστή ρύθμιση εικόνας για παρακολούθηση αθλητικού αγώνα η οποία δεν είναι παραμετροποιήσιμη ή τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα τρόπο να την διαμορφώσω. Η συγκεκριμένη λειτουργία δεν με ενθουσίασε σε αγώνα μπάσκετ που έβαλα να δω, αλλά θα της δώσω άλλη μία ευκαιρία το Σάββατο το βράδυ! :)

Φυσικά όπως έχουν πει και οι φίλοι πιο πάνω δεν είναι smart tv συνεπώς δεν υπάρχει καμία αντίστοιχη λειτουργία.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Μόλις πριν μια εβδομάδα παρέλαβα την samsung UE40F6400.Παρότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλες τις λειτουργίες της,αυτό που με έχει παραξενέψει είναι οτι όταν μπαίνω στο Smart Hub στην κατηγορία Η TV ΜΟΥ δεν μου εμφανίζει στα μικρότερα πλαίσια,προτεινόμενα προγράμματα όπως λένε.Προσπάθησα να βρω άκρη με διάφορες ρυθμίσεις αλλά τίποτα.Τα πλαίσια μου τα βγάζει κενά.Ξέρει κανείς τί φταίει γι' αυτό;Μήπως η περιοχή που μένω;Μένω στη Χαλκίδα.Ξέρω οτι αυτό που αναφέρω δεν είναι τόσο σημαντικό πρόβλημα αλλά έχω μεγάλη περιέργεια να βρω τί φταίει.

Δημοσ.

Είχα δοκιμάσει και τους δυο τρόπους σύνδεσης αλλά τίποτα.Τελικά η απορία μου λύθηκε από τους τεχνικούς της Samsung.Φταίει η περιοχή μου γιατί δεν έχει έρθει ακόμα εδώ η DIGEA.Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.

Δημοσ.

θα μπορούσε να μας πει κάποιος που έχει την tv, πόσο ικανοποιητικός είναι ο διπύρηνος επεξεργαστής στην πράξη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...