Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.ενδιαφερομαι να αγορασω το παραπανω μοντελο το οποιο το εχω βρει σε προσφορα μαζι με το samsung hte4500 home cinema σε προσφορα 690 ευρω.επειδη η αγορα θα γινει αμεσα το πολυ μεχρι αυριο βραδυ μπορειτε να μου πειτε αν οντως αξιζει η συγκεκριμενη τηλεοραση?θα χρησιμοποειται για ταινιες παιχνιδια περισσοτερο.το μονο που με ξενιζει ειναι οτι εχει 200hz ενω θα προτιμουσα 400,αν και δεν ξερω κατα ποσο παιζει σημαντικο ρολο αυτο...οποιαδηποτε ενναλακτικη προταση δεκτη...

Επισης εκτος απο την τηλεοραση ξερει κανεις πως τα παει και το συγκεκριμενο home cinema?γενικοτερα εχω διαβασει αρκετα καλα λογια σε διαφορα site...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη δεν την παλευαν στο καταστημα γτ τιμη καταστηματος εχει 784 ενω απο web 692,στο καταστημα δινουν το 4200 ενω απο web στη σελιδα του προιοντος αν πατησεις εξυπνη αγορα στο βγαζει δωρο με το 4500.

Τα 100 hz ειναι προβλημα?να επιλεξω καποια tv με παραπανω hz η δεν θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο.

Μαλλον θα εκαναν κανενα λαθος γιατι αναφερει εδω http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd?v=0&company=Samsung&price=400.0-50000.0# για συγκεκριμενους κωδικους (109622-109626).

Δεν ξερω τι γινεται μπορει ομως να παραλαβεις και το συγκεκριμενος.Οπως και να εχει παντως μια χαρα ειναι η τιμη με το δωρο.

Μια χαρα θα εισαι με τα 100hz για ταινιες και παιχνιδια που το θες.

Δημοσ.

Υπηρχε σε προσφορα η samsung 6030 46" στα 599.πολυ καλη τιμη αλλα απο αποψη εικονας τι λεει σε σχεση με την 6400.ξερω οτι δεν ειναι smart οτι δεν εχει lan αλλα ειναι κ αυτη 200 hz full hd.

Δημοσ.

Πολύ καλή η τιμή για μια καλή τηλεόραση (η 6030).

Και αυτή βέβαια έχει 100 πραγματικά Hz. Μια χαρά εικόνα έχει όμως, μην σε ξενίζει αυτό.

Δημοσ.

επειδη και εγω σκεφτομαι για τη συγκεκριμμενη μαζι με το δωρακι που δινει (f6400 40'') η την lg 42lm640s, μολις μπηκα στο σαιτ του κωτσοβολου αλλα η σαμσουνγκ δεν υπαρχει!!! υπαρχει μονο η 6100 στα 549

πηρα τηλ και σε κανα τεταρτο λενε θα ειναι η 40'' f6400 παλι στη σελιδα..ωστοσο εαν μπειτε τωρα θα παρατηρησετε το εξης κουλο (για μενα) η 

40'' f6100 εχει 549 ευρω και η 32'' f6100 589!!!

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116785-samsung-ue40f6100

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116781-samsung-ue32f6100

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι οντως η 6400 δεν υπαρχει,και επισης παρομοιο κουλο ειδα και εγω,στο μοντελο 6400 η 32" και η 40" ειχαν ιδια τιμη μεχρι που βγαλαν την 40αρα.περιμενω και εγω να την ξαναβαλουν,ισως απλα παρατηρησαν το λαθος με το home cinema,και θελουν να βαλουν σαν δωρο το σωστο τι να πω...

Και ακομα να τβν ξαναβαλουν στο σαιτ,δεν μπορω να καταλαβω τι στο καλο κανουν...επαναλαμβανω οτι στο καταστημα εχει 780 περιπου οποτε δεν συμφερει απο εκει.

Οσο για την 640s οντως πολυ καλο μοντελο αλλα δεν εχει δωρο home cinema δυστυχως...

Καλα οι τυποι δεν πανε καλα,αφου ξαναβαλαν την τηλ 6400 στο σαιτ τους επειτα απο επικοινωνια μαζι τους μου ειπαν οτι η προσφορα εληξε λογω εξαντλησης των αποθεματων.ταλαιπωρουμαι απο εχτες με το απαραδεκτο site να κανω την παραγγελια και σημερα ουσιαστικα εχασα την προσφορα.οτι ναναι....

Επεξ/σία από murcielago580
Δημοσ.

Δεν την τσιμπουσες κατευθειαν μολις την ειδες.....!

Φανταζομαι θα επεσαν αρκετοι ν'αγορασουν και θα τελειωσαν τ'αποθεματα.

Δημοσ.

κριμα ρε γμτ και εγω ψηνομουν να την παρω δωρο στον αδελφο μου. Παντως τωρα μπηκα στο σαιτ και λεει οτι για σαμσουνγκ απο 600 και πανω δωρο ο κωδικος 121994 ο οποιος δεν ξερουμε τι ειναι γιατι ακομη δεν τον εχουν βαλει μεσα..ωρες ωρες ο κωτσο δεν παιζεται..την προηγουμενη εβδομαδα πηγα και πηρα (οπως και ποσοι αλλοι) για την κρεβατοκαμαρα την toshiba 32'' 3d στα 269 που ειχε προσφορα και ειχε τουλαχιστον αλλα 30 κομματια το μαγαζι..δεν μπορω να φανταστω οτι μεσα σε 3 μερες ξεπουλησε τα home cinema που εδινε δωρο εκτος και αν ειχε λιγα κομματια..οπως και να εχει παντως φαινεται καλυτερη απο την lg lm640s που σκεφτομουν οποτε θα παω να την παρω οπως και να εχει ελπιζω τουλαχιστον αυτος ο κωδικος το δωρο ο 121944 να ειναι κατι της προκοπης

Δημοσ.

Οταν μαθεις ποιο cinema αφορα ο συγκεκριμενος κωδικος πες μας(αν δεν το εχει βαλει μεχρι τοτε).

Τελικα ειναι το HTF4500.

Δημοσ.

το θεμα ειναι το εξης..

1)η προσφορα ισχυει μεχρι 12/5 η εξαντλησεως των αποθεματων

2)παραλαβη απο καταταστημα δεν ειναι δυνατη παρα μονο παραγγελια ονλαιν

ερωτηση..πως θα κανω παραγγελια για παραδοση στο χωρο μου αν δε βαλουν το ρημαδι το δωρο στη σελιδα να το επιλεξεις?

α ρε κωτσο χιλιες φορες η media

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...