Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ειμαι στη forthnet μεσω ΧΕΓ μπορω να παω στην cyta η πρεπει πρωτα να γυρισω στον ΟΤΕ και μετα cyta?

Δημοσ.

Πώς ξέμεινες με ΑΡΥΣ εν έτει 2013, βρε φίλε @lak10; :blink:

Βρόχος δεν χρειάζεται να κατασκευαστεί πάντως, υπάρχει ήδη (αυτό είναι που πέρνει πολύ χρόνο και downtime). Νομίζω πως κάνοντας απλά αίτηση φορητότητας στη Cyta, θα πρέπει να γυρίσεις σε Full LLU χωρίς να χρειαστεί να σου διακοπεί τηλεφωνία και Internet για πάνω από μερικές ώρες. Όπως ακριβώς γίνεται δηλαδή με την φορητότητα από Full LLU ενός παρόχου σε Full LLU άλλου.

Αλλά για υπεύθυνη απάντηση, μίλα με Cyta πρώτα, μη σε πάρω στο λαιμό μου. Ίσως συντρέχει κάποιος άλλος λόγος ή ιδιαιτερότητα του βρόχου σου ή του Α.Κ. της περιοχής σου που να εμποδίζει την εύκολη φορητότητα...

Δημοσ.

γενικα αλλαζεις εταιρεια πλεον χωρις να χρειαστεις να περασεις απο τον οτε.απευθειας απο την μια εταιρεια στην αλλη με τον ηδη υπαρχον βρογχο που εχεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς ξέμεινες με ΑΡΥΣ εν έτει 2013, βρε φίλε @lak10; :blink:

Συνδυαστικό με νόβα υποψιάζομαι.Αν όντως ισχύει,καλά έκανε.
Δημοσ.

Συνδυαστικό με νόβα υποψιάζομαι.Αν όντως ισχύει,καλά έκανε.

ακριβως λογω nova

γενικα αλλαζεις εταιρεια πλεον χωρις να χρειαστεις να περασεις απο τον οτε.απευθειας απο την μια εταιρεια στην αλλη με τον ηδη υπαρχον βρογχο που εχεις.

απλα πριν ημουν στην cyta και για να παρω ΧΕΓ απο Forthnet επρεπε να παω ΟΤΕ και μετα Forthnet

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...