jokerakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 καλησπέρα...θα ήθελα την βοήθεια σας...καθώς το pc του αδελφού μου φλέγεται.... ας ξεκινήσω απο την αρχή.σήμερα κοίταξα τις θερμοκρασίες και είδα το εξής να σημειώσω οτι ο υπολογιστής κατα την διάρκεια της μέτρησης είχε μόνο τον browser να τρέχει..... μετά απο λίγο οι θερμοκρασίες έπεσαν στις "φυσιολογικές" θερμοκρασίες για την εποχή,το κουτί και το δωμάτιο που βρίσκεται(γύρω στο 45c) δεν έδωσα σημασία μέχρι πρίν καμιά ώρα που έβαλε ο αδελφός μου να παίξει pro και οι θερμοκρασίες έδειξαν τι κάνουμέ??αλλαγή ψύκτρας?? ΥΓ1. το κουτί είναι καθαρισμένο πρόσφατα και η πάστα του επεξεργαστή έχει αλλαχτεί πρίν 2 μήνες.... ΥΓ2. ο υπολογιστής αποτελείται απο asus vento ta-863 intel g840(stock cooler) ga-b75m-d3v 8gb ram xfx 450w hd 3870 1ssd 1hdd *ποιός να το περίμενε οτι η cpu θα έδειχνε μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο την gpu....δόξα και τιμή στο msi aftrburner.....
salonika91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μηπως εβαλες υπερβολικη παστα? Αν οχι πας λογικα για αλλη ψυκτρα
jokerakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οχι,την σταγόνα στην μέση και άφησα την ψήκτρα να την απλώσει έτσι κάνω με όλες και δεν είχα κανένα πρόβλημα... την προηγούμενη εβδομάδα τις κοίταξα και δεν είδα τπτ το ανησυχητικό... θα άλλαζα cooler αλλά με προβληματίζει πολύ το κουτί....
salonika91 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 βασικα κανε εναν κοπο και κατεβασε(ή εγκατεστησε απο το cd με τους drivers) το easytunes ειναι ενα utility της gigabyte και δες απο ΄κει την θερμοκρασια
Cpkdemian Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ενας φιλος ειχε τετοιες θερμοκρασιες. το μονο που εφτεγε ηταν 1 κιλο σκονη μεσα στις εγκοπες της ψυχτρας, μολις την καθαρησαμε ηταν κομπλε. μηπως εχεις το ιδιο προβλημα?
jokerakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 συζήτηση εγώ:ετοιμάσου να ξηλωθείς για cooler αδελφός:γιατί? εγώ:ο επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασία αδελφός:πόσο θα κοστίσει? εγώ: κανα 35αρι,καλά δεν παρατήρησες τίποτα? αδελφός: οχί αλλά προχθές εκεί που καθάριζα έπεσε κάτω το κουτί εγώ:με δύναμη? αδελφός:ναι και έτσι μου ήρθε η επιφώτιση να ελέγξω την ψήκτρα και συγκεκριμένα τα ποδαράκια και να παρατηρήσω οτι είναι πολύ χαλαρωμένα....τα κούμπωσα και όλα εντάξει..είμαστε στους 40c... ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας....
Millennium Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 συζήτηση εγώ:ετοιμάσου να ξηλωθείς για cooler αδελφός:γιατί? εγώ:ο επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασία αδελφός:πόσο θα κοστίσει? εγώ: κανα 35αρι,καλά δεν παρατήρησες τίποτα? αδελφός: οχί αλλά προχθές εκεί που καθάριζα έπεσε κάτω το κουτί εγώ:με δύναμη? αδελφός:ναι και έτσι μου ήρθε η επιφώτιση να ελέγξω την ψήκτρα και συγκεκριμένα τα ποδαράκια και να παρατηρήσω οτι είναι πολύ χαλαρωμένα....τα κούμπωσα και όλα εντάξει..είμαστε στους 40c... ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.... Λες και έπεσε κανάς αναπτήρας. 8
Antwni Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Λες και έπεσε κανάς αναπτήρας. Ο αναπτήρας δεν τρώει μπουνιές/κλωτσιες όμως
sobi1984 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 εγω θελω να περασει ενα sentinel απο περιεργια να δουμε τον σκληρο δισκο αν εχιε παθει ζημια 2
Superpie Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν μπορει να φταιει σκονη σε καινουριο υπολογιστη προφανως,και μαλιστα να εχει διπλασιες θερμοκρασιες..Μεσα σε σταβλο το εχει για να γεμισει σκονη? Μηπως δεν παταει καλα η ψυχτρα πανω στον επεξεργαστη?
sobi1984 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν μπορει να φταιει σκονη σε καινουριο υπολογιστη προφανως,και μαλιστα να εχει διπλασιες θερμοκρασιες..Μεσα σε σταβλο το εχει για να γεμισει σκονη? Μηπως δεν παταει καλα η ψυχτρα πανω στον επεξεργαστη? συζήτηση εγώ:ετοιμάσου να ξηλωθείς για cooler αδελφός:γιατί? εγώ:ο επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασία αδελφός:πόσο θα κοστίσει? εγώ: κανα 35αρι,καλά δεν παρατήρησες τίποτα? αδελφός: οχί αλλά προχθές εκεί που καθάριζα έπεσε κάτω το κουτί εγώ:με δύναμη? αδελφός:ναι και έτσι μου ήρθε η επιφώτιση να ελέγξω την ψήκτρα και συγκεκριμένα τα ποδαράκια και να παρατηρήσω οτι είναι πολύ χαλαρωμένα....τα κούμπωσα και όλα εντάξει..είμαστε στους 40c... ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας....
rfc Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Απο το χεσιμο που εφαγε πιθανο να ξεκουπωσε λιγο η ψυκτρα, Δες και το δισκο για νασαι σιγουρος.
jokerakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 όλα καλά με τους δίσκους ήταν το πρώτο που κοίταξα όταν μπήκα σtα windows (με το sentinel και crystaldisk)..... ευτυχώς που δε τον αφήνω ν ακουμπάει τον δικό μου..... ο άνθρωπος είναι συνώνυμο της μ@λ@κι@ς....κάποια στιγμή θα την κάνει την κουτσουκέλα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα