Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω ενα θεμα με τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη αυτη την εποχη λογω ζεστης.

Ο επεξεργαστης μου ειναι ο AMD Athlon X4 750k. Οταν παιζω παιχνιδια κυμαινεται απο τους 65 βαθμους κελσιου περιπου μεχρι 70 αλλα φτανει ανα στιγμες μεχρι και 85 και μετα ξαναπεφτει. Τι προτεινετε?

Επισης το κουτι μου ειναι το  Thermaltake commander gs-3.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

λογικα εχεις την μαμα ψυκτρα.. οποτε και αυτη θα ειναι η αιτια..

απο κει και περα δεν πιστευω οτι μπορει να μην εχει πατησει καλα η ψυκτρα μιας και το κουμπωμα των am3+/am3/fm1/fm2  γενικα θελει λιγο ζορι για να κουμπωσει κανονικα συγκριτικα με τον ιντελ που εχουν τα πλαστικα ποδαρακια που πολλες φορες δεν κουμπωνουν καλα.

Δημοσ.

ναι εχω την στοκ ψυκτρα. Οσο για το κουμπωμα η συνθεση εγινε στο μαγαζι για αυτο δεν ξερω αν ειναι καλα κουμπωμενη

Δημοσ.

βασικα στο αλλο τι να σου πω αριβως δεν ξερω. Μου φαινεται οτι μια χαρα ειναι το airflow. Υπαρχει τροπος να καταλαβω αν το airflow ειναι ικανοποιητικο? Αλλα λογικα ειναι ενταξει αφου το μονο που ζεσταινεται ειναι ο επεξργαστης. Ολα τα αλλα δεν ξεπερνουν τους 40 βαθμους κελσιου.

Δημοσ.

Παλιοτερα ησουν οκ?

το PC ειναι καινουργιο. Μονο ενα μηνα το εχω και δεν ειχα θεμα καθως δεν ηταν τοσο ζεστη.

Δημοσ.

Εγω θα τον ξεκουμπωνα θα αλλαζα παστα και θα το τσεκαρα σε πρωτη φαση τοτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...