Προς το περιεχόμενο

Galaxy S3 16gb ή Galaxy Note II?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.Θελω να παρω το note δωρο στη γυναικα μου και κοιταζοντας στο νετ βρηκα τεραστιες αποκλισεις στην τιμη.Απο 444 στα καιζερ μεχρι στα 699 στα public ...ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο?θα εχω προβλημα αν προτιμησω καποιο απο τα πρωτα μαγαζια (ξεχωρισα καιζερ και κινητομανια) η να προτιμησω καποιο ''επωνυμο'' οπως κωτσο,media,πλαισιο public κλπ

η διαφορα παντως ειναι αρκετα μεγαλη κοντα στα 250 ευρω

http://www.skroutz.gr/s/2395493/Samsung-Galaxy-Note-II-16GB.html

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό συμβαίνει γιατί το καπέλο που βάζουν στην Ελλάδα είναι τεράστιο. Τα καταστήματα που τα έχουν πιο χαμηλά, αγοράζουν απευθείας από το εξωτερικό και όχι από την Samsung Ελλάδος. Εφόσον η συσκευή προοριζόταν για την ευρωπαϊκή αγορά, έχεις ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΓΓΥΗΣΗ στην Ελλάδα (αυτό πάει σε κάποιους που πουλάνε μεταχειρισμένες συσκευές στις αγγελίες πάνω από την χαμηλότερη τιμή καινούργιου). Αν για παράδειγμα, ένα κατάστημα κάνει εισαγωγή από Αραβικά Εμιράτα, δεν θα σου καλύψει την εγγύηση η Samsung Ελλάδος. Αν κάνει εισαγωγή από Πολωνία ή Γερμανία, ισχύει κανονικά η εγγύηση.

Τα περισσότερα καταστήματα έχουν ευρωπαϊκά μοντέλα, οπότε δεν έχεις κανέναν λόγο να το πληρώσεις 699€. Δες τις κριτικές στο Skroutz σε κάθε κατάστημα και αποφάσισε. Προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από Birdphone και VNP.

Δημοσ.

Κάτω από 300 δεν το βρίσκεις. Και αναρωτιέμαι εγώ: Πόσο χαζός είναι κάποιος για να πάρει συσκευή 8μήνου ενώ μπορεί με 349€ να πάρει σφραγισμένο με 24 μήνες ακόμα εγγύηση;

Δημοσ.

απιστευτο..δεν ειχα ιδεα..και ποσοι ακομα ειναι σαν εμενα και παμε και τα σκαμε κανονικα..ευχαριστω πολυ φιλε μου , πραγματικα με τα 250 ευρω βαζω αλλα 100 και παιρνω και το galaxy s3 για μενα το οποιο επισης εχει 200 ευρω κατω..να'σαι καλα και παλι και ευχαριστω για την αμεση αποκριση

• Like 1
Δημοσ.

300;εγώ έλεγα αφού τώρα είναι 350 Ε το καλοκαίρι να φτάσει πιο κοντά στα 300 καινούργιο και μεταχειρισμένο να το βρω κάνα 200 με 230...μακράν;;;

Δημοσ.

Δυστυχώς... Κάνε μια βόλτα από τις αγγελίες και θα καταλάβεις τι εννοώ. Είναι ειδικά ένας τύπος ο οποίος επιμένει εδώ και 1,5 μήνα να το πουλήσει και τονίζει με πάθος ότι είναι αγορασμένο από ελληνικό κατάστημα και, και, και... Και το ξεκίνησε από 390€ και το έχει πάει 360€. Ούτε που πρόκειται να το δώσει ποτέ φυσικά.

Δημοσ.

φιλε dali αποδειχθηκες αψογος..πηγα τελικα σε σκρουτζομαγαζο (δε λεω ποιο μην κανω διαφημιση) και τελικα πηρα στη συζυγο το galaxy 3 σε μπλε γιατι το note της φαινοταν πολυ μεγαλο στα public που το ειδε..πηρα και δευτερο galaxy 3 για μενα 348.60 εκαστος , με 2 χρονια κανονικα εγγυηση απο samsung και τα παιδια εκει ηταν εξυπηρετικοτατα και μου ελυσαν ολες τις αποριες.το θεμα ειναι οτι απο εκει που θα εδινα 699 στα public για το note , με τα ιδια ακριβως χρηματα πηρα 2 samsung galaxy s3.

Ξανα ευχαριστω λοιπον και κριμα που δεν το ξερουν οι περισσοτεροι (τουλαχιστον ο δικος μου κυκλος) και παμε και τα σκαμε χοντρα στα λεγομενα ''επωνυμα'' καταστηματα .

• Like 1
Δημοσ.

breezernik, εσύ είσαι αυτός που μου πήρε τον μπλε γαλαξία από το ίδιο μαγαζί!?!? Χαχαχα!!Το πήρα και γω εχθές! Τελικά μπορεί και να είναι πιο βολικά τα 2gb RAM του LTE....Βέβαια και το 1gb δεν νομίζω ότι είναι και τόσο κακό προς το παρόν σε 3 χρόνια βλέπουμε!χαχα! 

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχχα απιστευτο  εγω για να μην κανω διαφημιση κιολας ψωνισα απο το μαγαζι διπλα στην ομονοια προχτες το μεσημερι και ειχε 4 τελευταια 1 μπλε 2 μαυρα και ενα σκουρο καφε η καπως ετσι..αν ψωνισες και εσυ απο εκει σορυ φιλε μου αλλα το μπλε ηταν δωρο για τη συζυγο και τσιμπησα και εγω και ενα μαυρο..παντως προς το παρον μας εχει εντυπωσιασει το τηλεφωνο αν μπορεις να το πεις ετσι γιατι μονο αυτο δεν ειναι ;)

• Like 1
Δημοσ.

και τα 2 που πηρα ειναι τα απλα .δεν ειχε το lte ..πηρα ενα μπλε και ενα μαυρο 348,60 εκαστος..

να ρωτησω και κατι επειδη δεν εχουμε ιδεα..μου ειπαν να περασω μεσα την νεα εκδοση android το jelly bean..ειναι κατι που μπορω να το κανω και εγω με καποιον οδηγο η να παω σε καποιο καταστημα να το κανουν αυτοι?

Δημοσ.

και τα 2 που πηρα ειναι τα απλα .δεν ειχε το lte ..πηρα ενα μπλε και ενα μαυρο 348,60 εκαστος..

να ρωτησω και κατι επειδη δεν εχουμε ιδεα..μου ειπαν να περασω μεσα την νεα εκδοση android το jelly bean..ειναι κατι που μπορω να το κανω και εγω με καποιον οδηγο η να παω σε καποιο καταστημα να το κανουν αυτοι?

Εγώ μόλις το άναψα, πρώτη φορά μετά από όοοολες τις ρυθμίσεις που ήθελε απο άποψη λογαριασμών google και samsung μετά στο καπάκι με ρώτησε να κάνει αναβάθμιση μόνο του οπότε απλά το άφησα και κατέβασε το νέο λειτουργικό και αναβαθμίστηκε, κοιτα στις ρυθμίσεις, μπορεί να έγινε και σε σένα και να μν το κατάλαβες που λέει ο λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...