xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γειά χαρά. Εχω ένα galaxy Y το οποίο έχει αρχίσει να μη με καλύπτει και ψάχνομαι μήπως αγοράσω κινητό. Θα με ενδιέφερε μια μεγάλη καλή οθόνη ώστε να πληκτρολογώ ανετα και ένας καλός επεξεργαστης και μνήμη ώστε το κινητό να με καλύψει για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν αγνοήσουμε εντελώς την διαφορά στην τιμή (350 vs 450 ευρώ), ποιο νομίζετε ότι ειναι το καλύτερο από τα δύο κινητά του τίτλου; Και κάτι άλλο. Πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω κανα 15ημερο ή μήνα μήπως και πέσει η τιμή σε κάποιο από τα δύο;
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 To Note 2 αν εισαι οκ με το μεγεθος. Καθαρα λογω ram. Βεβαια μπορεις να δεις και το S3 LTE που εχει την ιδια ram με το Note 2 αν το βρισκεις υπερβολικα μεγαλο.
xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κάτσε γιατι με μπέρδεψες περισσότερο! Το S3 που ανέφερα έχει την ίδια μνήμη με το Note2 δηλ 16gb. Κάνω λάθος; Ποια είναι η διαφορά του S3 LTE από το S3?
spook Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 η διαφορά s3 lte με απλο s3 είναι η μνήμη ram. στο πρώτο είναι 2gb ενώ στο δεύτερο 1gb edit: link 1
xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ok κατάλαβα. Ιδέες ανάμεσα στα 3; Θα πέσει κάποιο; Πχ το s3 λόγω s4 ή το Note II λόγω Note III και πόσο να περιμένω άραγε;
mankarn Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οσο παλιωνουν τα μοντελα πεφτει και η τιμη τους....για το s3 βγηκε αντικαταστάτης....για το note 2 οπως λενε κατα τον οκτωβρη το 3αρι. Οποτε εξαρταται τι θες εσυ αν και δεν νομιζω να πεσουν οι τιμες πολυ ακομα σε αυτα. Εγω ψηνομαι για το note2
mphxths Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το ΝΟΤΕ 2 το εχω δουλεψει και ειναι τουμπανο...τουμπανο ομως Δεν λαγκαρει , δεν μασαει δεν νοιωθει χριστο Απλα ειναι λιγο..μεγαλο..Εγω που χω το ΝΟΤΕ δεν μου κανε αισθηση το 2 μιας και ειναι στο ιδιο μεγεθος..απλα στο 2 εχουν μειωσει πλαισιο και εχουν αυξησει οθονη....λιγο πολυ 1 και 2 δηλ ειναι στις ιδιες διαστασεις. Το s3 που το επιασα στα χερια μου σε καποιο καταστημα και συνηθισμενος απο το ΝΟΤΕ που εχω μου φανηκε....μικρο Δεν ξερω πως παει απο αποδοσεις αλλα σιγουρα πρεπει να σκεφτεις και το θεμα μεγεθους...γιατι πολλους (τουλαχιστον στην αρχη) τους ξενιζει το μεγεθος παντοφλα των ΝΟΤΕ. Και σιγουρα του s3 η τιμη θα πεσει πολυ πιο γρηγορα και συντομα μιας και εχει κυκλοφορησει ηδη το επομενο μοντελο...ενω του ΝΟΤΕ 2 οχι ακομα....
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 η διαφορά s3 lte με απλο s3 είναι η μνήμη ram. στο πρώτο είναι 2gb ενώ στο δεύτερο 1gb edit: link Αυτο ακριβως. Απο κει και περα, δεν ξερω πως θα πανε οι τιμες (ειδικα για το Lte), αλλα αυτο που λεει ο mphxths μου φαινεται πολυ λογικο. Απλα αν θελεις τη γνωμη μου (και αφου οπως γραφεις θελεις να σε καλυψει για οσο το δυνατον περισσοτερο διαστημα), αν ειναι να πας για S3 πηγαινε μοναχα για Lte. Το 1gb παραπανω "φαινεται" πραγματικα σε καθημερινη χρηση
xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ευχαριστώ και πάλι. Οποιαδήποτε άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη!
xpapias Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Edit. Κάτι ακόμα. Ανάμεσα σε S3 LTE και NoteII, αν βγάλουμε εκτός το θέμα της οθόνης, ποιο είναι καλύτερο;
spartan29gr Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Αυτο ακριβως. Απο κει και περα, δεν ξερω πως θα πανε οι τιμες (ειδικα για το Lte), αλλα αυτο που λεει ο mphxths μου φαινεται πολυ λογικο. Απλα αν θελεις τη γνωμη μου (και αφου οπως γραφεις θελεις να σε καλυψει για οσο το δυνατον περισσοτερο διαστημα), αν ειναι να πας για S3 πηγαινε μοναχα για Lte. Το 1gb παραπανω "φαινεται" πραγματικα σε καθημερινη χρηση Mια ακομα σημαντικη διαφορα ειναι οτι το ευρωπαικο μοντελο,εχει τον τετραπυρηνο επεξεργαστη εξυνος!!ενω το αμερικανικο τον σαρπντραγκον ντουαλ κορ. 1
nikoskon Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Note 2 για το S-pen, την ram & το γεγονός πως δεν έχεις και πολλά να ζηλέψεις από ένα high end android tablet. Sent from my iPhone using Insomnia
spook Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Edit. Κάτι ακόμα. Ανάμεσα σε S3 LTE και NoteII, αν βγάλουμε εκτός το θέμα της οθόνης, ποιο είναι καλύτερο; προσωπική άποψη, το note ii για την μεγαλύτερη μπαταρία (που είναι τούμπανο) και για τις επιπλέον λειτουργείες λόγο του ότι είναι note.
dali13gr Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Edit. Κάτι ακόμα. Ανάμεσα σε S3 LTE και NoteII, αν βγάλουμε εκτός το θέμα της οθόνης, ποιο είναι καλύτερο; Πήγαινε στο Note 2. Το LTE δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις για πολύ καιρό ακόμα και η αυτονομία του Note 2 είναι επική σε σχέση με άλλες συσκευές ανάλογων δυνατοτήτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα