Nikos667 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Για τα Iphone 5 συμφωνω...ομως Την 690 την έφτιαξαν γι' αυτούς που η μητρική τους δεν παίρνει δεύτερη κάρτα?????? Σιγουρα δεν με τρολλαρεις φιλε? Με καρτα 1.000€ δεν εχει μητρικη που να εχει 2η θεση για καρτα? Οι μητρικες απο 120€ και πανω εχουν ολες απο 2 θεσεις!
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το SLI έχει μειονεκτήματα.Πρώτα απ' όλα αν σου χαλάσει μία κάρτα τον ήπιες, γιατί που θα βρεις μετά να βάλεις ίδια; Ειδικά αν είσαι ψείρας όπως εγώ που θέλω να είναι ακριβώς ίδιες, όπως μάρκα, χρώμα, κλπ, καληνύχτα. Που ξέρω ότι σε τρία χρόνια (3 χρόνια εγγύηση έχω), θα βρω ίδια κάρτα; Είναι ένα θέμα. Μετά χρειάζεσαι χώρο στο κουτί σου. Μπορεί τη δεύτερη PCI να την έχεις για κάποιον Controller, κάρτα ήχου, κλπ και να μην σε παίρνει να βάλεις δεύτερη ή αν βάλεις να ασφυκτιούν τα πάντα. 1
venumis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 MOBO : Asrock Extreme 4 CPU : intel i5 3570k GPU : 2 x 660 SLi (palit) RAM : 4 x 2Gb 1600Mhz Τα πάντα τρέχουν στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις (δεν κάνω ποτέ o/c) Max θερμοκρασίες : CPU : 60°C / GPU 1 : 82°C / GPU 2 : 75°C
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 κριμα να μην εχεις 1080 μονιτορ να μπορουσες να συγκρινεις πιο ευκολα με τους υπολοιπους επισης αν θες βαλε και ultra στο valley μαζι 8xx ΑΑ , ειχα τρεξει μια κοιλαδα για εναν που ειχε ιδια αναλυση με σενα και εχω κρατησει το screen ,αν θες να συγκρινεις τι παιζει κοντρα σε μια καρτα απλα τελικιασε το
venumis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 κριμα να μην εχεις 1080 μονιτορ να μπορουσες να συγκρινεις πιο ευκολα με τους υπολοιπους επισης αν θες βαλε και ultra στο valley μαζι 8xx ΑΑ , ειχα τρεξει μια κοιλαδα για εναν που ειχε ιδια αναλυση με σενα και εχω κρατησει το screen ,αν θες να συγκρινεις τι παιζει κοντρα σε μια καρτα απλα τελικιασε το Καθόλου κρίμα, δεν μου αρέσουν καθόλου τα 1080, έχω μόνιτορ στα 1080 και κάθεται στο παταρι. Στην ουσία δεν μου αρέσει η σχέση 16:9 για παιχνίδια και σερφαρισμα προτιμω το 16:10. Να σου πω την αλήθεια το συγκεκριμενο benchmark δεν το ηξερα, το κατεβασα και το ετρεξα επιτοπου, στην αρχη το ετρεξα default αλλά επειδή ειδα μεγάλη διάφορα με την βαθμολογία που ειχε βαλει το παλικαρι με τις 650 είδα πιο προσεκτικά ότι ειχε την επιλογη extreme HD η κάπως έτσι. Έχει και άλλες ρυθμισεις ? Τώρα γράφω από το κινητό, γι αυτο ρωτάω. Πάντως στην πρώτη εικόνα που έχω βάλει αν δεις καλύτερα στο ultra το εχω βαλει με ΑΑ x 8 μήπως είδες την δεύτερη εικόνα οπως το είχα τρεξει στην αρχη σαν default ?
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ναι λάθος μου, στη πρώτη είσαι κομπλέ,, απλά σκαλωσα και το πέρασα για heaven
Nikos667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Καλα εφοσον δεν τρεχεις πανω απο 2 monitor και αυτο το 1 κατω απο 1080P τοτε γιατι πηρες 2X GTX 660TI? Μια μονη της θα ηταν κατι παραπανω απο ΥΠΕΡαρκετη! Τωρα για πειτε μου εχω αδικο?Δεν ειναι overkill? Βεβαια προσωπικη επιλογη του καθενος ειναι....αλλα.... Heatspreader Δεν ειπα οτι δεν μου αρεσει το SLI, εαν μπορουσα και εγω θα επαιρνα 2 X GTX 650 TI BOOST για SLI αλλα εχω μονο 1 θυρα...και για αυτο το λογο θα πηγαινα σε GTX 780 h ΓΤΧ 680... Προσοχη : Θα πηγαινα και σε AMD δεν εχω προβλημα αλλα το 3D MAX,Maya και Blender δεν τις υποστηριζουν για render ξερω...
Aristomaxos Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Ο venumis έχει τρέξει το benchmark με δύο απλές 660 σε SLI κι όχι με τις 660 Ti.
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 660 απλη ειναι οχι ti και οπως βλεπεις στο valley αν αρχισουν τα dx11 , tessellation και ΑΑ εχει avg 60fps , οποτε σε ενα αρκετα βαρυ παιχνιδι θα ηταν αρκετα καλα μεν , αλλα οχι και overkill
Prospector8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Αλλος Warhead μας βρηκε Παιζει να μην εχω βαλει και ποτε μου 16:10 ουτε για δοκιμη να δω πως ειναι
Heatspreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Το 16:9 δεν μου αρέσει καθόλου στις οθόνες για PC, ειδικά όταν πρόκειται για 24άρες. Στην ουσία το 16:9, είναι με κουτσουρεμένη 24άρα. Μετά από το Samsung 245B Plus που έχω, θα χτυπήσω κάποιο 27άρι πάντως.
phanispal Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Και το 27άρι 1440p θα σου φανεί πολύ μακρόστενο, κατά τ' άλλα όμως θα δεις μεγάλη διαφορά σε επιφάνεια εργασίας.
venumis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Καλα εφοσον δεν τρεχεις πανω απο 2 monitor και αυτο το 1 κατω απο 1080P τοτε γιατι πηρες 2X GTX 660TI? Μια μονη της θα ηταν κατι παραπανω απο ΥΠΕΡαρκετη! Τωρα για πειτε μου εχω αδικο?Δεν ειναι overkill? Οπως σου ειπαν και κάποιοι δεν είναι Ti ( ανεβαίνει πολύ το κόστος) Το overkill είναι λίγο μύθος κατά την γνώμη μου, εκτός αν παίζεις ελαφριά παιχνίδια. (Πολύ σωστή η παρατήρηση του gsis για avg στα 60 fps οταν αρχίζουν τα δύσκολα) Σε SLi στο Crysis 2 σε max settings πρέπει να είμαι μέσο όρο στα 95 frames το παιχνίδι είναι smooth και ευχάριστο. Στο Black ops 2 για παράδειγμα εκει ναι είναι άχρηστο, αλλά πρόσεξε εκει το απενεργοποιώ το SLi και παίζω με μια κάρτα. Σε Battlefield 3 ultra settings ειμαι μέσο όρο στα 120 frames εκει μια παίζω με την μια κάρτα και μια και με τις 2,οπως μου κάτσει (Δεν μπορώ να παίζω κάτω απο τα 50 frames ενα παιχνίδι, μπορεί να ειναι και ψυχολογικο) Γενικώς αν δεν εχεις περίεργα προβλήματα σε SLi ή Crossfire σου δίνουν κάποια ευελιξία οι δυο κάρτες. Οποτε βλέπεις οτι χρειάζεσαι ισχυ το ενεργοποιείς, όποτε δεν το θέλεις απλά δουλεύεις με μια κάρτα. Η ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ειναι 2 κλικ ποντικιού. Υπάρχουν και αρνητικά φυσικά τα οποία είναι γνωστά, μεγαλύτερη κατανάλωση, αυξημένες θερμοκρασίες.κτλ Στα συν οτι δίνεις πολύ λιγότερα λεφτά και εχεις επιδόσεις απο πολύ ακριβότερες κάρτες. Σε σύγκριση που κάνω με φίλο που εχει 680 είμαι περιπου 20% πιο πάνω στα benchmark και μου κόστισε 24% λιγότερα χρήματα. Ολα αυτα φυσικά πιάνουν τόπο σε κάρτες που η τιμή τους είναι νορμαλ. Ο Heatspreader εχει στίσει ενα πολύ έξυπνο σύστημα και οι επιδώσεις του ξεπερνάνε σίγουρα την 670 και κοντράρονται με την 680 ! 1
sobi1984 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Σε SLi στο Crysis 2 σε max settings πρέπει να είμαι μέσο όρο στα 95 frames το παιχνίδι είναι smooth και ευχάριστο. Στο Black ops 2 για παράδειγμα εκει ναι είναι άχρηστο, αλλά πρόσεξε εκει το απενεργοποιώ το SLi και παίζω με μια κάρτα. Σε Battlefield 3 ultra settings ειμαι μέσο όρο στα 120 frames εκει μια παίζω με την μια κάρτα και μια και με τις 2,οπως μου κάτσει μηπως για το crysis εισαι λιγο ψηλα? ειναι κλοκαρισμενες οι καρτες ? η το sli που εχεις ειναι με 660ti και οχι 660? edit ακυρο γιατι ειναι πρωι και δεν διαβασα καλα οτι ειναι το 2 και νομιζα πως ειναι το 3 ακυρο τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα