Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχουμε ποστάρει νούμερα Το να μην υπολογίζεις το overclocking πάντως είναι παράλογο, με την ίδια λογική γυρνά στοκ και τον επεξεργαστή σου Εγώ έτσι δουλεύω τη κάρτα μου ο,τι κι αν κάνω μέχρι και browsing Οπως ειπα και στο πρωτο post και οπως ειναι γνωστο οι GPU ειναι πιο συνθετοι επεξεργαστες και το Stability αβεβαιο. Εσυ λες οτι παιζει. Δεν διαφωνω. Απο εκει και περα εχει να κανει η αξιοπιστια του καθε μελους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κριτηριο αγορας κατα τη γνωμη μου. Το ιδιο και για τα CPU φυσικα. Οσον αφορα τα νουμερα, σε πειραζει να τα κανεις ενα Copy Paste; Συγκρισεις κανουμε να ξερουμε τι συμβαινει. Ανταγωνισμος υπαρχει με αυτους που το βλεπουν ανταγωνιστηκα. Τα γνωστα τρολς δηλαδη που εχουν διαθεση να κραξουν και να μειωσουν. Τα συγχαρητηρια μου φιλτατε Headspreader για το κοντρα στο Μainstream συστημα σου.Τα σπαει και ταυτοχρονα βουλωνει τα μπλε προβατακια! Αναμενω και τα single benches για να κονταροχτυπηθουμε με την 7850 μου! Ευχαριστω φιλε μου.Θα το κανω.
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Heat, καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου και τους ενδοιασμούς σου σχετικά με το κλοκάρισμα σε GPU's, αλλά όπως σου έχουν ξαναπεί, οι εποχές έχουν αλλάξει, δεν είναι όπως πριν 2 χρόνια και πίσω που άντε να κέρδιζες ένα 10% σε επιδόσεις. Πλέον μιλάμε για μεγάλες αυξήσεις, που δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητες. Για παράδειγμα εγώ που έπεσα σε κλειδωμένη 7950, κλοκάροντάς την κερδίζω 30-33% πραγματικές επιδόσεις, όχι μόνο σε benchmarks δηλαδή, αλλά σε παιχνίδια που είναι και ο απώτερος σκοπός. Έτσι τερμάτισα τα Crysis 3 και Far Cry 3 που είναι από τα πλέον απαιτητικά για την ώρα. Σε λίγες μέρες θα δοκιμάσω και με το νέο Metro. Οπότε μιλάμε για κάρτες που αμφότερες AMD/nVidia υπερχρονίζουν από μόνες τους βγάζοντας ένα σωρό υλοποιήσεις. Π.χ. το default clock της 7950 για τον πυρήνα είναι τα 800MHz και πλέον δεν υπάρχει τέτοια υλοποίηση. Η 7950 του qsis ήρθε απ' το εργοστάσιο στα 1000MHz. Γι' αυτό γνώμη μου είναι να μην αποκλείεις τον παράγοντα overclocking, ειδικά τη στιγμή που σχεδόν όλοι κλοκάρουμε πλέον. Μαχαίρι στο λαιμό δε μπορώ -και δε θα ήθελα- να σου βάλω βέβαια, απλά να επισημάνω ότι δε χρειάζεται να είμαστε τόσο απόλυτοι. Όσο για νούμερα, ήδη είπα για το Heaven (38.4 fps και 967 πόντους). Στο Valley έχω 46.6 fps και 1949 πόντους. 1
vaggospro Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Σκεφτομαι και εγω το sli με αυτες τις καρτες ομως την δςυτεεη θα την παρω μετα απο μηνες. Τι λετε θα αξιζει?
Heatspreader Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Το βράδυ θα τα μαζέψω όλα στο πρώτο Post. 1
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Ποσο περισσοτερα watt καταναλωνεις με το sli; Επισης τι γινεται με τις θερμοκρασιες και τον θορυβο;
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τα αναφερω. Την καταναλωση δεν την θυμαμαι ακριβως. Ενα 6πινο η καθε μια εχει παντως.
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οπως ειπα και στο πρωτο post και οπως ειναι γνωστο οι GPU ειναι πιο συνθετοι επεξεργαστες και το Stability αβεβαιο. Εσυ λες οτι παιζει. Δεν διαφωνω. Απο εκει και περα εχει να κανει η αξιοπιστια του καθε μελους. Σε καμια περιπτωση δεν ειναι κριτηριο αγορας κατα τη γνωμη μου. Το ιδιο και για τα CPU φυσικα. Οσον αφορα τα νουμερα, σε πειραζει να τα κανεις ενα Copy Paste; οχι δε με πειραζει καθολου, μαλιστα οπως εχω ξαναπει εγω παιζω σε συγκεκριμενες ρυθμισεις που ειμαι παντα σταθερος 24/7 , με αλλους τροπους θα μπορουσα να παιζω ακομα πιο ψηλα μονο και μονο για να σου ποσταρω ενα bench , αλλα γενικα εγω μια φορα στηνω τις ρυθμισεις μου και μενω παντα με αυτες αν θες να πιστεψεις ή οχι οτι ειμαι σταθερος ή οχι ειναι δικο σου φυσικα θεμα , απλα για την ιστορια αναφερω οτι η δικη μου καρτα ηρθε o/c στα 1000mhz απο το εργοστασιο (οχι boost , 1000 ) και απλα ανεβασα χωρις ρευματα κτλ αλλα 100 mhz τον επεξεργαστη και αλλα 200 τις μνημες για να παρω ενα 10% σχεδον , οποτε μιλαω για μετριοπαθες o/c (ειδικα σε σχεση με αλλους που παιζουν ακομα πιο ψηλα απο μενα. τωρα αν γινεται για τα bench ή οχι δε ξερω, μονο για μενα ξερω ) οριστε και τα valley , heaven μου 9-12% πισω σου , αλλα με μια καρτα που στην ελλαδα κοστιζει τοσο λιγοτερο απο τις δικες σου
Heatspreader Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν είπα ότι δεν σε πιστεύω. Εδώ ο φίλος βγάζει αρκετά περισσότερα από εσένα με ίδια κάρτα.http://www.insomnia.gr/topic/484391-νέα-κάρτα-γραφικών-μέχρι-300€-max/page-12#entry52347924Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες.Πάντως με τις νέες κάρτες η ATi έχει διορθώσει πολύ το Tesselation. Πολύ καλό Performance.Τρέξε και ένα Tomb Raider με το τελευταίο Patch σε Ultimate.Μπορώ να πω ότι έχω PhysX και Cuda, αλλά από την άλλη εσύ έχεις Single Card, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχεις τόσο άγχος με το SLI/CF Profile, έστω και αν λίγες φορές υπάρχει πρόβλημα.Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις.Έχουν ενδιαφέρον αυτά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Στο Heaven κανένας από τους 2 δεν έχει βγάλει σωστά Min για το λόγο που ανέφερα στο άλλο thread.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν λέω για σένα, για τον Qsis και Prospector. Το Valley το άφησες να τρέξει ολόκληρο πρώτα εσύ ; Ή το άφησες σε 2-3 σκηνές και μετά Benchmark ? Θέλει ολόκληρα να τα αφήνεις και μετά να Bench-άρεις.
qsis Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν είπα ότι δεν σε πιστεύω. Εδώ ο φίλος βγάζει αρκετά περισσότερα από εσένα με ίδια κάρτα. http://www.insomnia.gr/topic/484391-νέα-κάρτα-γραφικών-μέχρι-300€-max/page-12#entry52347924 Δεν έχεις άδικο σ' αυτό που λες. Πάντως με τις νέες κάρτες η ATi έχει διορθώσει πολύ το Tesselation. Πολύ καλό Performance. Μπορώ να πω ότι έχω PhysX και Cuda, αλλά από την άλλη εσύ έχεις Single Card, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχεις τόσο άγχος με το SLI/CF Profile, έστω και αν λίγες φορές υπάρχει πρόβλημα. Κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Έχουν ενδιαφέρον αυτά. ναι σιγουρα εχουν ενδιαφερον , οσο για τους ολους σχεδον τους υπολοιπους που εχουν την ιδια καρτα με μενα απο μενα θα δεις ισως τα πιο χαμηλα αποτελεσματα γιατι ποσταρω παντα με αυτα τα ρολογια που ειναι εκει που ειναι για συγκεκριμενο λογο (ουτε εγω εμπιστευομαι το o/c στη καρτα τοσο , απλα η συγκεκριμενη σηκωνει ενα αρκετα καλο ποσοστο με πολλη ασφαλεια ) Δεν λέω για σένα, για τον Qsis και Prospector. Το Valley το άφησες να τρέξει ολόκληρο πρώτα εσύ ; Ή το άφησες σε 2-3 σκηνές και μετά Benchmark ? Θέλει ολόκληρα να τα αφήνεις και μετά να Bench-άρεις. εγω δε θυμαμαι αν το αφησα ολοκληρο , συνηθως το αφηνω απλα κανα λεπτο επισης τα screen μου δεν ειναι και με τελευταιο driver , ειμαι με 13.3b και δεν εχω δοκιμασει με τον τελευταιο stable (αν και δε νομιζω οτι δινει κατι ) , απλα τον εχω περασει και πλεον κοιταω για ασφαλεια μη σκασει καμια στραβη σε πραγματικα παιχνιδια με αυτο ασχολουμαι αυτο το καιρο και βασικα περιμενω το metro να τη τεντωσω λιγακι να δουμε αν θα εχουμε καμια ασταθεια
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Πρέπει να τα αφήνεις να τρέχουν ολόκληρα πρώτα, αλλιώς δεν σου βγάζει σωστά Min FPS. Βέβαια ότι και να κάνεις, θα συνεχίσει να κάνει τσατσιές όταν αλλάζει σκηνές, ειδικά το Valley, αλλά αντί για 18-20 θα βγάλεις 25-27.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα