Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Heat μιλας πριν σου απαντησω, πριν κατι μηνες οποιος ηθελε να κανει cf 7950 τις επαιρνε απο αμαζον στα 520-540€... Οκ τον πληροφορησα αυτον που μας διαβαζει?

Δημοσ.

Ε ναι ρε σι Doc δεν εννοουσα θα ειχες πιο χαμηλο score απο μενα αλλα απο 2x7970ghz που ειναι ο αντιπαλος σου σιγουρα ησουν πιο κατω με στοκ τις κάρτες σου.. Το ενα σε φτανω εγω με oc αυτο ειναι αλλο θεμα xD Για κανε και ενα με οπως πηρες τις καρτες σου..

Εννοείς ότι με φτάνεις όταν είμαι underclocked; :P

Με out of the box ρολόγια παίρνω 125 Frames!

Δημοσ.

Heat μιλας πριν σου απαντησω, πριν κατι μηνες οποιος ηθελε να κανει cf 7950 τις επαιρνε απο αμαζον στα 520-540€... Οκ τον πληροφορησα αυτον που μας διαβαζει?

Να ξέρεις ότι δεν θα γκρίνιαζα αν παρατηρούσα μία γενική (όχι μόνο απο εσένα) αντικειμενικότητα στα πράγματα.

Όπως και να έχει, μπορείς να μου απαντήσεις και σ' εμένα παρακαλώ αν κάνει Scaling το CF στο Metro Last Light; Να ξέρουμε τι γίνεται τέλος πάντων, γιατί από το άλλο στρατόπεδο κράζουν το CF και πραγματικά θα ήθελα να δω τι συμβαίνει γιατί πολύ απλά δεν ξέρω.

Όχι ότι αν δεν σου κάνει Scalling θα είναι κακό το CF.

Δημοσ.

Βρε ναι σε καταλαβαινω αλλα δεν ξερω αν συμφωνω.. Οκ θα δωσει 560€ τωρα απο Ελλαδα για να εχει εξωπραγματικες επιδοσεις :P

Doc μονο με oc αν σε φτασω οπως ισχυει και στην μια καρτα. Μην με αναγκασεις να τις ξαναβαλω σε cf xD

Heat δεν δοκιμασα σε metro, διοτι δεν δοκιμαστηκε στο δικο μου pc. Ισως να τις ξαναβαλω τελικα :P

Δημοσ.

Heat δεν δοκιμασα σε metro, διοτι δεν δοκιμαστηκε στο δικο μου pc. Ισως να τις ξαναβαλω τελικα :P

Θα ήταν καλή φάση να κάνεις έναν κόπο.

Στο CF δεν σου κόβει από το OC;

Δημοσ.

Όχι βρε, από τις κάρτες γραφικών εννοώ. Γιατί να κόβει από τον επεξεργαστή, δανεικά του ζήτησε; :)

Έχεις το ίδιο OC στις κάρτες τόσο με CF όσο και με Single;

Δημοσ.

Οχι δεν εχω το ιδιο,αλλα δεν εχω δοκιμασει κιολας... Θα κανω μια αποπειρα 1150/1625 Both... Και κρυος ιδρωτας κυλησε απο το κεφαλι του Doc xD

Δημοσ.

Οχι δεν εχω το ιδιο,αλλα δεν εχω δοκιμασει κιολας... Θα κανω μια αποπειρα 1150/1625 Both... Και κρυος ιδρωτας κυλησε απο το κεφαλι του Doc xD

:lol:  :lol:  :lol:

Περιμένω στην γωνία :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πηρα απαντηση, παιζει να μην το προσεξες οποτε το βαζω και εδω (δεν θυμαμαι αν εχει κανει κανεις κατι αντιστοιχο σε προηγουμενα posts) ως αναφορα και επειδη παραπονιεσαι οτι κανεις δεν σου μιλαει με επιχειρηματα παρα μονο με γενικολογιες.

http://www.hardocp.com/article/2013/06/17/asus_geforce_gtx_770_directcu_ii_video_card_review/9

http://www.hardocp.com/article/2013/06/10/galaxy_geforce_gtx_650_ti_boost_video_card_review/10#.Uea8OtI3B1V

Με 2 ti boost εισαι γυρω στα +150W στο 2ο review (250 σου βαζω την απλη boost, no oc) δηλαδη 400αριζεις. Βλεπεις την 680 που ειναι? Θυμαμαι οτι κοντραρεις 680, σε περναει για ενα 7% (χοντρικα λιγο λιγοτερο απο την 770 που εσυ ο ιδιος μας συγκρινες)

Θυμασαι τι σου εγραψα? Αλλοι σφαζονται για 20-30W και μπες και δες τι γραφεται στο thread του prospector για καταναλωση. Εσυ εισαι 50W παραπανω (οπως υπεθετα, και μεσα πεφτω αλλα θα προτιμουσα real μετρησεις, τουλαχιστον βρηκα και συγκρινω απο το ιδιο site, με παρομοια test systems). Θα σταματησεις να λες τωρα τα δικα σου παραεξω ή θα μου πεις ξανα οτι δεν σε νοιαζει η καταναλωση? (ουτε εμενα με νοιαζει η καταναλωση μπροστα στις επιδοσεις, ασχολουμαι μονο γιατι επεμεινες)

Δημοσ.

Καταρχήν μίλα καλύτερα.

Δεύτερον δεν επιμένω και τρίτον δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι στο άλλο Topic. Το πόσο άσχετοι είναι κάποιοι, θα πρέπει αν προβληματίζει τους ίδιους και εκείνους που τους διαβάζουν παίρνοντάς τους στα σοβαρά.

Αν θες να μου πεις ότι κάποιοι λένε για την κατανάλωση της 7950, να προσέχεις τι γράφω εγώ πριν μου πετάξεις τέτοιο επιχείρημα.

Οπότε πιστεύεις ότι δεν αξίζει το SLI με 650ti boost;
Καίνε πολύ παραπάνω από 670/680/770 σε σχέση με αυτό που αποδίδουν και το κόστος τους;

Που θες να καταλήξεις ακριβώς;

Να σου πω και κάτι. Έχω κουραστεί λίγο. Αν τα νούμερα που βλέπεις στο παρόν Review, δεν σε ικανοποιούν, μην αγοράσεις ή αγόραζες το προϊόν (τώρα υπάρχουν και άλλες λύσεις aka 770).

Δημοσ.

Καταρχήν μίλα καλύτερα.

Δεύτερον δεν επιμένω και τρίτον δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι στο άλλο Topic. Το πόσο άσχετοι είναι κάποιοι, θα πρέπει αν προβληματίζει τους ίδιους και εκείνους που τους διαβάζουν παίρνοντάς τους στα σοβαρά.

Οπότε πιστεύεις ότι δεν αξίζει το SLI με 650ti boost;

Καίνε πολύ παραπάνω από 670/680/770 σε σχέση με αυτό που αποδίδουν και το κόστος τους;

Που θες να καταλήξεις ακριβώς;

Συγγνωμη αν σου φανηκε οτι δεν μιλαω καλα. Δεν γνωριζομαστε, και εχεις καθε δικιο να παρεξηγησεις αυτα που γραφω. Το καταλαβα ξαναδιαβαζοντας την τελευταια μου προταση, με συγχωρεις και παλι. Χαιρομαι που ξερεις που να δωσεις σημασια και που οχι.

Δεν ειναι οτι πιστευω οτι δεν αξιζει, ειναι οτι το sli φερνει προβληματα οπως σου ξαναεγραψα, θερμοκρασιας και καταναλωσης και το αρνηθηκες μεχρι να δεις αποδειξεις. Αυτο που εχω σε bold ειναι τελειως διαφορετικη ερωτηση και στην εχω απαντησει. Εκμεταλευτηκες το ακρως ανταγωνιστικο μοντελο 650ti boost. Δεν μπορεις να βγεις πολυ off, ομως βγαινεις. Το κοστος δικαιολογει το μειονεκτημα της καταναλωσης, ομως το μειονεκτημα δεν χαθηκε. Εκει ειναι. 

Εγω απ την κουβεντα μας εισεπραξα μια αρνηση των προβληματων του sli, ετσι ξεκινησε. Εκτος αν παρεξηγησα αυτο που ηθελες να πεις (ειδικα αν απο την αρχη εννοουσες αυτο που ειναι στα bold, οποτε να τα βαλουμε κατω σε νουμερα και να λυθουν ολα.)

Το sli σου ειναι 14% μεγαλυτερης καταναλωσης, για 7% χειροτερες επιδοσεις, με 30% καλυτερη τιμη (με τα τοτε δεδομενα). Στα ματια μου αξιζει οσο και στα δικα σου, γιατι και εγω υπερ των επιδοσεων ειμαι, ειδικα αν το vfm ειναι ψηλα! Αλλοι μπορει να εχουν αλλη προτιμηση. So? Συμφωνουμε τελικα?

Δημοσ.

Δεν τρέχει τίποτα φίλε. Όλα καλά.

Καταρχήν τότε που τις αγόρασα, ήταν στα 184€ η μία και όχι στα 165€ που είναι τώρα. Πριν τις αγοράσω ήμουν κατά των περισσότερων από ένα GPU στο σύστημα και είχα έρθει από Quad CF με 4870x2, με GTX 295. Τα προβλήματα ήταν αυτά τα γνωστά που αναφέρουν όλοι. Με την ATi 5870 μετά από αυτές βρήκα το φως μου. Δυστυχώς όμως μου άφησε χρόνους και είχα δώσει και ένα κάρο λεφτά για να την έχω με νερό. 

img0532me.jpg

Σε εκείνη τη φάση ήθελα κάρτα γραφικών γιατί δεν είχα PC. Δεν μπορούσα να περιμένω να βγει η GTX 770. Μάλιστα πριν μου χαλάσει η 5870 είδα ότι θα κυκλοφορούσε η 650 ti boost και μάλιστα είχα κάνει και Topic. 

http://www.insomnia.gr/topic/481754-gtx-650-ti-boost-sli/

(Δες τι γράφουν κάποιοι και μετά άλλαξαν στάση. Υπάρχει έλλειψη αντικειμενικότητας και ζήλια ή κάνω λάθος;)

Δεν έχω κάτσει να υπολογίσω τα ποσοστά που έβγαλες, αλλά λογικά η σύγκριση είναι με την GTX 680.

Σημασία έχει ότι κάνουν πολύ καλό Scaling, έως και 100%, δεν υπάρχει microstuttering, είναι πολύ αθόρυβες, κρύες, μου αρέσει εμφανισιακά να έχω δύο όμοιες κάρτες γραφικών και μπορώ να απολαύσω τα παιχνίδια σε Maxed out Settings απολαμβάνοντας ταυτόχρονα και το PhysX.Υπάρχει κάποιος λόγος τέλος που έχω μία τόσο καλή μητρική στο σύστημα μου.

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Δεν θέλω να πείσω κάποιον φίλε μου να κάνει SLI. Δεν μπορούν να γράφονται ανακρίβειες όμως, όπως το κατεβατό που έγραφε ο φίλος (δεν θυμάμαι το όνομα του) με τα μειονεκτήματα του SLI.

Συγχώρεσε με, αλλά θα προτιμήσω αυτό το Review που είδα και πιο πριν. Μετράει τις κάρτες σε SLI και όχι την κάθε μία ξεχωριστά προσθέτοντας τις καταναλώσεις. Γίνεται να έχεις παραπάνω από 100% Scaling επίσης. Παίζουν πολλά ρόλο, από τη μέτρηση που μπορεί την πρώτη φορά να χάσεις από σφάλμα 1-3FPS και τη δεύτερη να κερδίσεις 1-2FPS, κλπ.

http://www.techspot.com/review/661-nvidia-geforce-gtx-650-ti-boost-sli/page8.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...