Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Α τοτε οκ.. Σε εψαχνα και εσενα :P Ισως ειναι το μυαλο μου ή δεν ξερω και εγω τι φταιει,αλλα με το που εβαλα την καρτα παρατηρησα οτι τα παντα ειναι λιιιιγο καθαρα, λιiiiγο πιο λεπτομερη... Μπορει να ειναι και η ιδεα μου.. Λετε να ειναι το Sharpness πιο υψηλο απο το default της Amd??

Δημοσ.

Αυτη εχω http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=34128&cat=5

Μα αυτο λεω,γραφει οc εκδοση και δειχνει 1080mhz το core και στο site τους και στο gpuz . Το 1175 δεν εχω καταλαβει απο που προκειπτει :P καλα η καρτα παιζει να ειναι πιο αθορυβη και απο την 7950 μου,και temps σε δωματιο 25°C περιπου,ειχε max 69C.. Παρα πολυ καλη υλοποιηση..

Ζεστη μου φαινεται. Εχει καλο airflow στο κουτι. Εγω με δυο και ειμαι πολυ πιο χαμηλα.
Δημοσ.

Δυστυχώς η μία κάρτα εδώ και ένα μήνα περίπου μου κάνει θόρυβο. Έχει φαίνεται πρόβλημα ο ένας ανεμιστήρας. Δύσκολο να τον ακούσεις, αλλά με λίγη υπομονή ακούγεται.

Έβγαλα και τις δύο κάρτες και χτύπησα απαλά όλους τους ανεμιστήρες. Οι 3 από τους τέσσερις δεν έκαναν κανέναν θόρυβο όταν τους χτύπησα ελαφρά, αλλά ο ένας δυστυχώς κάνει ένα κλικ κλικ.
Για να σιγουρευτώ σταμάτησα έναν έναν τους ανεμιστήρες από τις κάρτες και είδα πως αυτός κάνει το πρόβλημα.

Το καλύπτει πιστεύεται η εγγύηση αυτό;
Είναι αγορασμένες από το MrCheap.

Δημοσ.

Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι τα διαβάζουν αυτά τα καταστήματα και δεν μας τις αλλάζουν, να πω ότι να διαβάζουν και ότι υπάρχουν προβλήματα που δεν φαίνονται εύκολα ή δεν εμφανίζονται πάντα. Δεν σημαίνει ότι όταν χαλάει ένα εξάρτημα πεθαίνει τελείως.

Δημοσ.

Ειχα βαλει τους driver 320.18,δεν ηξερα οτι ηταν οι fail drivers που ειχαν βγει!! Εβαλα τους προηγουμενους και ειχα 62°C!!! Παει καλα η Nvidia?? Τελικα ακυρο τα benches που ελεγα λογο χρονου... Ενδεικτικα

Tomb Raider FxAA/Max out+ Ultra Shadows 49fps

Vantage 24589

Hitman 4x max out 41fps

Grid 2 δεν θυμαμαι ηταν μικρο ,45-55fps καπου εκει.

Crysis 3 ,very high/fxaa 31fps

Metro LL ,very high quality/very high tesselation/no AA 32fps.

Δημοσ.

heatspreader δε νομίζω ότι αξίζει να μπείς σε διαδικασία rma για κάτι τόσο ασήμαντο

αν είναι δηλαδή να το ακούς με δυσκολία δε τρέχει και τίποτα.. αν με το καιρό γίνει πραγματικά ενοχλητικό στείλτη 

Παρόλ' αυτά εγώ θα στείλω ένα email στο MrCheap με το παρόν thread. Να έχουν το νου τους οι άνθρωποι.

γιατί από τη τσέπη του θα τα βάλει; η gigabyte θα πληρώσει τη ζημιά 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Driver: 320.49 WHQL

Metro Last Light (Update 3)

Με το Metro Last Light τα πράγματα δεν είναι καλά. Πέρα από το Scaling το παιχνίδι μου κάνει νούμερα όπως έχω ξαναπεί, ακόμα και με μονή κάρτα. Έχω το 3ο Update.

Settings

8ndu.jpg

Single GPU

q3wr.jpg

2-way SLI

nbld.jpg

Tomb Raider

Στο Tomb Raider γίνεται 100% Scaling ακριβώς.

Είναι τόσο καλό που αρχίζεις να πιστεύεις ότι όταν βλέπει SLI, απλά παίζει με κάποιον μαγικό τρόπο στη διπλάσια απόδοση. Not bad... 

Settings

ph5p.jpg

Single GPU
7bme.jpg

2-way SLI

aze9.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Το μετρο εχει update 4,δςν ξερω αν θα διορθωθεί το θεμα σου,

Ω ναι στο Tomb raider και το cf κανει 100% scale, το δοκιμασε χθες με 2x7950 104fps με τις ρυθμισεις σου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...