Manos5686 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλησπέρα εχθές καθώς ήμουν σε ένα γνωστό online παιχνίδι στο ιντερνετ μου πέταχτηκε ένα πρόγραμμα απο το pc που λέγετε system Care Antivirus και μου έλεγε οτι το pc κινδυνευει και έκανε scan μόνο του και μου έκλεινε όλα τα προγράμματα με τον πρόφαση πως ήταν κακόβουλα(Δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτα) Έκλεισα το pc μπήκα σε safe mode και scan με malwares βρήκα 3 μολύνσεις και τις έβγαλα.Μετά ξαναμπήκα κανονικά έκανα άλλο ένα scan(όχι σε safe mode) και βρήκα 1 μόλυνση την οποία την έβγαλα και αυτή. Το θέμα είναι οτι παρόλο που το πρόγραμμα System Care Antivirus δεν ανοίγει μόνο του τώρα,υπάρχει ακόμα στο pc μου καθώς φαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και επίσης αργεί να ανοίξει πολύ το pc...σέρνεται Τι να κάνω για να τον βγάλω τελείος?To malwares δεν πιάνει άλλο Ιό..
sargio01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δοκίμασε επαναφορά συστήματος, σε προηγούμενη ημερομηνία απο αυτή της εγκατάστασης του system care antivirus...
GSXR950 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αυτο θα προτινα και γω αλλα με προλαβε ο φιλος πιο πανω....δοκιμασε το!
~mxls~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πρώτον έπραξες σωστά με την ασφαλή λειτουργία και το Malwarebyte's, αν το είχες σταματήσει με RKill ακόμα καλύτερα. . Δεύτερον υπάρχουν κατάλοιπα, συνήθως το Spybot τα βρίσκει. Τι antivirus έχεις εγκατεστημένο; 1
Manos5686 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αυτήν την στιγμή έχω μόνο τα Malwares.Μπορώ όμως να βάλω τα Avira το απόγευμα απο έναν φίλο. Θα δοκιμάσω όμως πρώτα την λύση της επαναφοράς
Manos5686 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν μπορώ να το πάρω τώρα... Δοκιμάζω επαναφορά και ενημερώνω.Αν δεν καταφέρω τίποτα σκανάρω το απόγευμα με τα Avira και ο θεός βοηθός!
~mxls~ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δοκίμασε επαναφορά συστήματος, σε προηγούμενη ημερομηνία απο αυτή της εγκατάστασης του system care antivirus... Μπορεί να πιάσει, αλλά είναι λάθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις απενεργοποιείς εντελώς την λειτουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Δεν μιλάμε για σφάλμα από αποτυχία driver ή ενός software, αλλά μόλυνση συστήματος. 1
arisstath Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλησπέρα εχθές καθώς ήμουν σε ένα γνωστό online παιχνίδι στο ιντερνετ μου πέταχτηκε ένα πρόγραμμα απο το pc που λέγετε system Care Antivirus και μου έλεγε οτι το pc κινδυνευει και έκανε scan μόνο του και μου έκλεινε όλα τα προγράμματα με τον πρόφαση πως ήταν κακόβουλα(Δεν μπορούσα να ανοίξω τίποτα) Έκλεισα το pc μπήκα σε safe mode και scan με malwares βρήκα 3 μολύνσεις και τις έβγαλα.Μετά ξαναμπήκα κανονικά έκανα άλλο ένα scan(όχι σε safe mode) και βρήκα 1 μόλυνση την οποία την έβγαλα και αυτή. Το θέμα είναι οτι παρόλο που το πρόγραμμα System Care Antivirus δεν ανοίγει μόνο του τώρα,υπάρχει ακόμα στο pc μου καθώς φαίνετε στην επιφάνεια εργασίας και επίσης αργεί να ανοίξει πολύ το pc...σέρνεται Τι να κάνω για να τον βγάλω τελείος?To malwares δεν πιάνει άλλο Ιό.. Είχα φτιάξει και εγώ ένα θέμα. Στο τελευταίο post έδειχνα πώς τα κατάφερα http://www.insomnia.gr/topic/484793-%CE%B9%CF%8C%CF%82-fake-antivirus/
Manos5686 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δοκίμασα να κάνω επαναφορά αλλά δεν γίνετε..Δεν ξέρω γιατί.. Δοκιμάζω αυτό που έκανε ο Άρης και ενημέρωνω.
sargio01 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μπορεί να πιάσει, αλλά είναι λάθος. Σε αυτές τις περιπτώσεις απενεργοποιείς εντελώς την λειτουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Δεν μιλάμε για σφάλμα από αποτυχία driver ή ενός software, αλλά μόλυνση συστήματος. Πρότεινα την επαναφορά επειδή θεώρησα πως αυτή αναιρεί τις τελευταίες ρυθμίσεις, συμπεριλαμβάνοντας αυτές που αφορούν εγγραφή σε υπάρχοντα αρχεία. Εξάλλου επειδή πρόκειται για πρόγραμμα που εγκαταστάθηκε.
darkheretic Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δοκιμασε και manual απο τη διαχειριση εργασιων στις Διεργασιες βρες το [random].exe και τερματισε το Στο Μητρωο.Γραψε regedit sτη γραμη εντολων και ακολουθησε το HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce ανοιξε το και διεγραψε το κλειδι με την ονομασια random Mετα υπολογιστης-τοπικος δισκος C και πανω στη μπαρα γραψε ProgramData,ανοιξε το βρες το pcdfdata ανοιξε το και διεγραψε το random Tσεκαρε και στο AppData αν υπαρχουν υπολοιμματα,C-χρηστες-το ονομα σου και παλι πανω στην μπαρα γραψε appdata.Τσεκαρε Local,Local low και Roaming(kaι στα τρια δλδ για τυχον υπολοιμματα)
Beerloah Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Βάλε το Avira ή το Avast (Προτείνω Avast γιατί κάνει σάρωση πριν ξεκινήσουν τα Windows).
winterman Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 καποια antivirus (συνηθως επι πληρωμη πχ eset) σου δινουν την δυνατοτητα να κανεις ενα boot cd και να σκαναρεις απο αυτο.....κατι αναλογο ειχε συμβει και σε εμενα , και μονο ετσι βρηκα την υγεια μου....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα