Constantine_k Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλησπερα παιδια περιμενω ναρθει το νεο συστημα και θαχω μεσα εναν ssd: Samsung 840 250GB και WD Caviar Black 1 tb,δεν εβαλα κ αλλον σκληρο γιατι ημουν στα ορια στο budget αλλα τελικα χρειαζομαι οπωσδηποτε αλλον εναν για back up.(για μουσικη παραγωγη).Ενας 500αρις μου φτανει οποτε θελω να μου προτεινετε την πιο φθηνη και αξιοπιστη λυση,seagate δν θελω λογο 1 χρονου εγγυησης.Υποψιν οτι θα συνδεθει σε sata 2 γιατι η μητρικη Asus P9X79 εχει 2 σατα3 πορτς στους οποιους θα συνδεσω τους δισκους που ανεφερα πιο πανω αν και μονο σε ssd θα δω διαφορα με σατα2-3 πορτς στους μηχανικους ειναι το ιδιο αποσο ξερω.Απο αυτα που ξερω ειμαι αναμεσα σαυτα : 1. http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=ca58ab6a-ccef-47f6-9885-fbc09a88f7f9 με δωρεαν μεταφρορικα 2. http://www.skroutz.gr/s/290622/Western-Digital-Caviar-Blue-500GB-SATA-WD5000AAKX.html με δωρεαν μεταφρορικα αν προτεινετε κατι αλλο πειτε μου.Ευχαριστω!
giokou Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Καλυμμένος θα είσαι με όποιον απ' τους 2 κι αν πάρεις.
achilles_g_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οι seagate έχουν πλέον και αυτοί 2 χρόνια εγγύηση, αν το θέμα σου είναι μόνο αυτό. Πάντως εγώ θα έδινα άλλα 10 ευρώ και θα έπαιρνα 1 tb.
Peperone Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 ένας WD Caviar Black ακόμα ώστε σε μελλοντική αναβάθμιση να γίνει raid
giokou Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Οι seagate έχουν πλέον και αυτοί 2 χρόνια εγγύηση, αν το θέμα σου είναι μόνο αυτό. Πάντως εγώ θα έδινα άλλα 10 ευρώ και θα έπαιρνα 1 tb. ένας WD Caviar Black ακόμα ώστε σε μελλοντική αναβάθμιση να γίνει raid Μια χαρά είναι οι WD, αλλά κι εγώ συμφωνώ για το 1tb, διότι όπως το διατύπωσε, μάλλον θα βολευτεί καλύτερα! Όσο για το raid, ναι μεν, αλλά αν γνωρίζει τι και πως. Επίσης, η διαφορά κόστους του Black απ' τον Blue δεν είναι και αμελητέα...
Constantine_k Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Επειδει εχω ξεφυγει στο budget πραγματικ δν θαθελα να δωσω πανω απο 55ευρω,εξαλλου το θελω για back up για σημαντικα αρχεια μονο και τα 500 ειναι υπερ αρκετα.Η μηπως ειναι καλυτερα να παρω σε κανα 2μηνο ακομα εναν caviar black 1 tb?αυτη την στιγμη δεν μπορω λογο budget.Οποτε η παιρνω κατι με 55ευρω τωρα η σε ενα 2μηνο παιρνω ακομα εναν black 1 tb.
achilles_g_ Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Επειδει εχω ξεφυγει στο budget πραγματικ δν θαθελα να δωσω πανω απο 55ευρω,εξαλλου το θελω για back up για σημαντικα αρχεια μονο και τα 500 ειναι υπερ αρκετα.Η μηπως ειναι καλυτερα να παρω σε κανα 2μηνο ακομα εναν caviar black 1 tb?αυτη την στιγμη δεν μπορω λογο budget.Οποτε η παιρνω κατι με 55ευρω τωρα η σε ενα 2μηνο παιρνω ακομα εναν black 1 tb. Aν δεν επείγεσαι περίμενε τότε, για 10 ευρώ είναι αμαρτία να χάσεις 500 gb, επίσης black για αποθήκη μου φαίνεται κάπως
Constantine_k Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Aν δεν επείγεσαι περίμενε τότε, για 10 ευρώ είναι αμαρτία να χάσεις 500 gb, επίσης black για αποθήκη μου φαίνεται κάπως Να παρω καναν green η blue καλυτερα για αποθηκευση ε?
giokou Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Blue φίλε μου και μια χαρά θα είσαι. Δε χρειάζεσαι επ' οπυδενί λόγω Black απλά μόνο για αποθήκη και back up. Οπότε σταθμίζεις και αναλόγως πας σε 500gb ή 1tb. Η διαφορά είναι μόλις 10€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα