Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες.Αυτη τη φορα εχω μια ανυσηχια διαφορετικη απο τις αλλες.Κατ αρχην ελπιζω να το εβαλα στο σωστο μερος το θεμα.Μου αρεσει λοιπον να κατασκευαζω διαφορα πραγματα και αν μπορω να τα δινω και λιγο μια δοση τεχνολογιας για πιο geek style.Εχω φτιαξει λοιπον ενα φωτιστικο δαπεδου και ηθελα μεσα στην βαση του να ενσωματωσω με καποιο τροπο ενα bluetooth controller ωστε να μπορω να το ανοιγοκλεινω μεσω του κινητου ας πουμε.στο συγκεκριμενο κομματι δεν το χω(εννοω αν μπορει να πραγματοποιηθει κατι τετοιο) και θα ηθελα την γνωμη σας.Φαντοζομαι κατι σαν το arduino ισως να εκανε δουλεια αλλα και παλι θα ηθελα τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να σκεφτω πως θα γινει μεσω bluetooth(πχ δε χρειαζεται καποιο interface;).Βεβαια αν εχετε να προτιενετε μια διαφορετικη λυση που θα μπορουσα να πραγματοποιησω απομακρυσμενο ελεγχο του διακοπτη,πολυ ευχαριστως να σας ακουσω.Ο ογκος που θα εχει μια τετοια πατεντα δεν με πειραζει γιατι βελτιωση μπορει να υπαρξει παντα.

Οπως και να χει ευχαριστω για τον χρονο σας.

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι παιδες.Αυτη τη φορα εχω μια ανυσηχια διαφορετικη απο τις αλλες.Κατ αρχην ελπιζω να το εβαλα στο σωστο μερος το θεμα.Μου αρεσει λοιπον να κατασκευαζω διαφορα πραγματα και αν μπορω να τα δινω και λιγο μια δοση τεχνολογιας για πιο geek style.Εχω φτιαξει λοιπον ενα φωτιστικο δαπεδου και ηθελα μεσα στην βαση του να ενσωματωσω με καποιο τροπο ενα bluetooth controller ωστε να μπορω να το ανοιγοκλεινω μεσω του κινητου ας πουμε.στο συγκεκριμενο κομματι δεν το χω(εννοω αν μπορει να πραγματοποιηθει κατι τετοιο) και θα ηθελα την γνωμη σας.Φαντοζομαι κατι σαν το arduino ισως να εκανε δουλεια αλλα και παλι θα ηθελα τα φωτα σας γιατι δεν μπορω να σκεφτω πως θα γινει μεσω bluetooth(πχ δε χρειαζεται καποιο interface;).Βεβαια αν εχετε να προτιενετε μια διαφορετικη λυση που θα μπορουσα να πραγματοποιησω απομακρυσμενο ελεγχο του διακοπτη,πολυ ευχαριστως να σας ακουσω.Ο ογκος που θα εχει μια τετοια πατεντα δεν με πειραζει γιατι βελτιωση μπορει να υπαρξει παντα.

Οπως και να χει ευχαριστω για τον χρονο σας.

Κάτι έχω ακούσει για το siri proxy. Δεν το έχω πολυψάξει

Δημοσ.

Υπάρχει και η λύση της πρίζας που μπορείς να την ενεργοποιείς-απενεργοποιείς με χειριστίριο. Που π.χ. για το σαλόνι το θεωρώ πιο ευχρηστο από το να πρέπει να κάνεις πατέντες με bluetooth.

Δημοσ.

όλα γίνονται...με arduino γίνεται αλλα θες και ενα bluetooth shield. δες εδώ...

αντι για ενα led εσύ μπορεις να ελεγχεις ενα-δυο ρελε να σου αναβοσβήνουνε το φως...

θελει αρκετο προγραμματισμο παντως ε...ίσως βρεις και κατι ετοιμο βεβαια...

Δημοσ.

Φιλε andreapaog328 πραγματικα κατι τετοιο ειχα στο μυαλο μου αλλα οπως λες χρειαζεται πολυ προγραμματισμο.Οντως μπορει να υπαρχουν και ετοιμα αλλα θα δουμε.Η λυση της πριζας οπως ειπε το παλικαρι πιο πανω παραμενει ως η μοναδικη λυση προς το παρον απλα επειδη μου αρεσουν οι πατεντες και γενικα πραγματα που μπορω να φτιαξω μονος θα ηθελα αν γινεται να κανω κατι σαν αυτο που περιεγραψα.Καλο το controller της πριζας αλλα το να εχεις το κινητο σου μαζι και να ανογοκλεινεις τα φωτα, ακομα και την γκαραζοπορτα σου,πιστευω αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις με κατι τεοιο και να το καταφερεις αν μπορεις.Γι αυτο ρωτησα και εδω γιατι δεν ειμαι απο τους τυπους που τα νομιζουν ολα απλα.Ξερω οτι εχει δυσκολια αλλα δεν ξερω ποση.

Ευχαριστω παντως για τον χρονο σας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...