Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,σκεφτομαι να παρω αυτο το router(TP-Link TD-W8970).

Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο router/access point?

Αυτη τη στιγμη στο πανω οροφο εχω το router του ΟΤΕ,και στο κατω οροφο που θελω να βαλω το καινουργιο router εχω ενα tp link TL-WR340G το οποιο ειναι συνδεδεμενο με Lan καλωδιο το οποιο τραβηξα απο πανω.Λογος αλλαγης τα 300 mbps.

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,σκεφτομαι να παρω αυτο το router(TP-Link TD-W8970).

Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο router/access point?

Αυτη τη στιγμη στο πανω οροφο εχω το router του ΟΤΕ,και στο κατω οροφο που θελω να βαλω το καινουργιο router εχω ενα tp link TL-WR340G το οποιο ειναι συνδεδεμενο με Lan καλωδιο το οποιο τραβηξα απο πανω.Λογος αλλαγης τα 300 mbps.

ναι μπορεις να το κανεις access point.Κλεινεις dhcp του δινει Ip διαφορετικη απο το adsl router αλλα στο ιδιο δικτυο και εισαι ετοιμος.transparent τελειως.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

πηρα το συγκεκριμενο router για να το εγκαταστησω θα διαβασω τις οδηγιες που δινει ...το παλιο ρουτερ του ΟΤΕ απλα του βγαζω τα καλωδια ή θελει τιποτα αλλο ?

Δημοσ.

πηρα το συγκεκριμενο router για να το εγκαταστησω θα διαβασω τις οδηγιες που δινει ...το παλιο ρουτερ του ΟΤΕ απλα του βγαζω τα καλωδια ή θελει τιποτα αλλο ?

α. βγαζεις το παλιο ρουτερ.το βγαζεις απο ρευμα απο το pc σου και απο την τηλεφωνικη γραμμη.βαζεις το νεο με το νεο ρευμα με το καλωδιο τηλεφωνου με το pc σου.

πειτε μου παιδια ποιο ειναι το username και to password συμφωνα με το isp

μπαινεις στο ρουτερ συμφωνα με τις οδηγιες.λογικα 192.168.1.1 ή 192.168.0.1 με username admin password admin

μπαινεις μεσα και βαζεις username password του παροχου σου αναλογως τι εχεις.

πρεπει να βαλεις και vpi 8 vci 35 και pppoe/llc αλλα συνηθως ειναι ετοιμα.

πριν το σεταρεις θα προτεινα να μπεις στο site της tp link και να κατεβασεις το τελευταιο firmware update.να το κανεις και μετα να κανεις hard reset το ρουτερ και μετα να το σεταρεις.

τωρα για username password.η hol δεν εχει username /password πχ .οτι και να βαλεις θα σε βαλει.η forthnet εχει ,ο οτε εχει.η cyta και η wind επισης νομιζω δεν εχουν.αλλιως αν εχει θα στα πει ο παροχος.δεν θα τα παρει αυτοματα το νεο ρουτερ οπως μπορει να τα πηρε το παλιο διοτι το παλιο σου ρουτερ εχει φτιαχτει για να τα τραβαει αυτοματα διαμεσω tr069 αφου εχει Custom firmware του παροχου.οποτε τα βαζεις εσυ manuallllyyyyyyy

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...