kirileman Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Η wind έχει σχεδόν παντού 3G στην πόλη (και σε μερικά σημεία εξαιρετικά δυνατό σήμα), απλά δε μπορείς να μιλήσεις γιατί 1 στις 2 κλήσεις κόβεται ο ήχος ξαφνικά μετά από ένα "τσαφ" ή ξεκινά η συνομιλία χωρίς ήχο και άλλα τέτοια όμορφα. Για data μια χαρά είναι, πάντως.
eftaxiaskostas Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Με το συμπάθειο, αλλά η γκρίνια περί "offline" χαρτών είναι μόνο για να γκρινιάζουμε. Πλέον και η κουτσή Μαρία έχει ένα data plan έστω 100 ΜΒ, και οι χάρτες (αντε πες και η πλοήγηση μαζί), απο την εμπειρια μου τουλάχιστον, δεν τρωνε ποτέ πάνω από 2-3 ΜΒ / ανα πλοήγηση... Σιγά...
vfragos Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Με τις πληροφορίες για την κυκλοφορία τι γινεται, επίσης εάν κάποιος εχει επιλέξει μια περιοχή για offline κατέβασμα στο κινητό και στην περιοχή αυτη υπάρξει κάποια μεταβολή στους χάρτες το καταλαβαίνει και κανει update; 1
paok4270 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 πείτε ενα καλο gps που να μην χρειαζετε internet route 66 πλοηγηση σε πραγματικο χρονο...χρησιμοποει την καμερα μαζι με το gps
kurkosdr Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 GPS voice, y u so low? Το δοκίμασα σήμερα. Ακομα και με τον ήχο πολυμέσων στο τέρμα, η φωνή ειναι πολύ σιγανή, δεν αξιοποιεί πλήρως τα ηχεία (έστω αυτά τα ψέυτικα που έχει το κινητό μου).
funbreaker Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Με τις πληροφορίες για την κυκλοφορία τι γινεται, επίσης εάν κάποιος εχει επιλέξει μια περιοχή για offline κατέβασμα στο κινητό και στην περιοχή αυτη υπάρξει κάποια μεταβολή στους χάρτες το καταλαβαίνει και κανει update; Πολύ καλή ερώτηση. Έχουμε καμιά απάντηση?
filippos001 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ρε παιδιά καλημέρα , αλλά πως λειτουργει η εφαρμογή?Εμένα γιατί αφού βάζω τον προορισμό, κ βρίσκει την διαδρομή, μου ζητάει απόδειξη αγοράς????? Αποστολή από το HTC Desire S με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα