Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετά το birdeye των χαρτών της bing(nokia), τα google maps για εμένα έχουν πεθάνει. λίγο καλύτερη αναζήτηση να είχαν οι χάρτες της bing και θα ήταν ο τέλειος χάρτης.

Πες μου οτι δεν υπαρχουν ελληνικα στους χαρτες...!!  :shock:  :shock:

Δημοσ.

Μάλλον ακυρώνει το σύστημα GPS του κινητού μας οπότε δεν παρέχει ευκολία...

Δημοσ.

Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο

Μέτριος ο χάρτης, αλλά από όσα έχω δοκιμάσει, η καλύτερη πλοήγηση νομίζω. Ότι κοντινότερο στο να σε οδηγεί άνθρωπος. Μας οδήγησε στη μισή Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία.

Το Sygic, φανταστικά γραφικά, landmarks, πληροφορίες κλπ, αλλά από πλοήγηση ολίγον απογοήτευση, τουλάχιστον στην Αθήνα.

Δημοσ.

λοιπον , ολη αυτη η περιοχη ειναι 71 MB αν σωθει offline, οποτε η καταναλωση δεδομενων περιοριζεται στην αναζητηση της διαδρομης, δηλαδη ψιχουλα.. 

Screenshot_2013-05-10-03-27-35_zpsfb9f67

Δημοσ.

λοιπον , ολη αυτη η περιοχη ειναι 71 MB αν σωθει offline, οποτε η καταναλωση δεδομενων περιοριζεται στην αναζητηση της διαδρομης, δηλαδη ψιχουλα.. 

Screenshot_2013-05-10-03-27-35_zpsfb9f67

Και πως  σωζεται off line ?

Δημοσ.

Ερώτηση πολύ σοβαρή. Πως μπορούμε να έχουμε ελληνική φωνη πλοήγησης αλλά με αγγλικό μενού;

παζλ για δυσκολους λύτες.

Δημοσ.

Και πως  σωζεται off line ?

οπως βλεπεις χαρτη πατας settings και επιλεγεις το make available offline και στη συνεχεια επιλεγεις τη περιοχη που θες 

• Like 1
Δημοσ.

οπως βλεπεις χαρτη πατας settings και επιλεγεις το make available offline και στη συνεχεια επιλεγεις τη περιοχη που θες 

Ευχαριστω...Αν και εχω το destinator σε 7αρα οθονη στο αμαξι και το dont panic στο κινητο μια τριτη εναλλακτικη λυση εστω σε περιορισμενη περιοχη καλη ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση πολύ σοβαρή. Πως μπορούμε να έχουμε ελληνική φωνη πλοήγησης αλλά με αγγλικό μενού;

παζλ για δυσκολους λύτες.

δε πρεπει να γινεται οπως δε γινεται και στο navigon που παει με τη γλωσσα του λειτουργικου 

αν θες ντε και καλα ελληνικα πρεπει μαλλον να αλλαζεις τη γλωσσα του λειτουργικου 

σε αλλα κινητα γινεται σχεδον αμεσα, σε αλλα θελει περισσοτερο χρονο 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα δουλευει και το 3D; Είχα πάει Βέλγιο και έλβεπα τα κτίρια στο κνητό...

Επισκέπτης
Δημοσ.

δε γνωριζω, νομιζω οτι κατι υπαρχει παντως 

κι εγω εκει πονταρω

για μες στην αθηνα λογικα θα ειναι μια χαρα, το προβλημα ειναι αν εισαι πουθενα επαρχια που μπορει να μην εχεις γρηγορο ιντερνετ 

δε νομιζω δηλαδη να μπορει να αντικαταστησει πληρως ενα κλασικο προγραμμα πλοηγησης που δουλευει offline 

Επαρχία έχει γρήγορο, Θεσσαλονικη δεν έχει καθόλου όμως...σε καμμια περιοχή...

Δημοσ.

Επαρχία έχει γρήγορο, Θεσσαλονικη δεν έχει καθόλου όμως...σε καμμια περιοχή...

οχι ρε συ , ημουν θεσσαλονικη για καποιο καιρο (στο 424 , και φυσικα κυκλοφορουσα και στη πολη ) και ειχα 3g κανονικοτατα 

Δημοσ.

και μενα μου φαίνεται κάπως παράλογο να μην έχεις 3g στη Σαλονίκη...Απο καμμία εταιρια??? Εγώ είχα πάντως πάει πρόσφατα και μια χαρα -σφαίρα έπιανα με wind που έχω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...