Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι όντως βιάζεται λίγο

Όσο για το lag αυτό είναι κλασικό, αλλά αν πηγαίνεις αργά (πράγμα που λογικά θα κάνεις όταν δε ξέρεις πού πας και κοιτάς παράλληλα και το gps ) δεν έχεις θέμα

Δηλαδή μέχρι 50-60 km/h είσαι οκ στα στενά

Δημοσ.

Πως το ενεργοποίεις στο google maps for iOS ? δοκίμασα μια διαδρομή αλλα δεν ακούω φωνητικές οδηγίες μόνο της γράφει στην οθόνη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Πως το ενεργοποίεις στο google maps for iOS ? δοκίμασα μια διαδρομή αλλα δεν ακούω φωνητικές οδηγίες μόνο της γράφει στην οθόνη

Είναι υπολειτουργία του maps..δε ξέρω αν θα δουλεύει στο ios

Στα layers σου βγάζει navigation?

Δοκίμασε επίσης να χτυπήσεις μια διεύθυνση στο χάρτη και να ζητήσεις πλοήγηση για εκεί, όχι απλά οδηγίες

Σου βγάζει για παράδειγμα κάτι τέτοιο όταν βάζεις μια διεύθυνση

(Δηλαδή και directions και navigation? )

Screenshot_2013-05-09-15-35-28_zps9d3819

Δημοσ.

Άντε επιτέλους. Δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό μας είχαν εκτός. Με τη σπασμένη έκδοση δούλευε μια χαρά η πλοήγηση, άρα δεν είναι τεχνικό θέμα.

Όταν έχεις αποθηκευμένη μια περιοχή δεν χρειάζεται να κατεβάζει δεδομένα για το χάρτη και άρα η χρήση 3G είναι ελάχιστη στην πλοήγηση. Αν μπορούσαν βέβαια να το κάνουν να είναι εντελώς offline τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα.

Γενικά η google φαίνεται να αναγνωρίζει την ανάγκη για offline υπηρεσίες σιγά σιγά (βλ translate).

Δημοσ.

Είναι υπολειτουργία του maps..δε ξέρω αν θα δουλεύει στο ios

Στα layers σου βγάζει navigation?

Δοκίμασε επίσης να χτυπήσεις μια διεύθυνση στο χάρτη και να ζητήσεις πλοήγηση για εκεί, όχι απλά οδηγίες

Σου βγάζει για παράδειγμα κάτι τέτοιο όταν βάζεις μια διεύθυνση

(Δηλαδή και directions και navigation? )

Screenshot_2013-05-09-15-35-28_zps9d3819

Ναι μου βγάζει και μου δείχνει κανονικα τα βέλακια που θα στριψω αλλα ήχο δεν ακούω Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

ναι καλο ειναι , αλλα καποια στιγμη σκεφτομαι να ξαναπαω σε navigon , οχι οτι εχω παραπονο απλα το αλλο μου φανηκε πιο καλο 

το sygic παντως σου δινει και χαρτες εκτος ευρωπης, τωρα εχει παει φιλος μου στο καναδα και περιμενω να μου πει εντυπωσεις 

Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο

Δημοσ.

μετά το birdeye των χαρτών της bing(nokia), τα google maps για εμένα έχουν πεθάνει. λίγο καλύτερη αναζήτηση να είχαν οι χάρτες της bing και θα ήταν ο τέλειος χάρτης.

5xl5qc.jpg

• Like 1
Δημοσ.

στη πλοηγηση αυτο ομως βοηθαει; εγω θελω σκετο χαρτη 

Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο

καποια στιγμη θα το δω κι αυτο 

Ναι μου βγάζει και μου δείχνει κανονικα τα βέλακια που θα στριψω αλλα ήχο δεν ακούω Sent from my iPhone using Insomnia

αρα δουλευει.. κοιταξε λιγο τις επιλογες γιατι σιγουρα ειχα δει επιλογη να απενεργοποιεις τις φωνητικες οδηγιες 

Δημοσ.

στη πλοηγηση αυτο ομως βοηθαει; εγω θελω σκετο χαρτη

καποια στιγμη θα το δω κι αυτο

αρα δουλευει.. κοιταξε λιγο τις επιλογες γιατι σιγουρα ειχα δει επιλογη να απενεργοποιεις τις φωνητικες οδηγιες
Το βρήκα λειτουργεί αν έχεις την επιλογή αυτοκίνητο όχι πεζοπορία Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...