qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ναι όντως βιάζεται λίγο Όσο για το lag αυτό είναι κλασικό, αλλά αν πηγαίνεις αργά (πράγμα που λογικά θα κάνεις όταν δε ξέρεις πού πας και κοιτάς παράλληλα και το gps ) δεν έχεις θέμα Δηλαδή μέχρι 50-60 km/h είσαι οκ στα στενά
speedman_26 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πως το ενεργοποίεις στο google maps for iOS ? δοκίμασα μια διαδρομή αλλα δεν ακούω φωνητικές οδηγίες μόνο της γράφει στην οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πως το ενεργοποίεις στο google maps for iOS ? δοκίμασα μια διαδρομή αλλα δεν ακούω φωνητικές οδηγίες μόνο της γράφει στην οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia Είναι υπολειτουργία του maps..δε ξέρω αν θα δουλεύει στο ios Στα layers σου βγάζει navigation? Δοκίμασε επίσης να χτυπήσεις μια διεύθυνση στο χάρτη και να ζητήσεις πλοήγηση για εκεί, όχι απλά οδηγίες Σου βγάζει για παράδειγμα κάτι τέτοιο όταν βάζεις μια διεύθυνση (Δηλαδή και directions και navigation? )
keepgoing Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Άντε επιτέλους. Δεν ξέρω γιατί τόσο καιρό μας είχαν εκτός. Με τη σπασμένη έκδοση δούλευε μια χαρά η πλοήγηση, άρα δεν είναι τεχνικό θέμα. Όταν έχεις αποθηκευμένη μια περιοχή δεν χρειάζεται να κατεβάζει δεδομένα για το χάρτη και άρα η χρήση 3G είναι ελάχιστη στην πλοήγηση. Αν μπορούσαν βέβαια να το κάνουν να είναι εντελώς offline τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα. Γενικά η google φαίνεται να αναγνωρίζει την ανάγκη για offline υπηρεσίες σιγά σιγά (βλ translate).
speedman_26 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Πως το ενεργοποίεις στο google maps for iOS ? δοκίμασα μια διαδρομή αλλα δεν ακούω φωνητικές οδηγίες μόνο της γράφει στην οθόνη Sent from my iPhone using Insomnia Είναι υπολειτουργία του maps..δε ξέρω αν θα δουλεύει στο ios Στα layers σου βγάζει navigation? Δοκίμασε επίσης να χτυπήσεις μια διεύθυνση στο χάρτη και να ζητήσεις πλοήγηση για εκεί, όχι απλά οδηγίες Σου βγάζει για παράδειγμα κάτι τέτοιο όταν βάζεις μια διεύθυνση (Δηλαδή και directions και navigation? ) Ναι μου βγάζει και μου δείχνει κανονικα τα βέλακια που θα στριψω αλλα ήχο δεν ακούω Sent from my iPhone using Insomnia
thessaloniki_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ναι καλο ειναι , αλλα καποια στιγμη σκεφτομαι να ξαναπαω σε navigon , οχι οτι εχω παραπονο απλα το αλλο μου φανηκε πιο καλο το sygic παντως σου δινει και χαρτες εκτος ευρωπης, τωρα εχει παει φιλος μου στο καναδα και περιμενω να μου πει εντυπωσεις Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο
alex.kotanidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 μετά το birdeye των χαρτών της bing(nokia), τα google maps για εμένα έχουν πεθάνει. λίγο καλύτερη αναζήτηση να είχαν οι χάρτες της bing και θα ήταν ο τέλειος χάρτης. 1
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 στη πλοηγηση αυτο ομως βοηθαει; εγω θελω σκετο χαρτη Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο καποια στιγμη θα το δω κι αυτο Ναι μου βγάζει και μου δείχνει κανονικα τα βέλακια που θα στριψω αλλα ήχο δεν ακούω Sent from my iPhone using Insomnia αρα δουλευει.. κοιταξε λιγο τις επιλογες γιατι σιγουρα ειχα δει επιλογη να απενεργοποιεις τις φωνητικες οδηγιες
speedman_26 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 στη πλοηγηση αυτο ομως βοηθαει; εγω θελω σκετο χαρτη Δοκίμασε και το igo primo, από προσωπική εμπειρία μου φαίνεται πως είναι το καλύτερο καποια στιγμη θα το δω κι αυτο Ναι μου βγάζει και μου δείχνει κανονικα τα βέλακια που θα στριψω αλλα ήχο δεν ακούω Sent from my iPhone using Insomniaαρα δουλευει.. κοιταξε λιγο τις επιλογες γιατι σιγουρα ειχα δει επιλογη να απενεργοποιεις τις φωνητικες οδηγιες Το βρήκα λειτουργεί αν έχεις την επιλογή αυτοκίνητο όχι πεζοπορία Sent from my iPhone using Insomnia 1
venumis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ή πλοήγηση στους χάρτες google! Πόσες φορές το διάβασα !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα