qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 υπηρεσια της google και να δουλευει offline ? θα πεσει φωτια να μας καψει 4
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και πότε θα μας έρθει; Δεν είδα τίποτα για αναβάθμιση προς το παρόν, αν και δεν το άνοιξα ακόμα.
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Και πότε θα μας έρθει; Δεν είδα τίποτα για αναβάθμιση προς το παρόν, αν και δεν το άνοιξα ακόμα. δουλευει (το δοκιμασα λιγο , αλλα οχι ακομα σε αυτοκινητο) δε θελει αναβαθμιση (πρεπει να αναβαθμιζεται με το maps) απλα επετρεψαν τη χρηση του , γιατι μεχρι τωρα οποτε ετρεχεις το navigation σου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σου μπορουσες βεβαια να το εχεις με κρακαρισμενο apk , αλλα οχι "επισημα" δε ξερω τι αλλαξε τωρα, τους δρομους μια χαρα τους ειχε το maps εδω και καιρο (μεχρι και κατι ξεμπαρκοι μονοδρομοι που ειχαν αλλαξει προσφατα στη περιοχη μου τους εδειχνε σωστα το maps )
korios Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Είναι ανσωματωμένο στο maps, απλά δεν λειτουργούσε μέχρι χτες Ελλάδα. Τώρα λειτουργεί κανονικά.
phanispal Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τέλος πάντων, η υποχρεωτική χρήση internet το καθιστά απαγορευτικό για μένα προσωπικά, οπότε θα μείνω στο Sygic. Kudoz to you, qsis 1
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 ναι καλο ειναι , αλλα καποια στιγμη σκεφτομαι να ξαναπαω σε navigon , οχι οτι εχω παραπονο απλα το αλλο μου φανηκε πιο καλο το sygic παντως σου δινει και χαρτες εκτος ευρωπης, τωρα εχει παει φιλος μου στο καναδα και περιμενω να μου πει εντυπωσεις
azuli Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 για οποιον ενδιαφερεται αφου τα δοκιμασα ολα εχω σαν κεντρικο το igo και σαν βοηθητικο κυριως για διαδρομες με τα ποδια το sygic.Το igo κανει τα λιγοτερα λαθη και ειναι πολυ πιο απλο στη χρηση απο το sygic
pantelis21 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εντάξει τώρα για σοβαρή πλοήγηση πχ οδική όταν ταξιδεύω με το αυτοκίνητο δε θα εμπιστευτώ τα google maps αλλά κάποιο φωνητικό πλοηγό σοβαρό που ειδικεύεται σε αυτό. Και γενικά καλό είναι τα gps να είναι για μεγαλύτερη ευκολία αλλά σε γενικές γραμμές να ξέρουμε και που πάμε. Ξέρω άτομα που πάντα έχουν το gps στο αμάξι και δεν έχουν ιδέα ούτε βασικούς στοιχειώδεις δρόμους
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το maps ειναι κατι δωρεαν , οποτε δε μπορει να εχει κανεις τις ιδιες απαιτησεις σε σχεση με ενα εξειδικευμενο προγραμμα πλοηγησης που κανει 10αδες ευρω ειναι ομως μια δωρεαν λυση που κανονικα συμπεριλαμβανει το λειτουργικο και πλεον εχουμε κι εμεις , αυτο δε το λες αρνητικο σε καμια περιπτωση και σε γενικες γραμμες πιστευω οτι οσοι εχουμε χρησιμοποιησει οδηγιες στους χαρτες για καποιο μερος δε λενε βλακειες δε περιμενω να ειναι κορυφαιο, αλλα σιγουρα περιμενω να ειναι επαρκες
kurkosdr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 για τα κινητά που τρέχουν Android 2.2 (ή παραπάνω) And there was much rejoicing... Οταν διαβασα τον τιτλο, νομισα οτι θα ηταν μονο για Jelly Bean, σε στυλ Google Now.
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 απο τη 2.2 μπηκε η πλοηγηση στο android και οι χαρτες ενημερωνονται σε ολους το ιδιο, οποτε λογικο
qsis Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 το δοκιμασα λιγο σε μια μικρη διαδρομη για μια δουλιτσα που βγηκα να κανω και δουλευει οκ
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γρήγορο είναι (στο Note 2), πολύ ωραία φωνή, λίγο βιάζεται να δώσει την εντολή για στροφή και κλασσικά το gps lag είναι εδώ, δηλαδή το βελάκι είναι πάντοτε 1 κλικ πίσω από την πραγματική θέση του οχήματος. Χρησιμοποιώ πολύ maps και νομίζω ότι θα το χρησιμοποιώ και για πλοήγηση από εδώ και πέρα, εκτός και αν δω ότι τα 500 MB το μήνα του πακέτου μου δε μου αρκούν πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα