Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πότε θα μας έρθει;

Δεν είδα τίποτα για αναβάθμιση προς το παρόν, αν και δεν το άνοιξα ακόμα.

δουλευει (το δοκιμασα λιγο , αλλα οχι ακομα σε αυτοκινητο) δε θελει αναβαθμιση (πρεπει να αναβαθμιζεται με το maps)

απλα επετρεψαν τη χρηση του , γιατι μεχρι τωρα οποτε ετρεχεις το navigation  σου ελεγε οτι δεν ειναι διαθεσιμο στη χωρα σου 

μπορουσες βεβαια να το εχεις με κρακαρισμενο apk , αλλα οχι "επισημα" 

δε ξερω τι αλλαξε τωρα, τους δρομους μια χαρα τους ειχε το maps εδω και καιρο (μεχρι και κατι ξεμπαρκοι μονοδρομοι που ειχαν αλλαξει προσφατα στη περιοχη μου τους εδειχνε σωστα το maps ) 

Δημοσ.

Είναι ανσωματωμένο στο maps, απλά δεν λειτουργούσε μέχρι χτες Ελλάδα. Τώρα λειτουργεί κανονικά.

Δημοσ.

Τέλος πάντων, η υποχρεωτική χρήση internet το καθιστά απαγορευτικό για μένα προσωπικά, οπότε θα μείνω στο Sygic.

Kudoz to you, qsis :-)

• Like 1
Δημοσ.

ναι καλο ειναι , αλλα καποια στιγμη σκεφτομαι να ξαναπαω σε navigon , οχι οτι εχω παραπονο απλα το αλλο μου φανηκε πιο καλο 

το sygic παντως σου δινει και χαρτες εκτος ευρωπης, τωρα εχει παει φιλος μου στο καναδα και περιμενω να μου πει εντυπωσεις 

Δημοσ.

για οποιον ενδιαφερεται αφου τα δοκιμασα ολα εχω σαν κεντρικο το igo και σαν βοηθητικο κυριως για διαδρομες με τα ποδια το sygic.Το igo κανει τα λιγοτερα λαθη και ειναι πολυ πιο απλο στη χρηση απο το sygic

Δημοσ.

Εντάξει τώρα για σοβαρή πλοήγηση πχ οδική όταν ταξιδεύω με το αυτοκίνητο δε θα εμπιστευτώ τα google maps αλλά κάποιο φωνητικό πλοηγό σοβαρό που ειδικεύεται σε αυτό.

Και γενικά καλό είναι τα gps να είναι για μεγαλύτερη ευκολία αλλά σε γενικές γραμμές να ξέρουμε και που πάμε.

Ξέρω άτομα που πάντα έχουν το gps στο αμάξι και δεν έχουν ιδέα ούτε βασικούς στοιχειώδεις δρόμους

Δημοσ.

το maps ειναι κατι δωρεαν , οποτε δε μπορει να εχει  κανεις τις ιδιες απαιτησεις σε σχεση με ενα εξειδικευμενο προγραμμα πλοηγησης που κανει 10αδες ευρω 

ειναι ομως μια δωρεαν λυση που κανονικα συμπεριλαμβανει το λειτουργικο και πλεον εχουμε κι εμεις , αυτο δε το λες αρνητικο σε καμια περιπτωση 

και σε γενικες γραμμες πιστευω οτι οσοι εχουμε χρησιμοποιησει οδηγιες στους χαρτες για καποιο μερος δε λενε βλακειες 

δε περιμενω να ειναι κορυφαιο, αλλα σιγουρα περιμενω να ειναι επαρκες 

Δημοσ.

για τα κινητά που τρέχουν Android 2.2 (ή παραπάνω)

And there was much rejoicing... Οταν διαβασα τον τιτλο, νομισα οτι θα ηταν μονο για Jelly Bean, σε στυλ Google Now.

Δημοσ.

απο τη 2.2 μπηκε η πλοηγηση στο android και οι χαρτες ενημερωνονται σε ολους το ιδιο, οποτε λογικο 

Δημοσ.

το δοκιμασα λιγο σε μια μικρη διαδρομη για μια δουλιτσα που βγηκα να κανω και δουλευει οκ 

Δημοσ.

Γρήγορο είναι (στο Note 2), πολύ ωραία φωνή, λίγο βιάζεται να δώσει την εντολή για στροφή και κλασσικά το gps lag είναι εδώ, δηλαδή το βελάκι είναι πάντοτε 1 κλικ πίσω από την πραγματική θέση του οχήματος. Χρησιμοποιώ πολύ maps και νομίζω ότι θα το χρησιμοποιώ και για πλοήγηση από εδώ και πέρα, εκτός και αν δω ότι τα 500 MB το μήνα του πακέτου μου δε μου αρκούν πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...