Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Σκευτομαι να αγορασω ενα galaxy s3 απο το ebay και βλεπω διαφορα unlocked και locked σε καλες τιμες.Aν παρω locked η διαδικασια για ξεκλειδωμα ειναι απλη ?

Ευχαριστω !!!

Δημοσ.

Νομιζω η αλλαγη της ρομ δεν εχει να κανει με το locked/unlocked που στην ουσια ειναι κλειδωμενο για χρηση με σιμ αλλων παροχων απο αυτον που πρωτοδουλεψε το κινητο.

Kατι τετοιο ειχα κανει με το htc hd2 καποτε.Ειχα μπει σε ενα σαιτ..ειχα δωσει ιμει αν θυμαμαι καλα..πληρωσα 10-15ευρω και μου στειλανε εναν κωδικο..που ξεκλειδωσε την συσκευη για παντα.Επειτα δεχοταν την σιμ μου κανονικα και οσες ρομ και να αλλαζα δεν το επηρεαζε..εννοω να ξανακλειδωσει ή οτιδηποτε.

Υποθετω κατι αναλογo θα γινεται και με τα σημερινα κινητα..οπως το s3

Δημοσ.

Αν αλλαξει το λειτουργικο,για ποιο λογο να μην ξεκλειδωσει το κινητο και να παιρνει και αλλες sim.Κλειδωμα ειναι απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας που αγοραστηκε το κινητο.Οπως ειναι η sprint ας πουμε για τα iphone.Απλα το android ειναι ανοιχτο λογισμικο και μπορεις να το αλλαξεις,να αλλαξεις εντελως την rom δηλαδη κατι που δεν γινεται στο Iphone.

Δημοσ.

Νομιζω η αλλαγη της ρομ δεν εχει να κανει με το locked/unlocked που στην ουσια ειναι κλειδωμενο για χρηση με σιμ αλλων παροχων απο αυτον που πρωτοδουλεψε το κινητο.

Kατι τετοιο ειχα κανει με το htc hd2 καποτε.Ειχα μπει σε ενα σαιτ..ειχα δωσει ιμει αν θυμαμαι καλα..πληρωσα 10-15ευρω και μου στειλανε εναν κωδικο..που ξεκλειδωσε την συσκευη για παντα.Επειτα δεχοταν την σιμ μου κανονικα και οσες ρομ και να αλλαζα δεν το επηρεαζε..εννοω να ξανακλειδωσει ή οτιδηποτε.

Υποθετω κατι αναλογo θα γινεται και με τα σημερινα κινητα..οπως το s3

Και γω κατι τετοιο βρηκα στο youtube...Αλλα δεν ημουν σιγρουρος οτι ηταν αληθεινο γιατι ελεγε για $$ αλλα αφου το εκανες και συ ετσι .. Οκ ευχαριστω για την απαντηση ;)

Αν αλλαξει το λειτουργικο,για ποιο λογο να μην ξεκλειδωσει το κινητο και να παιρνει και αλλες sim.Κλειδωμα ειναι απο την εταιρια κινητης τηλεφωνιας που αγοραστηκε το κινητο.Οπως ειναι η sprint ας πουμε για τα iphone.Απλα το android ειναι ανοιχτο λογισμικο και μπορεις να το αλλαξεις,να αλλαξεις εντελως την rom δηλαδη κατι που δεν γινεται στο Iphone.

Αν το παρω,θα το κρατησω μαμα για λιγο καιρο οποτε δεν παω σε custom rom.Ευχαριστω παντος για την απαντηση,παιζει λογικο ακουγεται αυτο που λες ;)

Δημοσ.

4 απαντήσεις χωρίς να βγει άκρη για το κλείδωμα.

Το κλείδωμα της συσκευής έχει να κάνει με το ΙΜΕΙ πρωτίστως και με το IMSI δευτερευόντως.

Όποια ROM και να φοράει η συσκευή,

το ίδιο πάντα IMEI θα μιλάει με το δίκτυο.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

4 απαντήσεις χωρίς να βγει άκρη για το κλείδωμα.

Το κλείδωμα της συσκευής έχει να κάνει με το ΙΜΕΙ πρωτίστως και με το IMSI δευτερευόντως.

Όποια ROM και να φοράει η συσκευή,

το ίδιο πάντα IMEI θα μιλάει με το δίκτυο.

Sent from my iPhone using Insomnia

ετσι ακριβως...οσες ρομ και να αλλαξεις..οταν θα βαζεις την σιμ..θα τρως ακυρο...το κλειδωμα ειναι στο hardware να το πω χοντρικα...

Παντως νταξ ηταν λιγο επιφοβο σε μενα..γιατι δεν ειχα ιδεα αν τα σαιτς αυτα ηταν σοβαρα , αξιολογα ή απλα θα μου φανε τα λεφτα.

Και τον κωδικο αργησανε καμμια μερα να μου τον στειλουν και αρχισε να με λουζει κρυος ιδρωτας...σε σημειο να στειλω εμαιλ στο support του σαιτ κλπ κλπ....ε καποια στιγμη αξιωθηκαν και μου στειλανε τον κωδικο και ολα καλα.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...