Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου εμφανιζει αυτο το πραγμα 10+ φορες την ημερα και μετα κολαει...ειναι πολυ σπαστικο το κολημα κραταει 1-2 λεπτα αλλες φορες και 5 λεπτα...μπορειτε να μου βρειτε μια λυση για το προβλημα μου αν γινεται;;;Αυτο γινεται πολλες φορες οταν π.χ αλλαζω καρτελες και παω το youtube παω στο facebook τοτε κολαει και εμφανιζει αυτο το πραγμα...αλλα και στο ασχετο ειμαι στο internet και ξαφνικα μου βγαζει αυτο

94997449.png&action=rotate

Δημοσ.

Για αρχη κοιταξε για τυχον updates

http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

1.Aν το ξανακανει και μετα την ενημερωση γραψε στην adress bar about:plugins και πατα enter

Aυτο θα παρουσιασει τις προσθετες λειτουργιες του Chrome.Tσεκαρε αν υπαρχει 2 φορες το entry Flash

Aν υπαρχει πανω δεξια υπαρχει ενα +,λεπτομερειες,τικαρε το και απενεργοποιησε το ενα απο τα δυο Flash entries

2.H κατεβασε και εγκατεστησe απο το λινκ πιο πανω τον shockwave(επετρεψε του updates) και επανελαβε το 1 μονο που τωρα απενεργοποιησε τον PepperFlash αν εχεις και νουρια εκδοση του Chrome

3.Kανε δεξι κλικ στο βιντεακι που πασ να δεις,ιδιοτητες,ξετικαρε το hardhare acceleration

Δημοσ.

Για αρχη κοιταξε για τυχον updates

http://get.adobe.com/flashplayer/otherversions/

1.Aν το ξανακανει και μετα την ενημερωση γραψε στην adress bar about:plugins και πατα enter

Aυτο θα παρουσιασει τις προσθετες λειτουργιες του Chrome.Tσεκαρε αν υπαρχει 2 φορες το entry Flash

Aν υπαρχει πανω δεξια υπαρχει ενα +,λεπτομερειες,τικαρε το και απενεργοποιησε το ενα απο τα δυο Flash entries

2.H κατεβασε και εγκατεστησe απο το λινκ πιο πανω τον shockwave(επετρεψε του updates) και επανελαβε το 1 μονο που τωρα απενεργοποιησε τον PepperFlash αν εχεις και νουρια εκδοση του Chrome

3.Kανε δεξι κλικ στο βιντεακι που πασ να δεις,ιδιοτητες,ξετικαρε το hardhare acceleration

εκει που παω να το κατεβασω παταω τα windows που εχω και μετα Flash Player other browsers το chrome  ομως δεν το εχει,εχει μονο safari,opera,firebox

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...