Προς το περιεχόμενο

Kάθε φορά που ψάχνω για tablet καταλήγω στο Asus Transformer

CityBong

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ερωτήσεις

1. Όταν ένα android tablet έχει usb θύρα σημαίνει ότι ένα ποντίκι θα δουλεύει κανονικά? Γιατί στο asus transformer έχει στο dock touchpad που δουλεύει σαν ποντίκι. Αυτό σημαίνει ότι και ποντίκι με usb θα δούλευε?

2. Η γκάμα εφαρμογών για android κινητά, είναι ίδια με των android tablets? 

3. Διαβάστε κάτω τις απαιτήσεις και πείτε μου ποιο μου προτείνεται.

• Μπροστά-πίσω κάμερα

• Built in μικρόφωνο

• Usb

• Να μην κολλάει στην καθημερινή χρήση. (Εδώ θέλω να σημειώσω. Μια βόλτα πριν μισό χρόνο που έκανα στο multirama είχε ξέρω γω περίπου 10-12 tabletakia. Μόνο 2 δεν κόλλαγαν, το ipad και το asus transformer. Τα άλλα 10, τα βλεπες άχρηστα. To live wallpaper με το νερό με το ζόρι το σήκωναν. Έβλεπες τα frames του νερού. )

• Θύρα ακουστικών εννοείτε

• Για σύστημα δεν ξέρω. Apple sucks, no discussion.
    Android, όλα καταλήγουν εδώ.

Windows 8, πριν κάτι μήνες βγήκαν και έχουν κάνει πάταγο. Δεν θα ταν ωραίο να τρέχεις indie games σε tablet (Δίνοντας παράδειγμα, Machinarium, limbo, psychonauts και τέτοια). Από την άλλη τα metro apps είναι απαίσια, είναι λίγα, πληρώνεις blabla. Επίσης είναι βαρετό να χω και στο pc και στο tablet windows 8, άρα νομίζω καταλήγω σε android.

• Και επίσης από οθόνη και πάλι δεν ξέρω. Δεν θέλω να ναι ούτε πολύ μικρή ούτε πολύ μεγάλη. Νομίζω η 10αρα είναι ιδανικιά όμως

4. Αν η κατάληξη είναι όντως το transformer. Ποιο από όλα? (http://www.asus.com/Tablets_Mobile/) και ποια είναι η τιμή τους? Δηλαδή βρίσκω το ASUS Transformer Infinity TF700 64GB, 450+(35 το shipping)=485 ευρώ(ebay link). Είναι λογική τιμή για τόσο καλό tablet?

Αν μπορείτε απαντήστε με αριθμούς, θα με διευκολύνετε πολύ!

Επεξ/σία από CityBong
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν μπορείς δες το nexus 10.

απίστευτο μηχάνιμα με οθονάρα!

γενικά στα 10αρια ανδρόιδ είναι μονόδρομος για hi end επώνυμο tablet,

επίσεις έχει τεράστια υποστήριξη απο το xda με πολλά custom kernel,roms,mods,tweaks που το κάνουν ακόμα καλύτερο

τέλος αν δεν θες αποκληστικά 10αρι tablet , nexus 7 all the way !

τρελή υποστήριξη απο xda πάλι.

Επεξ/σία από haris013

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν με πολυνιάζει το support από τα forums.. πραγματικά, den eimai kanas noobas exw android 3 xronia exw ma9ei polla.. k oso na xei k to transformer 9a xei support sto xda alla siguro oxi toso ameso

κοίταξα το nexus 10..

ωραία τιμή ~390 ευρώ (το asus 80-90 ακριβότερο)

THAT RESOLUTION!

γαμάτα speakers (αν και δεν με πολυνοιάζει, έχω 150 ευρώ ακουστικά΄της AKG, συνήθως πάντα τα φοράω)

αλλά

λένε για κακό auto brightness

η front camera δεν ειναι στην μέση ακριβώς που σίγουρα όπως το δα είναι ενοχλητικό

δεν έχει official keybaord (δεν ξέρω γουστάρω πολύ να χω tablet με δυνατότητα να του βάζω και keyboard αν θέλω)

battery life 4-5 ώρες να το χρησιμοποιείης? χα, διάβασε αυτό:

During looped 1080p video, with brightness maxed out and both Bluetooth and Wi-Fi running, the Asus lasted for 407 minutes – almost 7 hours of activity.

Of course, with the dock added that gets bumped up – to 14 hours, according to Asus.

The dock itself acts as a reserve battery and will charge the tablet up from its own stored power when the two are connected, meaning you can detach the tablet with the maximum amount of charge.

Επεξ/σία από CityBong

Ναι μπράβο δεν είσαι noob. Τότε ως προς τί όλες αυτές οι απορίες; Μην το κάνεις μεσανατολικό πάρε εκεί ένα tablet...και εκτος από nexus κοίτα και ainol μεριά.

Ναι μπράβο δεν είσαι noob. Τότε ως προς τί όλες αυτές οι απορίες; Μην το κάνεις μεσανατολικό πάρε εκεί ένα tablet...και εκτος από nexus κοίτα και ainol μεριά.

Κάλμαρε λίγο θα δώσω 500 ευρώ και να μη το συζητήσω κιόλας?

Όταν λέω δεν είμαι noob, εννοώ να χρειαστώ βοήθεια από το φόρουμ να την κανω τι? τα android τα ξέρω απέξω

btw "http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1662", μια χαρά active βλέπω το xda για το asus

Εχει ο αδελφός μου το asus transformer 300t (το πήρε τον οκτώμβριο) και είναι τουμπανιάρικο :P

Δε κολλάει αλλά το μόνο που με χαλάει είναι η ανάλυση :P

1280x800 αλλά το 700t πρέπει να μαμεί :P

Πολυ φτηνό ρε συ αυτό που βρήκες στο ebay

Σκέψου ο αδελφός μου πήρε το 300t το 32αρη 450...

Μια χαρά είναι...έχει καλό feedback και ο πωλητής...(χωρίς να είμαι ειδικός απο αγορές ebay)

Λολ ωραία συμβουλή...

Ότι ναναι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν σου λεει υποστηριξη απο xda δεν εννοει υποστηριξη για αποριες και λοιπα αλλα για περασμα custom roms και αλλων mods. Πραγματα που κανει καποιος πιο "ψαγμενος" οχι noob.

Εκτος αυτου και εγω ψηφιζω με διαφορα nexus 10. Αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το παρεις απο εξωτερικο και τα μαγαζια π το στελνουν απο Ε.Ε. στηξ Ελλαδα το δινουν γυρω στα 425. Βεβαια σε λιγο καιρο μπορεις να αγορασεις και το xperia z tablet που ειναι πανεμορφο και πολυ κλο γενικα αλλα πιο ακριβο. Σε οποιοδηποτε tablet μπορεις να συνδεσεις bluetooth keyboard

Επεξ/σία από C1oud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν σου λεει υποστηριξη απο xda δεν εννοει υποστηριξη για αποριες και λοιπα αλλα για περασμα custom roms και αλλων mods. Πραγματα που κανει καποιος πιο "ψαγμενος" οχι noob.

Εκτος αυτου και εγω ψηφιζω με διαφορα nexus 10. Αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να το παρεις απο εξωτερικο και τα μαγαζια π το στελνουν απο Ε.Ε. στηξ Ελλαδα το δινουν γυρω στα 425. Βεβαια σε λιγο καιρο μπορεις να αγορασεις και το xperia z tablet που ειναι πανεμορφο και πολυ κλο γενικα αλλα πιο ακριβο. Σε οποιοδηποτε tablet μπορεις να συνδεσεις bluetooth keyboard

το οποίο κάνει 50 ευρώ για να είναι αξιοπρεπές.. και πάλι για να το κουβαλάς μαζί σου θα πρέπει να χεις ξεχωριστά keyboard και tablet, θα χει μπαταρίες για το bluetooh blablabla

ξέρω πολύ καλά για custom roms, άρα και πάλι δεν χρειάζομαι βοήθεια.. επαναλαμβάνω και το asus έχει μια χαρά community στο xda και καλές custom roms.. 

πες το, χέσε το ότι η κάμερα δεν είναι στην μέση σιγά

άσε και το κακό autobrigheness σιγά

αλλά 4-5 ώρες battery life με 12-14 του asus εδώ ποια είναι η απάντηση σου?

από την άλλη 2560χ1600 με 1920x1200 του asus έχει μεγάλη διαφορά...

αααααααα tough choise :D

όλοι λένε για το nexus 10

Επεξ/σία από CityBong

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είναι να δώσεις τα διπλάσια από αυτά που δίνεις τώρα (ενα χιλιάρικο δηλαδή) οκ :D :P

Είναι και αυτό ένα θεματάκι. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! 

Προφανώς θα έχει quadcore, και όλα τα άλλα θα ναι σαν nexus 10, το οποίο κάνει περίπου 380 ευρώ.. Άρα πόσο ακριβό παίζει να το πάνε? Άντε 600..

Να κάνω μια σημείωση. Στο transformer infinity, άμα αγοράσεις το tablet χωρίς το dock κάνει 390 ευρώ. (Το dock μόνο κάνει 80 :D).

Επεξ/σία από CityBong

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...