terry308 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Χριστός Ανέστη , ψάχνω από Ελλάδα ή από κατάστημα (κοντινού) εξωτερικού που στέλνει Ελλάδα το παρακάτω "καλώδιο" Θα moddάρω το πλαϊνό του κουτιού και θέλω να το βάλω Το βρήκα σε Αμερική και Αγγλία (ΕΒΑΥ) , το έχει δει κανείς στην Ελλάδα ;; 1
FactorQ Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Σωστος και εγω δοκιμασα μερικα απο τζαμια αλλα δεν....
Doc1355 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Αν δεν κάνω λάθος έχει στο Eworld,πάρε ενα τηλέφωνο να δεις αν έχει ή αν μπορεί να σου φέρει 1
terry308 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μπένος στην Χαλκοκονδύλη, Αθήνα. LocationΒέροια - Θεσ/νίκη Thanks πάντως Δεν ξέρω αν κάνει αυτό που φαίνεται στη σελίδα του και με Τιμή κατόπιν συνεννοήσεως! ή αυτο
mask2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Ώπα δεν το είδα. Είναι και αργά.... Δεν θυμάμαι ποιο είχα πάρει γιατί είχα πάει από εκεί. Δεν μπορεί πάντως να μην υπάρχει κάποιος στην θεσ/νικη. Ψάξε στο νετ.
sobi1984 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 για λαμαρινες θες αυτο εδω http://www.benos.com.gr/e-Shop/Extruded-Rubber-Profiles/Solid-U-Rubber-Profiles/SO-U-RP-5014.aspx μιας και η λαμαρινα δεν εχει μεγαλυτερο παχος απο ενα χιλιοστο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα