Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello, πριν απο λίγο άνοιξα τον υπολογιστή για να βάλω πάστα στο cpu & gpu και (πιστεύω) τα έκανα σωστά.
Καθάρισα τις παλιές, έβαλα σωστά την πάστα και στα 2, την gpu την κρατούσα απο τα πλάγια γιατί ξέρω οτι δε πρέπει να την ακουμπάω.
Αφού τα σύνδεσα, όλα το PC δεν έδινε σήμα στο monitor.Δε νομίζω να κάηκε η gpu γιατί ούτε μυρίζει κάτι και βγάζει κανονικά θερμότητα αν αφήσω τον υπολογιστή ανοιχτό για λίγο.
Πριν απο 1 εβδομάδα, είχα ξανανοίξει το PC αλλά εκείνη τη φορά έβγαλα και τον CPU απο τη θέση του και όταν το σύνδεσα μου έκανε πάλι τα ίδια.Το ξανα έβγαλα, το σύνδεσα και ήταν ok.
Τώρα όμως δε γίνεται τίποτα, αφαιρώ τη ψύκτρα του cpu, τη ξαναβάζω και δουλεύει κανονικά αλλά δε δίνει σήμα στην οθόνη.Τι μπορει να φταίει??

Thanks!

CPU: Intel Core 2 Duo 2.3ghz
GPU: Nvidia GT 9400 512mb

Δημοσ.

την οθόνη σου την δοκίμασες αλλού;;

τα καλώδια vga τα έχεις τσεκάρει αν είναι κουμπωμένα ok;;

Δημοσ.

Το έκανα μόλις τώρα αλλά τα ίδια..

βεβαιωσου οτι εβαλες σωστα την καρτα γραφικων.

η μητρικη εχει ηχειακι επανω?

Θα ξαναδω την gpu.H mobo μου είναι asrock 1333 glan.

Εβγαλα cpu & gpu και παλι τα ιδια.

Συνδεσα το vga στην mobo και δεν έδινε σήμα πάλι.

Δημοσ.

Επίσης, όταν το ανοίγω δε κάνει το  beep όπως έκανε όταν έδειχνε τα  specs.

Δοκίμασα να αφαιρέσω τα πάντα πάνω απο τη μητρική.Άφησα 1 ram, cpu και τροφοδοτικό αλλά πάλι δεν ακούγεται το beep.

Παίζει να είναι η μητρική?

Δημοσ.

Επίσης, όταν το ανοίγω δε κάνει το  beep όπως έκανε όταν έδειχνε τα  specs.

Δοκίμασα να αφαιρέσω τα πάντα πάνω απο τη μητρική.Άφησα 1 ram, cpu και τροφοδοτικό αλλά πάλι δεν ακούγεται το beep.

Παίζει να είναι η μητρική?

Είχα το ίδιο πρόβλημα πριν 2 μέρες.Δεν έδινε σήμα πουθενά ούτε από την GPU ούτε από την onboard της mobo ,οπότε τα έβγαλα όλα εκτός κουτιού τα καθάρισα από σκόνη.Ύστερα συνέδεσα αρχικά μόνο επεξεργαστή με ψύκτρα και μία μνήμη στην πρώτη υποδοχή.Και δούλεψε από την digital θύρα της mobo.Μετά έβαλα GPU και δίσκο και τώρα πλεον δουλεύει κανονικά.

Αν τα κάνεις όλα αυτά και δεν δουλέψει προσπάθησε να κάνεις reset το bios (η βγάλε και βάλε την μπαταρία του mobo)

ΥΓ:Δώσε προσοχή στην σκόνη και ιδιαίτερα στις υποδοχές για ram αλλά και GPU.

Δημοσ.

Τα πρώτα τα έκανα και δε δουλεψε.Τωρα, οσον αφορα το reset του bios και τη μπαταρια, πως θα τα κανω γιατι ειμαι λιγο αρχαριος σε αυτα τα θεματα.

Δημοσ.

Τελικά ήταν αυτό με τη μπαταρία.Και τρόμαξα, λέω ποιός έχει να πληρώνει τώρα :P

Σας ευχαριστώ όλους για τα replies :D

Cheers!

Δημοσ.

Τελικά ήταν αυτό με τη μπαταρία.Και τρόμαξα, λέω ποιός έχει να πληρώνει τώρα :P

Σας ευχαριστώ όλους για τα replies :D

Cheers!

Τίποτα απλά για να μην το ξαναπάθεις προτείνω να μπεις στο BIOS και να κάνεις disable την onboard κάρτα γραφικών της motherboard.

Δημοσ.

Θα το κάνω το συντομότερο! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα για να μην ανοίγω καινούριο topic.

Στη mobo έχω 4 θέσεις για DDR2 ram. 1=yellow  2= orange  και ουτω καθ'εξης.Εγώ τα 4 gb πρέπει να τα βάλω σαν set σε ίδιο χρώμα ή σε διαφορετικό?

Δημοσ.

Ναι πρεπει να τις βαλεις σε slot ιδιου χρωματος για να ενεργοποιηθει το Dual Channel

Έγινε, ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...