nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 τα ψάρια αναπνέουν από τα βράγχια τους, τα δελφίνια αναπνέουν από τους πνεύμονές τους και φυσικά μπορούν να ζήσουν για λίγο εκτός νερού δηλαδή θα μπορούσα να το βγάζω έξω να παίζουμε για λίγο και να το ξαναβάζω στην πισίνα και να μην ψοφήσει ? :mellow: 1
frenzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 TIL operating instructions for cock and dolphin are exactly the same. 2
nvel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δηλαδή θα μπορούσα να το βγάζω έξω να παίζουμε για λίγο και να το ξαναβάζω στην πισίνα και να μην ψοφήσει ? :mellow: το ότι μπορούν να ζήσουν για λίγο έκτος νερού δεν σημαίνει και ότι τους αρέσει να βρίσκονται έκτος νερού
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Το ίδιο θα σκέφτονταν και αυτά αν άκουγαν 2 ανθρώπους να πηδιούνται. Αφήστε τα να ξεσκιστούν ελεύθερα. Έχω μεγαλώσει δεκάδες γατιά από μικρό παιδί, αν καταλαβαίνει κανείς τη συμπεριφορά, τις ανάγκες και φυσικά τις ιδιαιτερότητες του κάθε κατοικίδιου (δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες), είναι πιο εύκολη η συνύπαρξη και για τους δυο. Όπως και με σκύλους άλλωστε.Κορίτσι για PC έχεις κόμπλεξ απέναντι στα γατιά, δεν το λέω με κακία ε. Πάντως δεν είχα ποτέ μου κατοικίδιο στην Αθήνα τόσα χρόνια, θα'θελα και το σκεφτόμουν τελευταία αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω και να έχει τη ζωή που πρέπει. Το θεμα δεν ειναι το "σεξ" που κανουν καθε αυτο αλλα το οτι πλακονονται 5-6 ωρες πιο αρσενικο θα επιβληθει και ακουγονται τσιριδες που ειναι πολυ μα πολυ εκνευβριστικες!
gnsX Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Λεπόν,το θέμα είναι για τα κωλόγατα. 1.Είναι κατάχαζα 2.Είναι απαιτητικά 3.Είναι αντιπαθητικά 4.Είναι η ντροπή του είδους της 5.Οι ιδιοκτήτες τους φαντασιώνονται ότι είναι πανέξυπνες και μπλα μπλα μπλα για να δικαιολογήσουν την απύθμενη βλακεία τους σε οτιδήποτε κάνουν 6.Πέταμα στη ζούγκλα όλα,με το υπόλοιπο σόι 2
noob Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δηλαδή, τα δελφίνια ...δε μαδούν;;; Μαδούν.. πώς δε μαδούν!Ό,τι και η Άντζελα.. Eκτός από τη ράτσα adolphin που μαδάει ό,τι κινείται..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Λεπόν,το θέμα είναι για τα κωλόγατα. 1.Είναι κατάχαζα 2.Είναι απαιτητικά 3.Είναι αντιπαθητικά 4.Είναι η ντροπή του είδους της 5.Οι ιδιοκτήτες τους φαντασιώνονται ότι είναι πανέξυπνες και μπλα μπλα μπλα για να δικαιολογήσουν την απύθμενη βλακεία τους σε οτιδήποτε κάνουν 6.Πέταμα στη ζούγκλα όλα,με το υπόλοιπο σόι Πω αυτό το τελευταίο με το σόι, σκέφτηκα πόσοι/ πόσες θα έλεγαν ακριβώς τα ίδια για την/ τον σύζυγο με πεθερά
pavlinara Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 sorry αλλά η δική μου γάτα δεν είναι ούτε αντιπαθητική ούτε απαιτητική και η ντροπή του είδους μας είσαι μάλλον εσύ
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Pavlinara.. Μπορεί στο συγκεκριμένο να μην συμφωνώ με τον gnsX... για την ακρίβεια διαφωνώ πλήρως... ΑΛΛΑ Όσοι έχουν ζώα φυλακισμένα σε διαμερίσματα είναι χειρότεροι από αυτούς που λένε ό,τι και ο gnsX. Αλήθεια, εσύ έχεις ζώα; Κήπο ή σε διαμέρισμα;
YiN Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Τώρα να μιλήσω και να φάω μπαν ή να πάω να κάνω γιόγκα;
Timonkaipumpa Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Ένα καλό δίλημμα για όσους δεν έχουν επιχειρήματα, indeed.
YiN Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Όσοι έχουν ζώα φυλακισμένα σε διαμερίσματα είναι χειρότεροι από αυτούς που λένε ό,τι και ο gnsX. Αλήθεια, εσύ έχεις ζώα; Κήπο ή σε διαμέρισμα; ^--- τίγκα στο επιχείρημα. Για να μαθαίνετε.
pavlinara Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Χειρότεροι όσοι έχουν κατοικίδια;wtf? δεν έχω κανένα λυκόσκυλο σε διαμέρισμα 50 τετραγωνικά.Έχω γάτες σε διαμέρισμα 150 τετραγωνικά με μπαλκόνια και μια χαρά ζουν.Και όχι και φυλακισμένα.Όσες φορές τα έχω βγάλει έξω από το διαμέρισμα σαν τρελές έκαναν για να ξαναμπούν μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα