Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως αν σου πω ότι σε 4 μέρες μου έπιασαν τρία τέτοια που βλέπεις στη φωτογραφία, ίσως τις εκτιμήσεις περισσότερο. Μάλιστα, αυτό στη φωτογραφία είναι το μικρότερο και το οποίο βρήκα σήμερα το πρωί.

Το έβαλα σε σποιλερ γιατί όσο ναναι δε γουστάρει ο καθένας να τα βλέπει.

καλα, που μενεις;! κολλητα σε χωματερη;

Δημοσ.

καλα, που μενεις;! κολλητα σε χωματερη;

δεν έχεις μείνει σε χωριό η στην επαρχία έτσι ?

• Like 1
Δημοσ.

Το μονο πρασινο που θα χει δει στη ζωή του, ειναι ο κηπος των Starbucks στην πατησίων!

:-D

Δημοσ.

Βασικά στις πόλεις υπάρχουν πολύ περισσότερα, κάπου είχα δει μια στατιστική για ένα ποντίκι στα τρία-πέντε μέτρα από οπουδήποτε βρίσκεσαι στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση το ποστ είναι άκυρο.

• Like 2
Δημοσ.

Το μονο πρασινο που θα χει δει στη ζωή του, ειναι ο κηπος των Starbucks στην πατησίων!

:-D

συγχαρητηρια και στους δυο...ας ανοιξουμε την κουρτινα 3 να δουμε τι κερδισατε!

zongk2.JPG

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα προχθες για δυο μερες στο εξοχικο ενος φιλου και μεσα σε λιγες ωρες αλλαξα οτι θετικο υπηρχε για τις γατες.

Οταν η γατες ζευγαρονουν ειναι ανυποφορες!!!!!!

Ευτηχως η δικια μου εχει κανει στειρωσει εδω και καιρο. 

Δημοσ.

Πάρτε ένα δελφίνι για κατοικίδιο, ούτε τρίχες στο πάτωμα ούτε γρατζουνιές στα έπιπλα

Δηλαδή, τα δελφίνια ...δε μαδούν;;;  :confused:  :confused:  :confused:

Δημοσ.

Πηγα προχθες για δυο μερες στο εξοχικο ενος φιλου και μεσα σε λιγες ωρες αλλαξα οτι θετικο υπηρχε για τις γατες.

Οταν η γατες ζευγαρονουν ειναι ανυποφορες!!!!!!

Ευτηχως η δικια μου εχει κανει στειρωσει εδω και καιρο. 

Το ίδιο θα σκέφτονταν και αυτά αν άκουγαν 2 ανθρώπους να πηδιούνται. Αφήστε τα να ξεσκιστούν ελεύθερα.

Έχω μεγαλώσει δεκάδες γατιά από μικρό παιδί, αν καταλαβαίνει κανείς τη συμπεριφορά, τις ανάγκες και φυσικά τις ιδιαιτερότητες του κάθε κατοικίδιου (δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες), είναι πιο εύκολη η συνύπαρξη και για τους δυο. Όπως και με σκύλους άλλωστε.Κορίτσι για PC έχεις κόμπλεξ απέναντι στα γατιά, δεν το λέω με κακία ε.

Πάντως δεν είχα ποτέ μου κατοικίδιο στην Αθήνα τόσα χρόνια, θα'θελα και το σκεφτόμουν τελευταία αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω και να έχει τη ζωή που πρέπει.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω ένα λόγο που να μην θέλει κάποιος την γάτα
αφου ειναι γουτου γουτου , όπως και τα σκυλιά ρε!
η αλήθεια θα λάμψει μόλις ζήσετε με ενα γάτο/γάτα/γάτο και σας δαγκώσει την μύτη να σας ξυπνήσει , ειναι πολυ ευχάριστη κίνηση . το κουτάβι μου γλύφει την μυτη σου αν το πλησιάσεις στο πρόσωπο σου αλλα μυρίζει η αναπνοή του μπιφτέκι :cry:

Πάρτε ένα δελφίνι για κατοικίδιο, ούτε τρίχες στο πάτωμα ούτε γρατζουνιές στα έπιπλα

τα δολφίνια μου αρέσουν και εμένα για κατοικίδια αλλά δεν έχω χώρο για πισίνα
δεν μπορούν να ζήσουν στο πάτωμα χωρίς νερό γιατι αναπνέουν απο τα βράγχια
μια φορά μου είχαν πει κάτι φίλοι μου που αράζαμε οτι έκανα τον  ήχο των δελφινιών , ίδιο όμως!αλλα δεν θυμάμαι τίποτα . ίσως ειναι ενα σημάδι της αρχιγονικης ρίζας μας εκ της θαλάσσεως πριν την εξέλιξη του ίδους σε βάτραχο και μετά σε γορίλα.

Δημοσ.

τα ψάρια αναπνέουν από τα βράγχια τους, τα δελφίνια αναπνέουν από τους πνεύμονές τους και φυσικά μπορούν να ζήσουν για λίγο εκτός νερού

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...