Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Ίσως αν σου πω ότι σε 4 μέρες μου έπιασαν τρία τέτοια που βλέπεις στη φωτογραφία, ίσως τις εκτιμήσεις περισσότερο. Μάλιστα, αυτό στη φωτογραφία είναι το μικρότερο και το οποίο βρήκα σήμερα το πρωί. Το έβαλα σε σποιλερ γιατί όσο ναναι δε γουστάρει ο καθένας να τα βλέπει. IMG_20130512_112735.jpg καλα, που μενεις;! κολλητα σε χωματερη;
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 καλα, που μενεις;! κολλητα σε χωματερη; δεν έχεις μείνει σε χωριό η στην επαρχία έτσι ? 1
aris1986 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δεν έχεις μείνει σε χωριό η στην επαρχία έτσι ? Το μονο πρασινο που θα χει δει στη ζωή του, ειναι ο κηπος των Starbucks στην πατησίων!
frenzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Βασικά στις πόλεις υπάρχουν πολύ περισσότερα, κάπου είχα δει μια στατιστική για ένα ποντίκι στα τρία-πέντε μέτρα από οπουδήποτε βρίσκεσαι στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση το ποστ είναι άκυρο. 2
Alxnks Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 δεν έχεις μείνει σε χωριό η στην επαρχία έτσι ? Το μονο πρασινο που θα χει δει στη ζωή του, ειναι ο κηπος των Starbucks στην πατησίων! συγχαρητηρια και στους δυο...ας ανοιξουμε την κουρτινα 3 να δουμε τι κερδισατε! 1
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πάρτε ένα δελφίνι για κατοικίδιο, ούτε τρίχες στο πάτωμα ούτε γρατζουνιές στα έπιπλα 1
REDODIN7 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πηγα προχθες για δυο μερες στο εξοχικο ενος φιλου και μεσα σε λιγες ωρες αλλαξα οτι θετικο υπηρχε για τις γατες. Οταν η γατες ζευγαρονουν ειναι ανυποφορες!!!!!! Ευτηχως η δικια μου εχει κανει στειρωσει εδω και καιρο.
deesnider Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πάρτε ένα δελφίνι για κατοικίδιο, ούτε τρίχες στο πάτωμα ούτε γρατζουνιές στα έπιπλα Δηλαδή, τα δελφίνια ...δε μαδούν;;;
~mxls~ Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Πηγα προχθες για δυο μερες στο εξοχικο ενος φιλου και μεσα σε λιγες ωρες αλλαξα οτι θετικο υπηρχε για τις γατες. Οταν η γατες ζευγαρονουν ειναι ανυποφορες!!!!!! Ευτηχως η δικια μου εχει κανει στειρωσει εδω και καιρο. Το ίδιο θα σκέφτονταν και αυτά αν άκουγαν 2 ανθρώπους να πηδιούνται. Αφήστε τα να ξεσκιστούν ελεύθερα. Έχω μεγαλώσει δεκάδες γατιά από μικρό παιδί, αν καταλαβαίνει κανείς τη συμπεριφορά, τις ανάγκες και φυσικά τις ιδιαιτερότητες του κάθε κατοικίδιου (δεν είναι όλες οι γάτες ίδιες), είναι πιο εύκολη η συνύπαρξη και για τους δυο. Όπως και με σκύλους άλλωστε.Κορίτσι για PC έχεις κόμπλεξ απέναντι στα γατιά, δεν το λέω με κακία ε. Πάντως δεν είχα ποτέ μου κατοικίδιο στην Αθήνα τόσα χρόνια, θα'θελα και το σκεφτόμουν τελευταία αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσα να το μεγαλώσω και να έχει τη ζωή που πρέπει.
nicoc89 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δεν καταλαβαίνω ένα λόγο που να μην θέλει κάποιος την γάτααφου ειναι γουτου γουτου , όπως και τα σκυλιά ρε!η αλήθεια θα λάμψει μόλις ζήσετε με ενα γάτο/γάτα/γάτο και σας δαγκώσει την μύτη να σας ξυπνήσει , ειναι πολυ ευχάριστη κίνηση . το κουτάβι μου γλύφει την μυτη σου αν το πλησιάσεις στο πρόσωπο σου αλλα μυρίζει η αναπνοή του μπιφτέκι Πάρτε ένα δελφίνι για κατοικίδιο, ούτε τρίχες στο πάτωμα ούτε γρατζουνιές στα έπιπλα τα δολφίνια μου αρέσουν και εμένα για κατοικίδια αλλά δεν έχω χώρο για πισίναδεν μπορούν να ζήσουν στο πάτωμα χωρίς νερό γιατι αναπνέουν απο τα βράγχιαμια φορά μου είχαν πει κάτι φίλοι μου που αράζαμε οτι έκανα τον ήχο των δελφινιών , ίδιο όμως!αλλα δεν θυμάμαι τίποτα . ίσως ειναι ενα σημάδι της αρχιγονικης ρίζας μας εκ της θαλάσσεως πριν την εξέλιξη του ίδους σε βάτραχο και μετά σε γορίλα.
nvel Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 Δημοσ. 12 Μαΐου 2013 τα ψάρια αναπνέουν από τα βράγχια τους, τα δελφίνια αναπνέουν από τους πνεύμονές τους και φυσικά μπορούν να ζήσουν για λίγο εκτός νερού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα