Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν δεν κάνω λάθος μόνο τα δελφίνια και ο άνθρωπος κάνουν σεξ για την ευχαρίστηση
γιατί ? τα υπόλοιπα ήδη ζώων τι είναι? χριστιανοί ? που οφείλεται αυτό ????
πιστεύω γιαυτο οι χελώνες δεν αλλάζουν στάσεις , δεν τις νοιάζει , δεν ψάχνονται , απλά να μπει η βίδα στην ούπα να την γυρίσεις δυο σβούρες και μετά σπίτι τους .

Δημοσ.

Εδώ άλλοι βάζουν στο σπίτι τους γυναίκες,τις ταίζουν τις πληρώνουν και αυτες.?.........?....

Στις γάτες κολλησες εσύ;

Μακράν τιμιοτερο και πιστοτερο ζώο η γάτα!

ναι αλλα η γάτα είναι φίλη σου ενώ η γυναίκα, σου δίνει κ...λο

άλλο φιλία άλλο σχέση, μην τα μπερδεύεις

Δημοσ.

ναι αλλα η γάτα είναι φίλη σου ενώ η γυναίκα, σου δίνει κ...λοάλλο φιλία άλλο σχέση, μην τα μπερδεύεις

Έκαστος στο είδος του!!

Δημοσ.

Οι άντρες είναι γουρούνια, οι γυναίκα δίνει κώλο - όχι μέσα στο σπίτι, η γάτα δεν δίνει κώλο, οι χελώνες είναι χριστιανοί, τα κουτάβια μυρίζουν σα μπιφτέκια, οι πουτάνες στην Πράγα είναι σοβαρές, οι γάτες είναι κόνσεπτ.

In_Russia_22.jpg

• Like 7
Δημοσ.

Δηλαδή σας ενοχλούν οι γάτες που αναπαράγονται λίγους μήνες την άνοιξη και όχι οι σκύλοι που αληχτάνε όλο τον χρόνο επειδή τους κατέβηκε;

Όταν πηδιούνται δεν κάνουν καθόλου φασαρία. Οίστρο έχουν όλο το χρόνο. Δεν έχουν περίοδο.

Όταν σκοτώνονται κάνουν φασαρία (του ιδίου φύλου, συνήθως αρσενικά μεταξύ τους).

Ε, όλα και όλα, έχω χελώνα, και οι χελώνες γαμάνε, μεταφορικά.;ρ

Και κυριολεκτικά, ε;

Όλα τα ζωντανά του θεού είναι. Το καθένα με τις ομορφιές του.

Εγώ έχω γάτες τα τελευταία 15 χρόνια.

Δεν θα με χάλαγε καθόλου ένα σκυλί, κυρίως για πρακτικούς λόγους (φύλαξη, να αρχίσει να γαυγίζει όταν κάτι νιώθει τη νύχτα), αλλά και γιατί σε αναγκάζει να ξεκουνηθείς για να το βγάλεις βόλτα..

Αλλά δεν συνδυάζονται και τα δυο σε διαμέρισμα, και οι γάτες ήρθαν πρώτες.

Ο σκύλος έχει σίγουρα περισσότερη δουλειά, ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης - βόλτας - μπάνιου/περιποίησης κλπ.

Η γάτα είναι πιο εύκολη σε περιποίηση.

Απλά, Δεν εκπαιδεύεται, σε γράφει στα αρχ.... του ή στο μ.... της (κι ας είναι στειρωμένο),

όσων χρονών και να φτάσει παραμένει σχετικά παρτσακλό (θα κάνει τη διαολιά ξύνοντας τον καναπέ και θα σε κοιτάξει με αυτό το πουτανίστικο βλέμμα όταν θέλει να της/του δώσεις σημασία).

Βέβαια όλα τα ζώα έχουν χαρακτήρες, δεν ισχύουν πάντοτε οι γενικές προδιαγραφές..

Πάντως έχω φίλους και σκυλόφιλους που απέκτησαν γάτα και χάζεψαν, και το ανάποδο.

Εμβόλια-αρρώστιες κλπ. πάνω κάτω τα ίδια, οι γάτες κάποιες φορές γρατζουνάνε αλλά δεν πεθαίνεις κιόλας απ' αυτό (το συνηθίζεις), οι φθορές στο σπίτι είναι παρόμοιες και στα δύο είδη.

Οι δικές μου πάντως βγαίνουν κι έξω , δεν μπορούν να μένουν σπίτι όλη μέρα , τρελαίνονται.

Με πόνο ψυχής (για αυτοκίνητα-τσακωμούς κλπ.) αλλά είναι βάσανο να είναι το ζώο συνέχεια κλεισμένο μέσα σε 4 τοίχους.

Δημοσ.

Όταν πηδιούνται δεν κάνουν καθόλου φασαρία.

Μπα...Καταρχην η διαδικασια αυτη μπορει να διαρκει ωρες μεχρι η θυληκη να παρει την μιση γειτονια (συνηθως νυχτερινες) και η θυληκη κανει κατι επαναλαμβανομενους ηχους μεταξυ γουργουρητου και νιαουρισματος που ειναι διαπεραστικοι και εκνευριστικοτατοι. Δεν ενοχλει τοσο οσο οταν τσακωνονται 2 γατοι, αλλα ενοχλει.

Οίστρο έχουν όλο το χρόνο.

Γενναρη εως Σεμπτεμβρη-Οκτωβρη στην Ελλαδα, δεδομενου οτι δεν κυοφορουν-θηλαζουν.

ΥΓ. Το πιο εκνευριστικο με τους γατους που τσακωνονται ειναι οτι θα ανοιξεις την μπαλκονοπορτα/παραθυρο θα τους πεταξεις οτι βρεις ευκαιρο -νερο, περιοδικο, εφημεριδα, οτιδηποτε- θα φυγουν οσα μετρα χρειαστει για να βρεθουν εκτος βεληνεκους σου και θα συνεχισουν τον καυγα.

Δημοσ.

Οι άντρες είναι γουρούνια, οι γυναίκα δίνει κώλο - όχι μέσα στο σπίτι, η γάτα δεν δίνει κώλο, οι χελώνες είναι χριστιανοί, τα κουτάβια μυρίζουν σα μπιφτέκια, οι πουτάνες στην Πράγα είναι σοβαρές, οι γάτες είναι κόνσεπτ.

In_Russia_22.jpg

Μου αρέσουν οι άντρες που συνοψίζουν.

Σημείωσε και αυτό Watson.

Δημοσ.

Πάντως κορίτσιγιαπισί, αν θες να το ψάξεις και hands on, ξεκίνα με γάτους. Αν έχουν μεγαλώσει όμορφα είναι εξίσου μπουνταλάδες με τους σκύλους.

Παραδόξως, σε όλα τα θηλαστικά, θέλει ωοθήκες για να είσαι εντελώς στα αρχίδια σου.

• Like 3
Δημοσ.

αφου αμα έχουν ωοθήκες δεν έχουν όρχιδια ....
τεσπα , τα θηλυκά γατιά είναι ποιο ήρεμα , μόνο οταν ζητάνε ειναι σπαστικά γιατι τρίβονται στο χαλί και σκούζουν μες τη νυχτα

Δημοσ.

Γιατί ενώ ψήνεις μπάρμπεκιου και πας μέσα στο σπίτι για δύο λεπτά, ανεβαίνουν πάνω,  σου γεμίζουν τρίχες το φαγητό, τσιμπάνε και λίγο να δουν αν το έκανες νόστιμο. Τόσο έξυπνα πλασματάκια  :-)

Και ύστερα; Και ύστερα που λες "δε πειράζε βρε, άντε, πάρτε όλο μου το φαγητό" και τους το πετάς και τα βλέπεις όλα μαζί να τρώνε; Αααααααααχου ομορφιές.  :-)

ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ, ΣΕ ΛΙΩΝΟΥΝ

img_47572.jpg

*και το παραπάνω περιστατικό συνέβη σήμερα. Την έβγαλα με προτηγανισμένες πατάτες. Έκανα το σπίτι μου γκούντις.  :( 

Δημοσ.

Καλά giorgos147 πραγματικά σου εύχομαι να μην σου συντρίψει ποτέ κανένα θηλυκό τη καρδιά.

Αν και χλωμό μαν.

Πάντως κορίτσιγιαπισί, αν θες να το ψάξεις και hands on, ξεκίνα με γάτους. Αν έχουν μεγαλώσει όμορφα είναι εξίσου μπουνταλάδες με τους σκύλους.

when we domesticate animals, especially a companion animal like a dog, we are placing new demands upon it. Some of these demands are social in nature, such as understanding human communication gestures and words. Dogs are subjected to more of this pressure than are cats. Thus it might be expected that dogs would show a greater rise in their EQ than cats. This was verified by the Oxford researchers using 511 different samples ranging from extinct species only available as fossils, up through current living examples. Thus it appears that based on their EQ dogs are becoming progressively more intelligent over time while cats have remained at much the same level of mental ability that they had when we first domesticated them. This means that not only are dogs smarter than cats, but the gap between the species is increasing over time.

At the risk of starting another argument, these data may explain why we never hear about such things as a "seeing eye cat," "police cat" or "search and rescue cat."

Source: www.psychologytoday.com

Τι στο π*ύτσο λες πάλι. Αν οι σκύλοι ήταν χαζοί και δεν με ξάφνιαζαν μέρα με τη μέρα θετικά, για ποιο λόγο να τους βάλω σπίτι μου. Μου κάνει εντύπωση που μερικοί άνθρωποι δέχονται γενικά κουτά όντα στο περίγυρό τους. Αν ήταν έτσι, φυσικά και θα έπαιρνα ένα καγκουρίκι καλύτερα.

Long-eared-Jerboa.jpg

• Like 1
Δημοσ.

αφου αμα έχουν ωοθήκες δεν έχουν όρχιδια ....

Παραδόξως, σε όλα τα θηλαστικά, θέλει ωοθήκες για να είσαι εντελώς στα αρχίδια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...