Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω γάτες 15+ χρόνια και το μόνο που μου την σπάει είναι ο ήχος που κάνουν στον τσακομό και στο βάτεμα
φαντάζομαι για να κάνουν έτσι αυτά , τι θα γινόταν αν είχαμε αδέσποτα λιοντάρια στην Ελλάδα , δεν θα μας αφηναν να κοιμηθούμε

1275032700548999.jpeg

παρα τσαφ τα τσαφ πομ πομ δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος γάτα αμα δεν του αρέσει , υπάρχουν και τα άλλα κατοικίδιων να διαλέξη

και σκυλιά έχω και δεν μου αρέσει που σου μυρίζουν τον κώλο αν την ρίξεις γιατι τότε καταλαβένουν όλοι οτι ήσουν εσύ και γίνεσαι ρεζίλι
στα κουτάβια πάλι δεν μου αρέσει που η ανάσα τους μυρίζει μπιφτέκι

Ομως και αυτά είναι πολυ καλά κατοικίδια , κάνουν και κόλπα!

Δημοσ.

και σκυλιά έχω και δεν μου αρέσει που σου μυρίζουν τον κώλο αν την ρίξεις γιατι τότε καταλαβένουν όλοι οτι ήσουν εσύ και γίνεσαι ρεζίλι

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις σκυλιά. Τόσο καιρό, όλο και κάποιο θα είχε βρει το stuff σου. 

Δημοσ.

...κάμα σούτρα και π..τσες μπλε!

αν είχαμε αδέσποτα λιοντάρια στην Ελλάδα , δεν θα μας αφηναν να κοιμηθούμε

Ακριβώς αυτό θα ήταν το πρόβλημα, αν κυκλοφορούσαν αδέσποτα λιοντάρια...

Δημοσ.

Σωστά, γιατί απ' τα αδέσποτα λιοντάρια, ο θόρυβος που κάνουν θα ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα. :-D

Big+Game+Hunting.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δε ξερω γιατι αλλά μου φανηκε αστειο! Μονο σε μια σταση το κανουν; Παραλλαγές δεν έχουν; :mellow:

Δημοσ.

Εχω γάτες 15+ χρόνια και το μόνο που μου την σπάει είναι ο ήχος που κάνουν στον τσακομό και στο βάτεμα

φαντάζομαι για να κάνουν έτσι αυτά , τι θα γινόταν αν είχαμε αδέσποτα λιοντάρια στην Ελλάδα , δεν θα μας αφηναν να κοιμηθούμε

1275032700548999.jpeg

παρα τσαφ τα τσαφ πομ πομ δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος γάτα αμα δεν του αρέσει , υπάρχουν και τα άλλα κατοικίδιων να διαλέξη

Αμα ειχε αδεσποτα λιονταρια στην Ελλαδα θα κοιμοσουν μια και καλη.

Δημοσ.

Δε ξερω γιατι αλλά μου φανηκε αστειο! Μονο σε μια σταση το κανουν; Παραλλαγές δεν έχουν; :mellow:

Καμπύλη σε ευθεία επιφάνεια, γάμησε τα..;ρ

Δημοσ.

Εδώ άλλοι βάζουν στο σπίτι τους γυναίκες,τις ταίζουν τις πληρώνουν και αυτες.?.........?....

Στις γάτες κολλησες εσύ;

Μακράν τιμιοτερο και πιστοτερο ζώο η γάτα!

• Like 2
Δημοσ.

Εδώ άλλοι βάζουν στο σπίτι τους γυναίκες,τις ταίζουν τις πληρώνουν και αυτες.?.........?....

Εσύ την έχεις στο μπαλκόνι;

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...