akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Koritsi_Gia_PC καταλαβαίνεις οτι έτσι βασανίζεται το ζώο ε; Όσο μεγάλο σπίτι να έχεις και όση ελευθερία να του παρέχεις μέσα σε αυτό την συχνή βόλτα την χρειάζεται. 4
aris1986 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 http://www.buzzfeed.com/summeranne/23-signs-youre-too-obsessed-with-your-person 4
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 akpe μου αν δεν ήταν τρισευτυχισμένη να κουφαθώ και να μην ξανακούσω τον ήχο της μουσικής. /veindrops
akpe Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δεν είναι θέμα τρισευτυχισμένης ή οχι. Είναι θέμα οτι την βόλτα, έστω και δυο τρεις φορές την εβδομάδα, την χρειάζονται. Ψάξε στο άλλο θέμα σχετικά με την νομοθεσία, έχει ξανασυζητηθεί (δεν στο λεω με κακία, και η δικιά μου την έχει μονίμως μέσα την σκύλα αλλά τα καντήλια της τα ακούει)
REDODIN7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχετε φαγωθεί όλοι με τη βόλτα στο χιόνι. Η δική μου σκυλίτσα έβλεπε τον δρόμο της Αθήνας μόνο όταν την πήγαινα στον Γιατρό της. Το μπαλκόνι το έχετε ακουστά; Αν έβαζα κάτι, θα κατουρούσε εκεί και το πιο χαζό σκυλί, λίγη προσπάθεια θέλει. Η δικιά μου γρατζουνούσε την πόρτα για να βγει, και γρατζουνούσε στα κρύα μετά από 3s να μπει και έξω έπαιζε χοντρό και χρυσαφιά κηλίδα, όλα GG. Σφουγγαρίστρα με δυνατό σαπουνάκι στο μπαλκονάκι, και μπαμ - μπαμ μια φορά την ημέρα (ή ανάλογα την υγειινή του καθενός). Υπήρχαν φορές που καθάριζα ανά 3 μέρες, τα έτρωγε ο ήλιος και απλά είχες το απαραίτητο ναρκοπέδιο μέχρι την αποθήκη. Όσον αφορά το ότι δεν έβγαινε. Πήγαινε στην εξοχικάρα μας στις κλασσικές αργίες/μεγάλες άδειες, που και αυτό να μην είχαμε.. ζωάρα έκανε στο μεγάλο μας σπίτι της Αθήνας. Οικογένεια, ζεστασιά, παιχνίδια, μουσικούλα, καλό σπιτικό φαγητό και μετά τα μπάνια ύπνος κάτω από τα σκεπάσματα μαζί μου. </3 Still a better story than Twillight. Μη σκαλώνεται. Με τους σκύλους βρίσκεται πάντοτε η λύση, με μόνη εξαίρεση την αποχή. Είναι σκληρή, και θα ήταν περισσότερο σκληρή για ΕΜΑΣ. Για εμένα ήταν, Με μπετομένους κολλητούς ή οικογένεια, γίνονται και τα ταξίδια. Μεγάλο ποσοστό πολλοί να έχουν κάτι από τα δυο. Τσιμπάτε. Το σκυλί για να είναι κοινωνικό και να μην έχει ψυχολογικά θέλει τη βόλτα του άσε που είναι και θέμα σωστής ανάπτυξης να βγει έξω να τρέξει για άσκηση. Εγώ όσο και αν μανουριάζω χίλιες φορες προτιμώ να τον πάω βόλτα και ας φάω την βροχή της ζωής μου παρα να το έχω στο μπαλκόνι.
athlios Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Έχετε φαγωθεί όλοι με τη βόλτα στο χιόνι. Η δική μου σκυλίτσα έβλεπε τον δρόμο της Αθήνας μόνο όταν την πήγαινα στον Γιατρό της. Το μπαλκόνι το έχετε ακουστά; Αν έβαζα κάτι, θα κατουρούσε εκεί και το πιο χαζό σκυλί, λίγη προσπάθεια θέλει. Η δικιά μου γρατζουνούσε την πόρτα για να βγει, και γρατζουνούσε στα κρύα μετά από 3s να μπει και έξω έπαιζε χοντρό και χρυσαφιά κηλίδα, όλα GG. Σφουγγαρίστρα με δυνατό σαπουνάκι στο μπαλκονάκι, και μπαμ - μπαμ μια φορά την ημέρα (ή ανάλογα την υγειινή του καθενός). Υπήρχαν φορές που καθάριζα ανά 3 μέρες, τα έτρωγε ο ήλιος και απλά είχες το απαραίτητο ναρκοπέδιο μέχρι την αποθήκη. Όσον αφορά το ότι δεν έβγαινε. Πήγαινε στην εξοχικάρα μας στις κλασσικές αργίες/μεγάλες άδειες, που και αυτό να μην είχαμε.. ζωάρα έκανε στο μεγάλο μας σπίτι της Αθήνας. Οικογένεια, ζεστασιά, παιχνίδια, μουσικούλα, καλό σπιτικό φαγητό και μετά τα μπάνια ύπνος κάτω από τα σκεπάσματα μαζί μου. </3 ] τρολαρεις ετσι?
mouti Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 <blockquote class="ipsBlockquote" data-author="REDODIN7" data-cid="52345676" data-time="1368052412"><p>Έχετε φαγωθεί όλοι με τη βόλτα στο χιόνι. Η δική μου σκυλίτσα έβλεπε τον δρόμο της Αθήνας μόνο όταν την πήγαινα στον Γιατρό της. Το μπαλκόνι το έχετε ακουστά; Αν έβαζα κάτι, θα κατουρούσε εκεί και το πιο χαζό σκυλί, λίγη προσπάθεια θέλει. Η δικιά μου γρατζουνούσε την πόρτα για να βγει, και γρατζουνούσε στα κρύα μετά από 3s να μπει και έξω έπαιζε χοντρό και χρυσαφιά κηλίδα, όλα GG. Σφουγγαρίστρα με δυνατό σαπουνάκι στο μπαλκονάκι, και μπαμ - μπαμ μια φορά την ημέρα (ή ανάλογα την υγειινή του καθενός). Υπήρχαν φορές που καθάριζα ανά 3 μέρες, τα έτρωγε ο ήλιος και απλά είχες το απαραίτητο ναρκοπέδιο μέχρι την αποθήκη. Όσον αφορά το ότι δεν έβγαινε. Πήγαινε στην εξοχικάρα μας στις κλασσικές αργίες/μεγάλες άδειες, που και αυτό να μην είχαμε.. ζωάρα έκανε στο μεγάλο μας σπίτι της Αθήνας. Οικογένεια, ζεστασιά, παιχνίδια, μουσικούλα, καλό σπιτικό φαγητό και μετά τα μπάνια ύπνος κάτω από τα σκεπάσματα μαζί μου. Πάρτε της το ζωντανό και μετά ban! 2
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δε ξέρω ρε μεν.. απλά πριν φωνάξετε τα pup-o-μπατσόνια δείτε τουλάχιστον τα εμβόλια που είναι ΟΚ.. Πάντως καμιά φορά καλά την έβλεπα. Ειδικά τότε που την είχα πάρει μαζί μου Πράγα. Έχει πάει κανείς; Πανέμορφα, έχει και σοβαρές π__τάνες. Όχι σαν τις δικές μας.. Υ.Γ: Λίγο σοβαρότερα πάντως, ίσως την είχα τυραννήσει λίγο μικρότερη. Της έσπαγα να νεύρα επειδή ήμουν καραμπάσταρδο. Μεγάλωσα πάντως, 14 έτη ήμασταν μαζί - από τα 7 μου και τώρα είμαι 23. Αν ποτέ έσφαλα, σε ότι και να ήταν, άνθρωποι είμαστε και ξέρει ότι όλοι την λατρέψαμε σαν προσωπικότητα και ότι ήταν κομμάτι της οικογένειας γιατί ήταν υπέροχη στα όλα της. Ποτέ δεν έκανε φασαρία χωρίς αιτία, κάθε μέρα που έμπαινε κόσμος ήταν οικοδέσποινα μέχρι που τους ανέβαζε από κάτω και πεθαίνανε στο γέλιο με τα παιχνίδια και την άπειρη ενέργειά της, ποτέ δεν δημιουργούσε πρόβλημα εκτός και αν της είχαμε κάνει ΕΜΕΙΣ μαλακία, ήταν πανέμορφη, ήξερε να αγαπάει (με σκέπαζε στα κρύα, και πέθαινε όταν με έβλεπε να δακρύζω) και σίγουρα είχε πολλές περισσότερες εμπειρίες συγκριτικά με τα άλλα σκυλιά, ναι ακόμα και αν η σταθερή της κατοικία ήταν στην Αθήνα και κατουρούσε στο μπαλκονάκι που είδατε παραπάνω. Τώρα που είναι εκεί πάνω και βλέπει τι νιώθω επειδή έχει υπερδυνάμεις (φαντάζομαι), επαληθεύει πως θα έδινα 10 έτη της ζωής μου όση και αν είναι αυτή, για να την είχα μαζί μου τουλάχιστον άλλα 5. Μετά βλέπαμε πάλι.
kostas_dr Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εάν πιάσω καμία τους στα χέρια μου, κατά 99% θα γίνουν τηγανιτές με πατάτες. Το υπόλοιπο 1% είναι να γίνουν σουβλιστές 2
Mr Mojo Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Εάν πιάσω καμία τους στα χέρια μου, κατά 99% θα γίνουν τηγανιτές με πατάτες. Το υπόλοιπο 1% είναι να γίνουν σουβλιστές [stuff] VS
bluesattack Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γλυκουλια και ησυχουλια Μετα απο κει αρχιζουν τα προβληματα 4
status Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Γλυκουλια και ησυχουλια Μετα απο κει αρχιζουν τα προβληματα Ε, όλα και όλα, έχω χελώνα, και οι χελώνες γαμάνε, μεταφορικά.;ρ
deesnider Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οι χελώνες γαμάνε, μεταφορικά.;ρ «Πρακτικά», όχι; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα