Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τα λεφτά που δίνεις καλό θα είναι.Για βαριά παιχνίδια με αρκετές υποχωρήσεις θα το παλεύει.Το sony vegas pro θα το δουλεύεις και με opencl.

οταν λέμε αρκετες υποχωρησεις ? :/

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οταν λέμε αρκετες υποχωρησεις ? :/

Αυτό που λένε οι λέξεις! Τι περιμένεις με 470€ βρε φίλε?

Δε γίνεται, να μη το είχες ήδη υπ' όψιν σου.

Κι εγώ την 7770 έχω, αλλά οι παραχωρήσεις αφορούν τα πολύ βαριά παιχνίδια. Αυτό σου λέει κι ο MIllennium παραπάνω.

Σε όλα τα υπόλοιπα η 7770 είναι ΟΚ.

Πάντως με +20€ περίπου θα βελτιωθείς αρκετά, δηλαδή με την άρτι αφιχθείσα 7790.

https://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html

Σκέψου το σοβαρά για την 7790, θα είσαι σίγουρα πιο άνετος. Με απλά λόγια τα +20€ θα πιάσουν τόπο και με το παραπάνω! ;)

Δημοσ.

Κι εγώ την 7770 έχω, αλλά οι παραχωρήσεις αφορούν τα πολύ βαριά παιχνίδια. Αυτό σου λέει κι ο MIllennium παραπάνω.

Σκέψου το σοβαρά για την 7790, θα είσαι σίγουρα πιο άνετος. Με απλά λόγια τα +20€ θα πιάσουν τόπο και με το παραπάνω! ;)

20 ευρώ δεν είναι το θέμα, μπορώ να τα προσθέσω.

εννοειται οτι ξερω τι παιρνω με αυτα τα λεφτα,απλά το πολλες υποχωρησεις νομιζα θα ζοριζεται το PC στα βαρια games

Δημοσ.

20 ευρώ δεν είναι το θέμα, μπορώ να τα προσθέσω.

εννοειται οτι ξερω τι παιρνω με αυτα τα λεφτα,απλά το πολλες υποχωρησεις νομιζα θα ζοριζεται το PC στα βαρια games

Μα αυτο σου ειπα..οτι θα ζοριζεται στα βαρια games και θα πρεπει να κατεβασεις τις ρυθμισεις.αφου μπορεις να τα διαθεσεις παρε την 7790 να εισαι ενταξειΑποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Μα αυτο σου ειπα..οτι θα ζοριζεται στα βαρια games και θα πρεπει να κατεβασεις τις ρυθμισεις.αφου μπορεις να τα διαθεσεις παρε την 7790 να εισαι ενταξειΑποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Οπα κάτσε μην έχουμε παρανοήσεις...

Πότε ακριβώς του το είπες εσύ αυτό αγαπητέ ssns???

Δημοσ.

Οπα κάτσε μην έχουμε παρανοήσεις...

Πότε ακριβώς του το είπες εσύ αυτό αγαπητέ ssns???

Βαλε και το ν στο τελος της λεξη "ειπα" και θα δεις ποτε αγαπητε giokou!!Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Δημοσ.

Ε συγνώμη, αλλά δε γίνεται να δω τόσο μακρυά μυρίζοντας τα νύχια μου φίλτατε!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...