Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος,αν τον παραγγειλει απο το DigitalMaster,δεν μπορουν να του τον συναρμολογισουν και θα εχει και δωρεαν μεταφορικα?? Εκανα μια συνθεση χθες με parts μονο απο εκει,και μου βγηκε 470€ χωρις οθονη ,την οποια αναγκαστηκα θα την παρεις απο καπου αλλου γτ δεν εχει εκει καμια της προκοπης.. Οποτε ολα μαζι 620€ :)

Δημοσ.

Με αυτό εδώ είμαι κομπλέ? για βαρια games και sony vegas?

ξέρουμε τι εξοδα αποστολης εχει το vision studio? και αν χρεωνει την συναρμολογηση?

Δημοσ.

ξέρουμε τι εξοδα αποστολης εχει το vision studio? και αν χρεωνει την συναρμολογηση?

Η συναρμολογηση ειναι δωρεαν...τωρα τα εξοδα αποστολης για εκει που βρισκεται λογικα θα ειναι καπου στα 10 ευρω ισως και λιγοτερα

Δημοσ.

Η συναρμολογηση ειναι δωρεαν...τωρα τα εξοδα αποστολης για εκει που βρισκεται λογικα θα ειναι καπου στα 10 ευρω ισως και λιγοτερα

η συνθεση για αυτα που θελω ειναι κομπλε? το τονιζω με ενδιαφερουν βαρια games και Προγραμματα οπως το sony vegas, η 4 GB θα ειναι αρκετη? γιατι μου ειχαν πει καλυτερα 8GB τι διαφορα εχει?

Δημοσ.

Κοιτα τα παιχνιδια θα τα παιζεις σιγουρα  οχι σε ultra γραφικα αλλα το αποτελεσμα πιστευω θα ειναι αρκετα ικανοποιητικο. Τωρα για το sony vegas δεν μπορω να σου απαντησω γιατι δεν ξερω τι χρειαζεται και ουτε το εχω χρησιμοποιησει ποτε μου. Οποτε περμενω αν θες και αλλες γνωμες απο τους υπολοιπους

Δημοσ.

Μην ανυσηχεις για τη μνημη. Αν τυχον χρειαστεις παραπανω, βαζεις αλλα 4gb. Ειναι πολυ απλο.

Ενας ακομα λογος που δεν εβαλα 8gb, ειναι και το budget που εθεσες. Ειναι αλλα 20-30€ για 8gb.

Σταθμιζεις και πραττεις αναλογως. :)

Δημοσ.

Μην ανυσηχεις για τη μνημη. Αν τυχον χρειαστεις παραπανω, βαζεις αλλα 4gb. Ειναι πολυ απλο.

Ενας ακομα λογος που δεν εβαλα 8gb, ειναι και το budget που εθεσες. Ειναι αλλα 20-30€ για 8gb.

Σταθμιζεις και πραττεις αναλογως. :)

ευχαριστώ για την πρότασή σου φίλε giokou σκέφτομαι να το παραγγείλω άμεσα.

Δημοσ.

Για τα λεφτά που δίνεις καλό θα είναι.Για βαριά παιχνίδια με αρκετές υποχωρήσεις θα το παλεύει.Το sony vegas pro θα το δουλεύεις και με opencl.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...