Raikkonen86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τελικά αξίζει να το αγοράσω από τώρα το game? Θα είναι μόνο single player η θα έχει και co-op?
xaralas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τελικά αξίζει να το αγοράσω από τώρα το game? Θα είναι μόνο single player η θα έχει και co-op? Θα σου ελεγα να περιμενεις καμια εβδομαδα που θα βγει το 1ο μεγαλο patch, να λυθει τουλαχιστον το προβλημα με τα saves. Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι απο τα κορυφαια survival games οταν ολοκληρωθει. Θα βαλουν co-op αργοτερα, το πιο πιθανον απο αυτα που εχω διαβασει, 2-4 ατομων! 2
ThanosWF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 http://alt-tab.gr/neo-patch-the-forest/ Ήρθε και το πρώτο ουσιαστικό Patch!
xaralas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον patch, καπου διαβασα και για ενα surprise στο σκαφος αλλα δεν εχω παιξει ακομα να δω τι ειναι. Με τα saves ολα καλα;
ThanosWF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενδιαφερον patch, καπου διαβασα και για ενα surprise στο σκαφος αλλα δεν εχω παιξει ακομα να δω τι ειναι. Με τα saves ολα καλα; Δεν είχα κάποιο θέμα αν και ακούγονται διάφορα για crashes ακομα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το performance χειρότερο από πριν κατά πολύ, θέλει χρόνο και τελευταία φορα που παίζω, μετά από κάνα εξάμηνο πάλι γιατί είναι τελείως βαρετό και buggy.
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το performance χειρότερο από πριν κατά πολύ, θέλει χρόνο και τελευταία φορα που παίζω, μετά από κάνα εξάμηνο πάλι γιατί είναι τελείως βαρετό και buggy. '' μααααα γιατίιιιιιιιιιιιιιι είναι pre alpha...!!Έτσι είναι η pre alpha,το ξέρες,δεν πρέπει να γκρινιάζεις..Πρέπει να βοηθήσεις τους devs!! '' Θα βγουν να πουν τα γνωστά παπαγαλάκια :P 1
BigBOSS Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Εγώ δεν παρατήρισα κανένα προβλημα με την αποδοση του παιχνιδιού μετά το patch, με το οποίο patch αυξήθικε κατά πολύ το draw distance των χόρτων (grass) ενώ πριν εμφανιζονταν 3-4 μέτρα μπροστά στον παιχτη. 1
Assassinotetios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έγραψα ένα μικρό preview για το alt-tab! Check it out http://alt-tab.gr/the-forest-preview/ 4
ThanosWF Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Έγραψα ένα μικρό preview για το alt-tab! Check it out http://alt-tab.gr/the-forest-preview/ Πιστεύω ότι καλύπτει απόλυτα κάποιον νέο παίκτη που ενδιαφέρεται για τον τίτλο. 1
Metaksas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αντε να μπει και στο sales να δουμε τι λεει...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Sales?! Η τιμή μονο θα ανεβεί δεν παίζει να πέσει αφού είναι early access dude
Bspus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αμα το αγορασεις σε early access για 15 ευρω παιρνεις και το full game οταν βγει χωρις εξτρα χρηματα? Η μετα πρεπει να πληρωνεις τη διαφορα?
BigBOSS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ορισμένα νέα screenshot, απο τώρα το παιχνίδι δείχνει πως θα ειναι φοβερό στην τελική του μορφή , εξαιρετικά γραφικά με πολύ ρεαλιστικο φωτισμό και απολυτη ελευθερία και επινοητικότητα στο gameplay. Πολύ μεγάλη εντυπωση μου έκανε η ανεπτυγμένη ΑΙ των κανιβάλλων. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα