Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοηθεια σ λεω να παρω για case το corsair carbide 500r εχω ακούσει πως ειναι πολύ καλο και μ αρεσει εσυ τι γνώμη έχεις?

πολύ καλό κουτί..

ρώτησε και τον aiwaaa θα το κάνει παραλαβή,για να σου πεί εντυπώσεις! ;)

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου ζητάς θα σου πω ολα οσα βλέπω vcore voltage 1.160 3, 3v voltage 5v voltage 12v voltage

Δημοσ.

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου ζητάς θα σου πω ολα οσα βλέπω vcore voltage 1.160 3, 3v voltage 5v voltage 12v voltage

vcore έχεις 1.160 ενώ κανονικά έπρεπε να έχεις 1.36.(σύμφωνα με την intel)

αλλαξέ το,τα έφαγε τα ψωμιά του αυτό που έχεις!

Δημοσ.

Τρέξε occt

Πήγαινε στην κατηγορία power supply και βάλε να τρέξει 20 λεπτά

Σε όλα τικ και την ανάλυση της οθόνης σου...

Όταν το καθάρισες έβαλες σωστά την πάστα??

Δημοσ.

Kαι εγω πιστευω οτι εχεις θεμα με το τροφοδοτικο,καλυτερα ομως να κατεβασεις αυτο για να κοιτας θερμοκρασιες κλπ,το θεωρω πιο αξιοπιστο.Τωρα τελευταια το HW ψιλοδειχνει οτι θελει ειδικα στα voltages.Προσεξε τις φωτο,να εχω 1,80κατι στην+12 δεν παιζει και γενικα και οι αλλες τιμες που χρωματισα

http://www.hwinfo.com/download64.html

Επισης οταν τρεξεις το OCCT προσεξε να εισαι απο πανω,να τσεκαρεις temps και voltages(το OCCT σου δινει τιμες για αυτα),γιατι αν παραδωσει πνευμα το τροφοδοτικο υπαρχει παντα η πιθανοτητα να παρει μαζι του και καποιο αλλο component,με πολυ προσοχη λοιπον.Τωρα τα 8,6V στην +12 ειναι σιγουρα ειτε χαλασμενος σενσορας ειτε δυσλειτουργια του HW.Mε αυτα τα volts ουτε post δε θα εκανε ποσο μαλλον να ποσταρεις φωτο.

Καλη τυχη

post-250709-0-32515900-1368087678_thumb.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέξε occt

Πήγαινε στην κατηγορία power supply και βάλε να τρέξει 20 λεπτά

Σε όλα τικ και την ανάλυση της οθόνης σου...

Όταν το καθάρισες έβαλες σωστά την πάστα??

Παλι 8,6 βολτ?Πρεπει να εχει χαλασει ο σενσορας αφου οι αποκλισεις που επιτρεπουν ακομα και τα μαπα τροφοδοτικα ειναι 5%,εδω μιλαμε για 30%!!!!!!Καποια καλυτερα εχουν ακομα μικροτερες αποκλισεις πχ XFX 3% για να παινεψουμε το σπιτι μας....τσ..τσ.. :X

Και τι εννοεις στην εκκινηση σου βγαζει αυτο?Πριν ειχες το logo της μητρικης ας πουμε?Μια χαρα ειναι το ποστ.Ωχ τωρα ειδα οτι δε βρισκει master hdd

Επεξ/σία από darkheretic
Δημοσ.

Τσεκαρε τα master-slave jumperakia στον σκληρο σου και ξαναβαλε το ide cable.Tσεκαρε οτι το drive0 θα παει στο σκληρο και τοdrive1 στο dvd

Στο bios στο boot να θεσεις 1st priority τον σκληρο

Δημοσ.

αγόρασε και το τροφοδοτικό και θα είσαι άρχοντας!

"πονάει" σε ρεύμα,δεν τροφοδοτείτε καλά το συστημά σου και με το occt.

Δημοσ.

να ρωτησω και κατι ακομα οταν παρω το τροφοδοτικο χρειαζεται να του κανω τπτ ρυθμισεις η το συνδεω κανονικα?? (ειμαι λιγο ασχετος αποτι φαινετε.. :P )

Δημοσ.
να ρωτησω και κατι ακομα οταν παρω το τροφοδοτικο χρειαζεται να του κανω τπτ ρυθμισεις η το συνδεω κανονικα?? (ειμαι λιγο ασχετος αποτι φαινετε.. :P

οχι δεν κάνεις κάποια ρύθμιση.

το κουμπώνεις επάνω κανονικά.

μην ξεχάσεις να βγάλεις την συσκευασία μόνο :P :P xaxaxa

Δημοσ.

Με πήρανε τηλέφωνο απτό κατάστημα που μου προτεινες να πάρω το τροφοδοτικο και μου είπαν πως θα αργησει πολύ να έρθει έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο καλό και κατα προτιμιση να είναι πιο κοντά στην Αθήνα ώστε να μν ξοδεψω πολλά στα μεταφορικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...