coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Οκ σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοηθεια σ λεω να παρω για case το corsair carbide 500r εχω ακούσει πως ειναι πολύ καλο και μ αρεσει εσυ τι γνώμη έχεις? πολύ καλό κουτί.. ρώτησε και τον aiwaaa θα το κάνει παραλαβή,για να σου πεί εντυπώσεις!
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου ζητάς θα σου πω ολα οσα βλέπω vcore voltage 1.160 3, 3v voltage 5v voltage 12v voltage
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι μου ζητάς θα σου πω ολα οσα βλέπω vcore voltage 1.160 3, 3v voltage 5v voltage 12v voltage vcore έχεις 1.160 ενώ κανονικά έπρεπε να έχεις 1.36.(σύμφωνα με την intel) αλλαξέ το,τα έφαγε τα ψωμιά του αυτό που έχεις!
Wot_player Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 στην εκκινιση οταν σου ζυτισε να πατισεις f2 μηπως ελεγε cpu error???
Antwni Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τρέξε occt Πήγαινε στην κατηγορία power supply και βάλε να τρέξει 20 λεπτά Σε όλα τικ και την ανάλυση της οθόνης σου... Όταν το καθάρισες έβαλες σωστά την πάστα??
darkheretic Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Kαι εγω πιστευω οτι εχεις θεμα με το τροφοδοτικο,καλυτερα ομως να κατεβασεις αυτο για να κοιτας θερμοκρασιες κλπ,το θεωρω πιο αξιοπιστο.Τωρα τελευταια το HW ψιλοδειχνει οτι θελει ειδικα στα voltages.Προσεξε τις φωτο,να εχω 1,80κατι στην+12 δεν παιζει και γενικα και οι αλλες τιμες που χρωματισα http://www.hwinfo.com/download64.html Επισης οταν τρεξεις το OCCT προσεξε να εισαι απο πανω,να τσεκαρεις temps και voltages(το OCCT σου δινει τιμες για αυτα),γιατι αν παραδωσει πνευμα το τροφοδοτικο υπαρχει παντα η πιθανοτητα να παρει μαζι του και καποιο αλλο component,με πολυ προσοχη λοιπον.Τωρα τα 8,6V στην +12 ειναι σιγουρα ειτε χαλασμενος σενσορας ειτε δυσλειτουργια του HW.Mε αυτα τα volts ουτε post δε θα εκανε ποσο μαλλον να ποσταρεις φωτο. Καλη τυχη
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 λπον στην εκκινηση μου βγαζει αυτο τι πρεπει να πατησω γτ ειμαι ασχετος
darkheretic Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Τρέξε occt Πήγαινε στην κατηγορία power supply και βάλε να τρέξει 20 λεπτά Σε όλα τικ και την ανάλυση της οθόνης σου... Όταν το καθάρισες έβαλες σωστά την πάστα?? Παλι 8,6 βολτ?Πρεπει να εχει χαλασει ο σενσορας αφου οι αποκλισεις που επιτρεπουν ακομα και τα μαπα τροφοδοτικα ειναι 5%,εδω μιλαμε για 30%!!!!!!Καποια καλυτερα εχουν ακομα μικροτερες αποκλισεις πχ XFX 3% για να παινεψουμε το σπιτι μας....τσ..τσ.. Και τι εννοεις στην εκκινηση σου βγαζει αυτο?Πριν ειχες το logo της μητρικης ας πουμε?Μια χαρα ειναι το ποστ.Ωχ τωρα ειδα οτι δε βρισκει master hdd Επεξ/σία 9 Μαΐου 2013 από darkheretic
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 οχι πρωτα μου βγαζει της μητρικης και μετα αυτη την εικονα
darkheretic Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Τσεκαρε τα master-slave jumperakia στον σκληρο σου και ξαναβαλε το ide cable.Tσεκαρε οτι το drive0 θα παει στο σκληρο και τοdrive1 στο dvd Στο bios στο boot να θεσεις 1st priority τον σκληρο
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 εκανα αυτα π μ ειπες και τελικα μου το βρηκε!!
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 αγόρασε και το τροφοδοτικό και θα είσαι άρχοντας! "πονάει" σε ρεύμα,δεν τροφοδοτείτε καλά το συστημά σου και με το occt.
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 να ρωτησω και κατι ακομα οταν παρω το τροφοδοτικο χρειαζεται να του κανω τπτ ρυθμισεις η το συνδεω κανονικα?? (ειμαι λιγο ασχετος αποτι φαινετε.. )
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 να ρωτησω και κατι ακομα οταν παρω το τροφοδοτικο χρειαζεται να του κανω τπτ ρυθμισεις η το συνδεω κανονικα?? (ειμαι λιγο ασχετος αποτι φαινετε.. οχι δεν κάνεις κάποια ρύθμιση. το κουμπώνεις επάνω κανονικά. μην ξεχάσεις να βγάλεις την συσκευασία μόνο :P xaxaxa
thanoskok Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Με πήρανε τηλέφωνο απτό κατάστημα που μου προτεινες να πάρω το τροφοδοτικο και μου είπαν πως θα αργησει πολύ να έρθει έχεις να μου προτείνεις κανένα άλλο καλό και κατα προτιμιση να είναι πιο κοντά στην Αθήνα ώστε να μν ξοδεψω πολλά στα μεταφορικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα