Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Καταρχήν πες μας θερμοκρασίες!! Ποσταρε φωτο ααα μαλιστα btw μου εχει πεταξει 2 μπλε οθονες οση ωρα μιλαμε.. Κάτι έχεις κάνει λάθος όταν το καθαρισες... http://www.insomnia.gr/topic/434908-bsod%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B9/ 1
thanoskok Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ωραια πειτε μ ενα ενα τι να κανω μπας και φτιαξει!
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ωραια πειτε μ ενα ενα τι να κανω μπας και φτιαξει! πόσταρε θερμοκρασίες με hwmonitor κάνε έλενχο μνημών με το Memtest. μετά πάμε παρακάτω..μην σε μπερδέψουμε ποιό πολύ 1
Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 ωραια πειτε μ ενα ενα τι να κανω μπας και φτιαξει! Ποστάρεις φωτο απο το hwmonitor Μετα βλέπουμε Edit:Μην ακούς το αποπάνω στα λέει λάθος...(παρόλο που λέμε τα ίδια) Την άλλη φορά γράφε πιο αργά εσύ αποπάνω 1
coolerman Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 βλέπω οτι στο 12v υπάρχει "έλλειψη" ρεύματος.έχει 8699(εκτός και δεν τα λέει καλά το Hwmonitor) η θερμοκρασίες είναι μια χαρά δέν φταίω εγώ...είμαι γρήγορος..χαχαχαχα **αφού θα κάνεις ανανεώση τροφοδοτικό πάρε αυτό(ανάλογα τι θές να "χτίσεις") και με το Bunget που αναφέρεις 100/110 ευρώ Site: http://www.skroutz.gr/s/348198/XFX-ProSeries-650W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html">XFX ProSeries 650W Core Edition Full Wired ότι και να βάλεις στον υπολογιστή του μέλλοντος..δεν "μασάει" το συγκεκριμένο. αν δεν έχεις υψηλές απαιτήσεις μπορείς και με ποιό λίγα χρήματα, για αυτό στο λέω,μην πάμε ψηλά άσκοπα 1
Antwni Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Όπως είπε και ο coolerman η 12αρα δουλεύει χαμηλά...στα 8.6 Πώς φαίνεται ότι ειναι μάπα το τροφοδοτικό Βασικά ξεκίνα απο τον οδηγό που σου έδωσα παραπάνω... Αν έχεις πρόβλημα με την μπλε οθόνη (αφου κανεις αυτα που λέει ο οδηγός)...κανε ποστ σε εκείνο το θέμα για να σε υπερβοηθήσει ο gio
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κοιτα επειδή θέλω το πσ μ να μν μασαει στα games αλλα και γενικά λεω να το παρω. Κανω το memtest και μου έχει βγάλει pass complete no errors press esc to exit αλλα φορτίζει ακόμα το αφήνω ε?
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Κοιτα επειδή θέλω το πσ μ να μν μασαει στα games αλλα και γενικά λεω να το παρω. Κανω το memtest και μου έχει βγάλει pass complete no errors press esc to exit αλλα φορτίζει ακόμα το αφήνω ε? πόση ώρα το τεστάρεις;; είναι τροφοδοτικό ο υπαίτιος πιστεύω απο την αρχή. με αυτά που αποδίδει & την τιμή του το xfx δεν θα βρείς καλύτερο. κάνεις και register στο xfxforce και απο 3ετη εγγύηση(μερικά μαγαζιά τόσο αναφέρουν) γίνεται 5ετη απο το register.(εντός 10 η 15 μέρες)
coolerman Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 2 ωρες δεν έχουν πρόβλημα η μνήμες σου΄. αλλαγή τροφοδοτικό. πήγαινε στο bios και πές μου πόσα βολτ βλέπεις εκεί;
thanoskok Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Οκ σε ευχαριστώ και πάλι για τη βοηθεια σ λεω να παρω για case το corsair carbide 500r εχω ακούσει πως ειναι πολύ καλο και μ αρεσει εσυ τι γνώμη έχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα